Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - betonix - 19.08.2025

Właśnie o tym samym myślałem, było by super jak by pojawiło się jakieś benzo, najlepiej Clonazepam 2mg albo ew. Xanax
To już moje kolejne zamowienie i szkoda że nie ma benzo u Ciebie w ofercie High-life
Pozdro

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - jimirison1 - 19.08.2025

Nie rozumiem, co to za problem sobie ogarnąć receptę na benzo, Fakt ze cenowo może wyjść drożej, ale przynajmniej jesteś pewny co bierzesz. 
Jak dla mnie to szukanie na siłę. Spróbuj sobie ketaminy od High-LifeMarket  wyjdzie ci to na plus

Ja z niecierpliwością czekam na gołębia, ale coś długo idzie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 19.08.2025

jimirison1 w tym tygodniu będziesz miał napewno pake

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lifeisbrutal - 19.08.2025

(19.08.2025, 14:34)jimirison1 napisał(a): Nie rozumiem, co to za problem sobie ogarnąć receptę na benzo, Fakt ze cenowo może wyjść drożej, ale przynajmniej jesteś pewny co bierzesz. 
Jak dla mnie to szukanie na siłę. Spróbuj sobie ketaminy od High-LifeMarket  wyjdzie ci to na plus

Ja z niecierpliwością czekam na gołębia, ale coś długo idzie

Ale co cię interesuje co ja robię? Domyślam się, że wyjdzie drożej, ale to są moje pieniądze i mogę z nimi robić co mi się jaśnie podoba. Więc w czym widzisz problem? To była luźna propozycja i pytanie do vendora. A receptę mogę ogarnąć sobie w każdej chwili jak będę chciał. Więc nie rozumiem po co te zbędne komentarze? Zresztą jest tutaj dużo osób na forum które chętnie chciałby żeby pojawiło się benzo czy u hajlajjfa czy u drugiego znanego vendora. Co do ketaminy nie lubię jej.
A co do gołębia to czekaj cierpliwie na czterech literach, dojdzie na pewno w swoim czasie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - jimirison1 - 19.08.2025

Nie obawiam się, że nie przyjdzie, tylko że długo czekam, ale to jest moja subiektywna opinia. Przyzwyczajony jestem do swojego vendora gdzie miałeś możliwość odebrania paczki w ten sam dzień albo na drugi dzień ci przychodziła l.

W sumie nie ma co narzekać, bo nie jest to zwyczajny biznes i warto się uzbroić w cierpliwość, ale gdy masz parcie na materiał to nie żart xd

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 19.08.2025

jimirison1 może też mieć High-LifeMarket dużo zamówień i obsuwy się zdarzają

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kapitan - 19.08.2025

Musisz spokojnie czekać i cierpliwie na pake

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - betonix - 19.08.2025

Mi *** kodzik wleciał. Jakiś czas temu odebrałem pake . Wszystko tip top jak zawsze Smile 10/10. Dzięki 
Taki clon by się przydał w asortymencie Smile
[Obrazek: 20250819-162647.jpg]

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 19.08.2025

betonix to 3cmc?

Nep, chyba to nowy batch