![]() |
Pregabalina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Pregabalina (/showthread.php?tid=1269) |
RE: Pregabalina - KufloweMoczne - 03.04.2024 Próbował ktoś odzyskac pregabe z moczu? wydalana jest w prawie niezmienionej formie. RE: Pregabalina - Ferdzio Kiepski - 04.04.2024 KufloweMoczne nie no już kurwa chlopie nie przesadzaj ![]() ![]() Nie chcąc robić oofftopu myślę że ktoś musiałby znać się bardziej na chemii żeby to zrobić ![]() ![]() No to myślę że.. w sumie i tak nie możesz się za to zabierać. Już mówię: wątroba, nerki i cały ten przewód który masz w brzuszku wydala swoje substancje. A Ty nie jesteś w sumie.. nawet po dokładnej analizie wykazać wszystkich odczynników, mocznika białka może i tak ![]() ![]() rzecz nawet dla doświadczonego CHEMOLA.. ![]() ![]() Bo jeśli mowisz że wydalana jest w niezmienionej formie w co Ci wierzę.. to jedynym sposobem będzie się napić z powrotem swojego moczu ![]() ![]() ![]() RE: Pregabalina - Twilight Sparkle - 04.04.2024 Paktowski możesz mieć rację co do genezy tej nazwy xD RE: Pregabalina - Lifeisbrutal - 05.04.2024 KufloweMoczne Jprdl...chłopie czy cię pojebało do reszty? Może z gówna za przeproszeniem resztki kryształu będziesz wybierać? Idź normalnie do lekarza i poproś o powtórkę leków. W czym problem? Zadzwonić nie umiesz? Jeśli tak to niech ci ktoś pomoże. RE: Pregabalina - Inferno - 05.10.2024 Pozyskałem sobie tym razem trochę Pregabaliny i Ketrelów. Mogłem wziąć 200mg Ketrel ale nie potrzeba mi aż tyle. Głównie wziąłem to żeby zejść z Benzo bo ostatnio drgawki miałem po Clonach jak się skończyły. Fajnie się po tym śpi, ja sobie biorę dawkę: 300mg Pregabaliny rano + 300mg na sen 2-3 TAB. Ketrelu na sen. Teraz zjadłem sobie 600mg i pije kawkę ![]() ![]() RE: Pregabalina - Czeslawo - 05.10.2024 (05.04.2024, 06:55)Lifeisbrutal napisał(a): KufloweMoczne Jprdl...chłopie czy cię pojebało do reszty? Może z gówna za przeproszeniem resztki kryształu będziesz wybierać? Idź normalnie do lekarza i poproś o powtórkę leków. W czym problem? Zadzwonić nie umiesz? Jeśli tak to niech ci ktoś pomoże. Wesz, że jest taka opcja na https://pacjent.gov.pl po zalogowaniu, że wchodzisz w recepty swoje i wybierasz "zamów lek". ![]() RE: Pregabalina - Inferno - 05.10.2024 Czeslawo masz rację ale nie każda placówka (i gdzie jesteśmy zadeklarowani) to oferuje ![]() RE: Pregabalina - Czeslawo - 05.10.2024 Inferno Wiesz dlaczego ? Zgłębiłem temat w kontekście swojego POZ, po licznych pismach upominaniu się pogadałem z kiewownikiem z przychodni i ku mojemu zdumieniu w czasie rozmowy w "cztery oczy" powidział, że... nie wie jak wypełnić wniosek do Ministerstwa Cyfryzacji za pośrednictwem Ministerstwa Zdrowia. Powiedział, że z tego co wie to wiele POZ nie potrafi tego etapu przeskoczyć, brak manuali, a wsparcie telefoniczne to porażka. Niemożliwe ? A jednak taka historia. ![]() RE: Pregabalina - Inferno - 15.10.2024 Jakiegoś fejka mi chyba dali w tej aptece kurwa bo wziąłem znów dziś 8 tabletek 150mg i nic już z nudów poszedłem po te browary i pije 3 piwko. Gdzie nie piłem z 6-7 dni. Chuje RE: Pregabalina - horsii - 15.10.2024 Inferno ty chyba lubisz te drgawki mieć. Jak nie po klonazepamie to po pregabalinie. ![]() Nie dali ci fejka. Masz wyjebaną tolerke. Znałem ludzi co jedli po kilka gramów pregabaliny dziennie. Będziesz miał problem jak dojdziesz do dawek typu 2-3 gramów i nagle sie okaże ze nie ma w zasadzie za bardzo czegoś co zastapi ci pregabaline. Pregabalina niby analog gaba ale w rzeczywistosci nie jest agonistą ani gaba B (jak można sie błędnie domyślac) jak phenibut, baclofen, f-phenibut ani A jak benzo/benzopodobne. Pregaba blokuje kanaly wapniowe, i nie ma tak od reki dostepnego czegos mocniejszego tak jak możesz sobie wybrac slabsze czy mocniejsze benzo. Wczesniej była gabapentyna, ktora jest o wiele słabsza od pregabaliny, poprawili ją, jest pregabalina, ale nie znajdziesz nic z wiekszym jebnieciem. Jak padaki dostaniesz to znowu wrócisz na benzodiazepiny. |