3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=1172) |
RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - kerfus - 21.07.2023 Też zauważyłem że są 2 kolorowe bandity ale działanie jest te same czyli bombowe RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - RaeminGhos - 22.07.2023 (21.07.2023, 21:32)Escobar napisał(a): RaeminGhos zdjęcia nie widze ale dostałeś 3cmc bandit, mamy różne kolory tego samego produktu wiec kolorem wogóle sie nie sugeruj Ja tylko odpowiadałem koledze, bo uważa że nie dostałem bandyty, z tego co wiem to nie tylko ja dostałem taki sam kolor. Ale już jakby kij z tym jaki kolor, temat był na prawdę zacny także ja bardzo dziękuję. RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Mfexor - 22.07.2023 RaeminGhos na pewno dostałeś to co powinneś. Też kiedyś byłem zdziwiony jak dostałem cmc pablo a różniło się tym co na zdjęciu więc to kwestia kilku sortów jak już Escobar wspomniał . Stołuje się u jego już dłuższy czas i nigdy Escobar żadnej pomyłki nie zaliczył zawsze profeska RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Amanita - 22.07.2023 3CMC - BANDIT
Bandyta był na czas i od początku czuł skruchę więc zaprosiłam koleżankę na karty. Jako kobieta pominę męskie rozmowy o kolorach, ponieważ był krystaliczny i łatwo nam się poddał. To trzeba przyznać optymalna konsystencja, w paluszkach przeniesiesz z punktu A do B, jak ma chrupnąć to bez wzywania posiłków. SNIFF No powiem Wam smakowało. Zalety: - podzielna uwaga, - zachowane myślenie, - banan na buzi, - koncentracja, - fajne do pogadania, - cytując klasyka kot_kreskowy "nóżka chodzi" - interakcja z ludźmi - ZAUWAŻALNY WZROST Koleżanka zabrała małe conieco dla zmęczonego (tygodniem pracy i jak przypuszczała ich relacją) męża a on docenił Można normalnie zasnąć, zero "zwały". Polecam Dziękuję Escobar RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - RaeminGhos - 26.07.2023 Dostałem Znowu bandytę z nagórd. Ten sorcik jest ciut jaśniejszy, profil działania uważam za inny ale definitywnie lepszy od poprzedniego. Tutaj czułem pół na pół eufo ze speedem, natomiast nie doświadczyłem tak wielkiego zjazdu jak z poprzednim (bardziej pomarańczowym sortem) Definitywnie warto brać bandytę, nie żałujcie sobie. RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Amanita - 27.07.2023 Zgodzę się z Tobą RaeminGhos 50/50 eufo/speed zero zjazdu. Sądzę, ze idealne na tete-a -tete. Btw. Pozdro 4U RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 29.07.2023 bandit jest krolem klefa tak jak lew jest krol dzungli, definitywnie najlepszy z oferty i godnie zapycha dziure (nawet dwie )ktora wyrzadzila utrata mirrora, polecam calym sercem i nosem RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - fiodor - 29.07.2023 wwojtuss to trzeba przyznać że Escobar zawsze jakaś prima trójkę na stanie ma tylko trzeba się orientować RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 29.07.2023 ciekawi mnie snow i lemon bo ich nie probowalem, alw nie chce marnowac 3g samlla na cos, co raczej bedzie slabsze od bandita bral ktos wszystkie trojki i ma jakies porownanie? RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - fiodor - 29.07.2023 Wygląda jakby w ostatnim czasie nikt wszystkich nie testował, bo bez przerwy nowe się pojawiają |