Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Czeslawo - 27.08.2025

(19.08.2025, 18:50)Lifeisbrutal napisał(a): Z High-LifeMarket zawsze jest dobry i wzorowy kontakt.

To prawda… jeśli lubisz nocne rozmowy. Podobno kultowa

Finalnie możesz zawsze się dogadam z tym vendorem, High-LifeMarket  przyjmuje zasadę mało gadania

– szybka i dobra jakościowo przesyłka– tyle trzeba do zadowolenia. Wink 

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 28.08.2025

High-LifeMarket  nigdy mnie nie zawiódł a każde zamówienie/sample to byłó dokładnie to czego oczekiwałam.
Produkty typu
4MMC
4CMC
3CMC
TUSI
są tym czym być powinny ... i oby się to nie zmieniło!
Heart

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Teddi786 - 01.09.2025

Witam.
Piszę bardziej w kwestii technicznej i nie mam na celu czepiania się a inaczej mowiac przyper....... sie do czegos ale zauwazylem i mam uwage co do waszej strony nternetowej a mianowicie tak:
Mi osobicie nie moze przejsc na przegladarce Tor Browser weryfikacji ktora jest przed pojawieniem sie strony, a dokladnie po akceptacji tego iz "Jestem człowiekiem" zapetla sie i wczytuje od nowa aby zaakceptowac, nie puszcza Mnie dalej na strone tylko tak krazy w kolko, po 8-9 razie odswiezania wkoncu zaskoczy i wejde na docelowa strone. Ponadto czasami akceptacja robi sie sama tzn. "ptaszek" w kwadracie sam sie pojawia akceptuje sie z automatu.
Nie wiem czy tak ma byc czy ja mam tylko z tym problem ale wole jednak napisac gdyz nie jest to duzy blad ale jednak dla bezpieczenstwa korzystam z przegladarek Tor i wole z nich wchodzic na wasza strone.
Pozdrawiam.

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - jimirison1 - 01.09.2025

Fajnie by było gdyby wpadła jakąś nową ofertą z dyso, może jakieś 3-meo-pcp lub DCK.
Ketamina jest fajna, ale strasznie siada na bebechy. Miałem przerwać 7 miesięcy bez Ketaminy, bo siadło mi na wątrobie. Wystarczyła dycha w ostatnich 3 tygodniach i znowu mnie Napierdala. No cóż wszystko jest dla ludzi, ale z głową.

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - EmStO - 01.09.2025

2 oxo PCE jest spoko Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - As long as X - 02.09.2025

Teddi786 ,
Zjawisko, które opisujesz, nie wynika z niedopatrzenia sklepu, lecz z właściwości sieci Tor i ograniczeń związanych z korzystaniem z określonych narzędzi. W celu ochrony przed atakami DDoS (oraz zabezpieczenia przed innymi zagrożeniami) strony takie jak ta należąca do sklepu korzystają z usługi Cloudflare, która działa jako pośrednik między użytkownikami a serwerem strony internetowej.

W ramach tej usługi stosowane jest narzędzie służące do potwierdzenia, że użytkownik jest człowiekiem (aby utrudnić botom dostęp do strony docelowej). Przy korzystaniu z sieci Tor ruch przechodzi przez kilka węzłów (zwykle wejściowy, środkowy i wyjściowy), które losowo zmieniają się przy każdym otwarciu nowego łącza.

Kiedy rozwiązujesz zadanie CAPTCHA i potwierdzasz jego rozwiązanie, kliknięcie potwierdzenia może spowodować zmianę trasy ruchu (czyli nowy zestaw węzłów), w tym węzła wyjściowego. Cloudflare nie ma wtedy informacji, że aktualny węzeł wyjściowy rozwiązał CAPTCHA, ponieważ zrobił to węzeł z poprzedniego routingu. Dlatego czasem pojawia się zapętlenie i konieczność powtórnego potwierdzenia, zanim strona załaduje się poprawnie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 03.09.2025

Całkiem ładnie wytłumaczone.

Teddi786 Niestety zabezpieczenie Cloudflare jest niezbędne z kilku powodów, osobiście sam mam dokładnie ten sam problem co Ty, ale wolę się mierzyć z tym małym potykaczem, niż ponownie ryzykować atakiem na stronę. Dla przypomnienia, takie ataki potrafią nawet na kilka dni wyłączyć stronę, tak jak już się zdarzyło w przeszłości.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - jimirison1 - 04.09.2025

High-LifeMarket  czy do zamówienia 500+, można poprosić o sample w postaci Kolorowych Cukierków

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - EmStO - 04.09.2025

Nie chcę odpowiadać za V ale myślę, że jak ładnie poprosisz to nie będzie problemu 😵🍄💯😋

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Czeslawo - 04.09.2025

(03.09.2025, 23:50)High-LifeMarket napisał(a): Całkiem ładnie wytłumaczone.

Teddi786 Niestety zabezpieczenie Cloudflare jest niezbędne z kilku powodów, osobiście sam mam dokładnie ten sam problem co Ty, ale wolę się mierzyć z tym małym potykaczem, niż ponownie ryzykować atakiem na stronę. Dla przypomnienia, takie ataki potrafią nawet na kilka dni wyłączyć stronę, tak jak już się zdarzyło w przeszłości.

Zdecydowanie Was rozumiem, bo miałeś realny atak parę tygodni temu, więc to, co stosujesz, 
to przede wszystkim bezpieczeństwo i względną stabilność strony nad "wygodę" - czasem tak trzeba.