Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Metody aplikacji - per rectum - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Metody aplikacji - per rectum (/showthread.php?tid=1551)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - fiodor - 24.04.2023

horsii skoro to mrs to raczej nie kwestia, że po pedalsku heh może z tej strony dziewica heh żeby nie było offtopu droga podania w przypadku wielu substancji jedna z lepszych/szybszych pod względem czasu załadowania odczynnika

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Twilight Sparkle - 28.04.2023

Przez podawanie magicznych substancji pr zostałam pedałką. Uważajcie, to gorsze niż wstrzykiwanie marichuaniny i granie w kąkuter ;___;

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - kot_kreskowy - 19.03.2024

@"Twilight Sparkle" 

No tak, aplikacja środka spowoduje że nagle zmienia się światopogląd oraz popęd seksualny.
Legenda głosi że Popek zanim zaczął uganiać się za psami dokonał tego piekielnego aktu perrrrrectuuuuummmm😎
Lepiej nie ryzykować  Podobno kultowa

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Twilight Sparkle - 19.03.2024

No ty się śmiej a uzależnienie od analu to nie są żarty

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - kot_kreskowy - 19.03.2024

@"Twilight Sparkle" 
W sumie... Podobno kultowa
To jak Ty zostałaś pedałką, to ja kim kurwa jestem?
Lesbijkiem? 😎

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Twilight Sparkle - 19.03.2024

No zależy co pan lubi panie Kocie.

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Lifeisbrutal - 19.03.2024

Mamy XXI wiek i aplikacja pr jeszcze jest tematem tabu?
Szok.
Przecież to normalne tak samo jak sniff, iv itp.

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - kurvvisko - 19.03.2024

Wolę w dupę niż w żyłę. Nic i tak nie przebije tego jak doktórka robiła mi palcówę przy badaniu hemoroida XD (miałem pierwszy raz w życiu, więc chciałem zasięgnąć profesjonalnej diagnozy XD)
Zatem już nic mi nie jest straszne 😂

RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Lifeisbrutal - 19.03.2024

kurvvisko Rozjebałaś mnie totalnie hahah. Wiesz zawsze możesz sam w domu po cichaczu to powtórzyć. Najpierw wlew z cmc czy z czymś innym. Jak się przyjmie no to strzelasz z palca jak tak ci się podobało. XDD

A chodzi mit, że chłopy tak sie obawiają palca w dupie. Jakby nie patrzeć tam jest punkt G nic dziwnego, że to przyjemne. XD

Lifeisbrutal 
To kwestia akceptowalności pewnych metod, które to poprzez nazbyt rozrastające się w główkach chore wyobrażenia, powodują niechęć bądź obrzydzenie. Całkowicie zresztą niepotrzebnie.
Tak jak IV kojarzy się większości ludziom z upadkiem człowieka tak PR kojarzy się z pedalstwem. 🤦🤷
Tymczasem ludzie świadomi pewnych korzyści z tych metod płynących nie mają z tym problemu.
I wcale to nie są ani ludzie stoczeni na dno ani geje. Oczywiście znajdą się i tacy ale sposób aplikacji nie definiuje człowieka.
To takie szufladkowanie, przypinanie pewnych łatek, stereotyp.

Nie ogarniesz. To jak z plaskoziemcami Podobno kultowa