![]() |
|
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: High-Life.market - Temat główny - Czeslawo - 14.11.2025 DarkSonia No to pospane...
RE: High-Life.market - Temat główny - Fidel - 16.11.2025 ![]() Siemka Paczki latają , fakt że przez to święto było zamieszanie więc nie będę oceniać wysyłki ale tutaj zawsze speed, co do kontaktu mail to jest spoko , oceniam 8/10 w porównaniu do tego co na początku, nie wiem czy ktoś inny odpisuje albo już tak żeśmy przetyrali chłopa ![]() Z gratisów dostałem widoczną na fotce emkę którą trzymam sobie tak samo jak reszte, jedynie co poszło to Ketamina , a właściwie to idzie no i palonko, Co do palenia skittelsa zawsze podchodzi mi bardziej niż zioło, bardzo zbite klejące się jeszcze topki ![]() jak się nie ma młynka, tak to można wziąć wkręta zwykłego do drewna i ocierac go o topka i kruszy Albo 2 góry i w korki powkrecac wkręty i kręcić tymi korkami z wkrętami z ziołem w środku ale to już wyższa inżynieria na przykład na 10g a z buchem inspirującym Kajabuza wtedy drzemkę techniczną się robi Ponapisuje coś więcej jak się bardziej po-zabieram, do-widzenia .
RE: High-Life.market - Temat główny - High-LifeMarket - 17.11.2025 Uwaga - nasza strona jest aktualnie niedostępna z uwagi na atak DDoS. Pracujemy nad przywróceniem funkcjonalności. Niestety realizacja zamówień z ostatnich kilku dni będzie opóźniona. Jeżeli zależy wam na przyspieszonej realizacji, prosimy o kontakt mailowy na kontakt-highlife@proton.me, w wiadomości prosimy o zawarcie następujących informacji: Numer zamówienia Adres BTC na który zostały wysłane środki oraz ID transakcji. Zamówione produkty Dane dostawy Przepraszamy za utrudnienia i prosimy o wyrozumiałość - zależy nam na jak najszybszym rozwiązaniu tej sytuacji. RE: High-Life.market - Temat główny - High-LifeMarket - 17.11.2025 Działanie sklepu zostało przywrócone. RE: High-Life.market - Temat główny - y0kosama - 17.11.2025 Niestety na tą chwilę nie działa.
RE: High-Life.market - Temat główny - Forsik1910 - 17.11.2025 czekam ja tez niecierpliwie RE: High-Life.market - Temat główny - partychemicalseu - 17.11.2025 (17.11.2025, 08:22)High-LifeMarket napisał(a): Działanie sklepu zostało przywrócone. Rozumiemy, że spowodowało to trudności techniczne i doceniamy fakt, że problem został rozwiązany do rana. Biorąc pod uwagę, że awaria dotyczyła jedynie krótkiego okresu nocnego, oczekiwalibyśmy, że usunięcie wszelkich pozostałych problemów technicznych zajmie maksymalnie 1 dzień. Pragniemy jednak stanowczo podkreślić: problem informatyczny wynikający z tymczasowej niedostępności sklepu internetowego, fizyczna logistyka już przetworzonych zamówień oraz ich wysyłka przez firmę kurierską, to logicznie dwa oddzielne procesy, które nie powinny być ze sobą bezpośrednio powiązane. Zawsze obawialiśmy się potencjalnych opóźnień ze strony partnera logistycznego, z którego Państwo korzystają – mimo że współpraca z Państwem (z High-Life Market) była dotychczas zawsze profesjonalna. To obecne tygodniowe opóźnienie jest jednak problemem zupełnie nowym i dla nas niedopuszczalnym, za który ponoszą Państwo odpowiedzialność i który nie ma nic wspólnego z fizyczną wysyłką. Zgodnie z informacją podaną w porannym e-mailu, oczekiwane jest kolejne tygodniowe opóźnienie. Pragniemy wyjaśnić: w ostatnim czasie cierpliwie czekaliśmy tydzień na uzupełnienie przez Państwa zapasów magazynowych. Rozumiemy to i akceptujemy jako część działalności biznesowej. Tym, co jest jednak nie do przyjęcia, jest fakt, że z powodu problemu technicznego (DDoS) musimy teraz czekać dodatkowy tydzień na nadanie przesyłki.
RE: High-Life.market - Temat główny - ChemicznySpokuj - 18.11.2025 Czekam , cóż innego mogę . Mam nadzieje że bedzie OK RE: High-Life.market - Temat główny - Blade12 - 18.11.2025 Mi też nie działa stronka RE: High-Life.market - Temat główny - ChemicznySpokuj - 18.11.2025 No niestety miejmy nadzieje że to chwilowe zawirowanie bo spoko stronka z fajną ofertą |