![]() |
|
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kurvvisko - 19.08.2025 Lifeisbrutal wiesz, dobrze też wiedzieć na przyszłość. A skoro RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 02.09.2025 Przyłączam sie technologicznie ze swoją "Amigą", muszę przyznać, że to świetne wszystko hula. ![]() No na innych sprzętach to już różnie… nie wspomnę, że świecą i się dalej wiadomości, że ktoś do mnie pisał (a realnie nikt nie pisał) .
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 08.09.2025 Liczniki są co jakiś czas przeliczane, niestety nic z tym więcej nie zrobimy - tak działa silnik forum przy dużej ilości danych RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - S-N - 19.09.2025 ![]() Proszę Naprawić dzwoneczek aby pokazywało ile ich jest widomości u mnie pokazało 1003 , RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - doxyou - 24.09.2025 1. Wątek Od dawna, w wersji przeglądarkowej jak i mobilnej mam problem, który potrafi z deczka zirytować. Mianowicie: Czasami (nie zawsze), kiedy napiszę w poście już kilka zdań i próbuję kogoś oznaczyć - nie mogę tego zrobić. Po postawieniu @ i rozpoczęciu wpisywania nicku rzeczonej osoby nie rozwija się tabelka wyboru. (wielokrotnie sprawdzałem czy nie jest to z mojej winy np. literówki w nicku) Być może to po prostu kwestia dziurawego MyBB, ale może uda się coś z tym zrobić. Screenshot poglądowy: ![]() Jak widać w tym przypadku, poradziłem sobie i oznaczyłem ziomka - ale zrobiłem to dopiero za pomocą moderacji posta. Używając zwykłej opcji "edytuj" miałem ten sam problem, więc dla normalnego usera byłoby to niemożliwe. 2. Wątek Być może tak się już da, a ja o czymś się nie wiem (to możecie mnie uświadomić) - ale kiedy chcemy zacytować tylko część, np. jedno zdanie z czyjejś całej wypowiedzi, to trzeba robić to "dookoła", czyli używać najpierw opcji "cytuj" i cytować całą wypowiedź, na którą opowiadamy, a następnie usunąć z niej resztę treści, tak żeby zostało tylko to zdanie, do którego konkretnie się odnosimy. Jeśli to możliwe, to fajne byłoby dodanie jakiejś opcji, która pozwoli zaznaczyć tylko część tekstu do zacytowania. Fakt: można używać trzeciej od prawej ikonki "wstaw cytat", ale po pierwsze wygląda to zupelnie inaczej niż "normalne zacytowanie", a po drugie nie generuje powiadomienia u wspominanej osoby, na czym czasami nam zależy podczas prowadzenia żywej dyskusji. ![]() Pozdro.
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dafidov - 25.09.2025 Kurwiasz twarz Barabasz dobrze prawo, mam to samo! Jeśli oznacze jedną osobę w wątku to już później choćby chmury stały, drugiej się nie da, ale to nie zawsze. Przyznam jest to dość irytujące. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 25.09.2025 (24.09.2025, 21:07)doxyou napisał(a): 1. Wątek 1. Zostanie to poprawione przy najbliższej aktualizacji forum 2. Sprawdzimy czy była by taka opcja do cytowania z zaznaczeniem Oznaczanie powinno już działać po aktualizacji wtyczki: Dopal.org Dopal.org Dopal.org RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Konrad Curze - 07.11.2025 Zegar forumowy nie został przestawiony na czas zimowy. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 09.11.2025 Czas został poprawiony w dniu zmiany czasu i wszystko jest poprawnie RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Konrad Curze - 09.11.2025 Dopal.org Na chacie oznaczyłem Ciebie / Was (nwm ile jest osób w dziale IT), aby zilustrować problem. |