Gdzie teraz po benzo? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Benzodiazepiny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: Gdzie teraz po benzo? (/showthread.php?tid=1385) |
RE: Gdzie teraz po benzo? - horsii - 06.02.2024 jak ktos jest na tyle durny że się bierze za proch benzo nie poświęcając nawet 5 minut na przeczytanie jak się z tym obchodzić to chuj z takim idiotą i krzyżyk na drogę, podobnie jak z wszystkimi durniami którzy łapią sie za proszki których nazwy nawet nie potrafią wymówić. ja sobie takiego czegoś nie wyobrażam. a co bromazolamu - drogi kajabuzo, zjadłem 0,9 w dwa tygodnie bo taką mam tolerancję.na twoje to jest jakieś, może 100mg. i bromazolam conajwyżej "daje radę" w rankingu bzd. nie urywa dupy, naprawdę. bardzo płytki w efektach. było conajmniej 10 rc benzo lepszych od bromazolamu. a to, że nie ma na rynku w prochu nic o przybliżonej mocy ale ciekawszym profilu działania (pragnę zauważyć ze na rynku nie ma żadnej 1,4-triazolo bzd z dwoma podstawnikami) to jest w ogole porażka jakaś. w ogolnym rankingu bromazolam jest przeciętny. nie ma czego wychwalać. a co do mojej krucjaty przeciwko tabletkarzom - 3cmc też żróbmy na tabletki! takie po 30 mg. żeby sie nikt nie porobił za mocno i sie źle nie poczuł. i jedna będzie po 5 złotych RE: Gdzie teraz po benzo? - Kajabuza - 07.02.2024 No szacun za te 0,9 g ogólnie RE: Gdzie teraz po benzo? - Biały Miś - 07.02.2024 horsii temat długi i szeroki.... To samo jak mdma i cuksy A debile potrafią przesadzić nawet z odmierzoną dawką 😎 Przykre jest to, że społeczeństwo jest tak odmóżdżone i nawet nie chce im się poczytać o produkcie który może wyrządzić niemałe spustoszenie w ich organizmie. RE: Gdzie teraz po benzo? - Twilight Sparkle - 08.02.2024 (06.02.2024, 20:40)horsii napisał(a): jak ktos jest na tyle durny że się bierze za proch benzo nie poświęcając nawet 5 minut na przeczytanie jak się z tym obchodzić to chuj z takim idiotą i krzyżyk na drogę, podobnie jak z wszystkimi durniami którzy łapią sie za proszki których nazwy nawet nie potrafią wymówić. ja sobie takiego czegoś nie wyobrażam. Tabletki są już passe, proponuję 3cmc w żelkach xDDD jak te misie z witaminami dla dzieci RE: Gdzie teraz po benzo? - wwojtuss - 10.02.2024 przeciez kazda substancja jest niebezpiezczna, przestanmy tym handlowac i to wspierac, to przeciez zagraza ludzkiemu zdrowiu! psioczenie na substancje jest jak psioczenie na to, ze deszcz pada to przeciez od czlowieka zalezy jak uzywa tej substancji, czyt. z glowa w dupie albo z glowa na karku, chcacemu nie dzieje sie krzywda RE: Gdzie teraz po benzo? - PsychoDyso - 11.02.2024 POZ Nocna i Świąteczna W ciągu alkoholowym coś nagadałem i dostałem relanium oczywiście tele porada , 2 raz się nie udało chyba wiedzieli co chcę a dzwoniłem później kilkanaście razy dziennie nie pamiętam o tym , zrobiłem przerwę i się nie da że ja nie pamiętam co gadałem RE: Gdzie teraz po benzo? - kot_kreskowy - 11.02.2024 (08.02.2024, 17:35)Twilight Sparkle napisał(a): Tabletki są już passe, proponuję 3cmc w żelkach xDDD jak te misie z witaminami dla dzieci Strefa "żelków" jest już zajęta przez sergiusza 😎 RE: Gdzie teraz po benzo? - Lifeisbrutal - 12.02.2024 kot_kreskowy Weź mi o tym cwelu i żelkach nie przypominaj. Jakbym go znalazł to bym mu do dupy nakopał RE: Gdzie teraz po benzo? - kot_kreskowy - 12.02.2024 Lifeisbrutal Coś taki wkurzony jakbym wsadził żelka w mrowisko? Znaczy kij... Kij w żelkowisko... Kij w mrowisko😎 Szybko! Tlen potrzebny! Oddychaj głęboko i rytmicznie, ijo ijo już jedzie. Wiozą benzo w czopkach😂 (08.02.2024, 17:35)Twilight Sparkle napisał(a): Tabletki są już passe, proponuję 3cmc w żelkach xDDD jak te misie z witaminami dla dzieci Specjalnie dla Ciebie: 3CMC GLUTTY Do zagotowanej ale nie wrzącej wody (0,5 litra) wsypujemy 2 galaretki owocowe ciągle mieszając, nastepnie wsypujemy 5 gr wybranego 3cmc, które nalezy wczesniej rozkruszyć w celu uzyskania lepszej rozpuszczalności. Odstawiamy do chlodnego miejsca do całkowitego zgęstnienia. Należy pamiętać aby co 5-10 min naszego tężejącego gluta przemieszać by zapobiec osadzeniu się klefa na dnie wraz z zawartą w galaretce żelatyną Gdy calkowicie stężeje wykrajamy gluta z garnka i dzięki temu, ze daliśmy dwie galaretki zamiast przewidzianej jednej na tą ilość wody, gluta jestesmy w stanie pokroić w kosteczkę, prostokąty, koniki morskie, myszki, gwiazdki czy inne pindole nie bojąc się o to że się rozpłynie czy rozglutuje. A może rozgluci??? Hmmm... Zwał jak zwał. Smacznego😋 Przepis trzeba wysłać sergiuszowi😎 W końcu te jego żelki zaczną klepać Edit; By uzyskać benzoglutty zamiast 3cmc należy użyć... Brawo! Benzo RE: Gdzie teraz po benzo? - horsii - 12.02.2024 Jakie zelki? o co chodzi? |