Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? (/showthread.php?tid=1962)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Lifeisbrutal - 23.08.2024

Myga Weź fuj..ja nawet jak mam największą bombę to o ostatnich siłach idę się umyć założyć świeże ubrania itp. Nie rób tak to jest niehigieniczne.

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Supernova - 09.09.2024

Nie cierpię bólów fizycznych po długich ciagavh najbardziej bolały mnie stopy po maratonie i nie zmienianiu skarpet ani obuwia
(09.09.2024, 10:11)kej9 napisał(a): Supernova mordo czemu tak? Podobno kultowa

Bo to są bardzo ostre bóle i niewygodne

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - kej9 - 09.09.2024

Supernova mordo czemu tak? Podobno kultowa

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Yalasek - 10.10.2024

Myślę że jestem wstanie wytrzymać bardzo duży ból a to przez to że cierpię te bóle już od jakiegoś czasu notorycznie po walce ledwo chodzę ręce we krwi kości poobijane do tego ból po treningu po czasie już si przyzwyczajisz i nie stanowi to aż takiego problemu po prostu się tego spodziewasz

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Bogdan Boner - 10.10.2024

Yalas co się dzieje? Fake baba robi Ci przemoc domową?

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Yalasek - 10.10.2024

Haha Lo matko przy tworzeniu jej zaliczyłem nie jedna glebę!

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Lifeisbrutal - 10.10.2024

Jak teraz na to patrzę to w obecnym stanie w jakim jestem to bardziej katuje mnie ból fizyczny ucha niż psychiczny. Ból fizyczny jest o tyle chujowy w tym momencie, że dosłownie nic mi nie pomaga ani leki ani ciepłe okłady no nic. Boli w chuj..

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Szatan69 - 29.12.2024

Jaki tam ból ciesz się ze zyjesz normalnie, nie ma wojny, komunizmu, wode mamy. Nie siedzisz w więzieniu. Czym tu się przejmować? Jesli jesteś zdrowy

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Lifeisbrutal - 29.12.2024

Szatan69 Słowo " ból " każdy ma prawo interpretować inaczej. Oczywiście cieszę się z tego, że mam gdzie mieszkać itp. Pod tym względem nic złego nie mogę powiedzieć.

RE: Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ? - Leśny_koteł - 29.12.2024

Fizyczny idzie zabić byle tabletką, z psychicznym juz tak kolorowo nie jest.
Trzeba się wyciszyć, nie myśleć o tym co nas boli, co nie jest takie proste.
Poukładać sobie w głowie pewne sprawy.
Potrzeba silnej woli i dużo pracy.