Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? (/showthread.php?tid=1518) |
RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - SztywnyMisza - 01.02.2023 RaeminGhos mordo obrazek nie śmiga ps nie wiem czemu aż 5 stron jest jak zrobić zwijkę skoro bierzesz słomkę i jazda badz czysta lufe RaeminGhos tera smiga haha leb mi rozjebales tym RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - RaeminGhos - 01.02.2023 SztywnyMisza A teraz? RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - Bam - 02.02.2023 Najlepiej to miec pod reką nowe banknoty przynajmniej sie nie wyrzuci nie podrze smieci tyle nie powstaje przy naszym stanowisku jeżeli dluzsze posiedzenie wypada przy tych zwijkach to u mnie brakowalo kartek z ksiazeczek jakichs broszur heh... Albo z dlugopsu polecam jakiegos fajnego .. RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - Twilight Sparkle - 24.02.2023 Nie zwijajcie z paragonów. Termo tusz jest szkodliwy. Nie zwijajcie też z banknotów bo brud, syf i zarazki. Osobiście polecam karteczki samoprzylepne -dużo, tanio i przede wszystkim higienicznie. RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - Lifeisbrutal - 24.02.2023 @"Twilight Sparkle" Popieram,na początku też waliłem z paragonów,hajsu.Później poczytałem trochę na ten temat a dokładnie temat chorób takich można się na bawić przez to,że setki ludzi dotyka te pieniądze.A są to polskie pieniądze.W Australii czytałem gdzieś,że można myć pieniądze bo nie są one wykonane z takiego zwykłego papieru jak nasze tylko takiego jakby śliskiego,nic się z nimi nie dzieje.Mam ziomka który pracuje w sklepie budowlanym to często mi przywozi takie plastikowe rurki ucięte w odpowiednim momencie i zwijka gotowa RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - horsii - 24.02.2023 W UK też są plastikowe banknoty od bodajże 2015. Ale jaki to ma sens myć banknot? Co to za weird flex wciąganie z banknotu. Kupcie se bloczek post-it'ów jak wcześniej @"Twilight Sparkle" pisała i tyle. RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - JOYIUS - 25.02.2023 Ja przeważnie Biała kartka a4 - wycinam i zwijam RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - Palko - 26.02.2023 Testowałem różne rozwiązania od lufek po właśnie paragony ale od jakiegoś czasu używam 100 koron czeskich - wypraly mi się w spodniach a, że był covid i wszędzie środki do dezynfekcji to przy okazji zrobiłem kąpiel w środku do dezynfekcji narzędzi kosmetycznych (to akurat miałem) i sprawdza się to. RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - kolektyv - 27.02.2023 Mój faworyt oprócz bankomatów to bilety z qrcode przy szlabanach w szpitalach jako że często służbowo tam witam , to zawsze odkładam sobie je do odkurzania na tripie sztywny papier ( nie karton ) łatwo zwinąć, do wielokrotnego użytku w czasach kryzysu korzystałem też z biletów z parkomatów acopa, ale lekko nasiąknie po sniffie i jest do wyjebania RE: Z czego najlepiej zrobić zwijkę? - Sandał - 03.03.2023 Na niektórych rejwach rozstawia sie stoisko z SIN i rozdaje takie ulotko-zwijki |