![]() |
|
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: High-Life.market - Temat główny - High-LifeMarket - 18.11.2025 Działamy nad przywróceniem działania strony - niestety pojawił się jakiś kolega co próbuje wyłudzić $ za zaprzestanie ataków. My oczywiście nie ulegniemy ![]() Wczoraj sprawnie się uwinęliśmy i byliśmy w stanie zabezpieczyć wysyłkę większości lokalnych zamówień. Zamówienia mniej lokalne będą wymagały dłuższego oczekiwania. Chcę dodać, że zależy nam na powrocie do stabilnej działalności tak samo jak wam - musimy tylko przeskoczyć te kilka kłód jakie nam są podkładane bez przerwy. RE: High-Life.market - Temat główny - ChemicznySpokuj - 18.11.2025 spoko dacie rade a z paczkami no ja juz odebralem jakas godzine dwie temu w sobote na stronie zmowilem wiec w sumie norma drugi dzien roboczy ale to tak pisze dla tych co sie martwia a juz zamowili RE: High-Life.market - Temat główny - Blade12 - 18.11.2025 High-LifeMarket ciekawe co to za leb chcę od was wyłudzić hajs
RE: High-Life.market - Temat główny - ChemicznySpokuj - 18.11.2025 zawsze sie ktos znajdzie taki co chce i kombinuje jak wyludzic nie ten pierwszy i niestety pewnie nie ostatni ludzie juz tacy sa sam nie wezmie a innym nieda ,prochy nie sa zle zli sa ludzie ktorzy po nich odpierdalaja ale ćpać trzeba umieć i nie każdy się do tego nadaje niestety tego kto sie nadaje nie da sie ustalic w teori to mozna tylko w praktyce ze czas pokazuje kto daje rade a kto sie nie nadaje pochwale sie przy okazji , juz rozkruszylem i przepakowalem byl 1 krysztal poltorej godz temu odebrane
RE: High-Life.market - Temat główny - High-LifeMarket - 18.11.2025 Wygląda na to, że problemy wynikają z awarii cloudflare - serwisu, z którego korzysta około 20% internetu. Komunikacja poprzez privnote będzie niemożliwa dopóki awaria trwa - na zaległe wiadomości odpowiemy gdy będzie możliwość. Na ten moment polecamy korzystać z temp.pm. Jak się wali, to wszystko na raz
RE: High-Life.market - Temat główny - Kocia666 - 18.11.2025 Vendor po prostu jesli wychodza jakies problemy bez problemowmozna sie dogadac Paki lataja po prostu expres Chyba to zostanie moj ulubiony V Na dniach wystawie opinie kety RE: High-Life.market - Temat główny - partychemicalseu - 18.11.2025 Jestem pewien, że to było moje ostatnie zamówienie. Na razie nie otrzymaliśmy odpowiedzi. RE: High-Life.market - Temat główny - Desmez - 18.11.2025 Gołomp dotarł do celu, ekspresowa dostawa
RE: High-Life.market - Temat główny - Blade12 - 19.11.2025 High-LifeMarket strona dalej mi nie działa jak co RE: High-Life.market - Temat główny - partychemicalseu - 19.11.2025 (18.11.2025, 15:21)High-LifeMarket napisał(a): Wygląda na to, że problemy wynikają z awarii cloudflare - serwisu, z którego korzysta około 20% internetu. Komunikacja poprzez privnote będzie niemożliwa dopóki awaria trwa - na zaległe wiadomości odpowiemy gdy będzie możliwość. Doceniam naszą stałą i niezawodną współpracę. Widząc, że dostawy dla innych Partnerów poszły gładko, proszę Was o priorytetowe potraktowanie mojego zamówienia 1910. Kluczowe jest, abyście nadali przesyłkę jeszcze dzisiaj. Moi klienci już czekają, a brak wysyłki dziś uniemożliwi zagwarantowanie dostawy w piątek. Wysłałem Wam wiadomość z sugestiami logistycznymi. Jestem maksymalnie elastyczny, byle tylko transakcja została zamknięta dziś. Dzięki za szybką, proaktywną pomoc! Pozdrawiam, ,🤝🤝 |