Przypał - porady - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Prawo a używki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Przypał - porady (/showthread.php?tid=227) |
RE: Przypał - porady - Kajabuza - 20.07.2022 dekadan89 jak zaglądają do kieszeni mów, że nie Twoja kieszeń Najważniejsze, że się ostałeś na wolności. RE: Przypał - porady - kot_kreskowy - 20.07.2022 Mnie przez 6 lat zabaw raz jeden jedyny z materiałem złapali i to był taki kurwa niefart jak diabli. Oni jechali na zwykły patrol. Był późny wieczór, miejsce odludne, coś a'la park taki. Byłem sam i chyba tylko to uratowało mi dupę. Szybkie przeszukanko, ja spizgany analogiem 4mmc. Siódemkę 4cmc zdążyłem ewakuować w krzaki, a przy sobie jeszcze 2gr analogu 4mmc i 1,5gr trójki. Znaleźli tylko te dwa gramy analogu i kazali grzecznie wysypać do kałuży po czym zjebali mnie jak burą sukę i kazali zawinąć się do domu i przemyśleć swoje postępowanie Nawet mnie nie spisali Nie ściemniam, tak naprawdę było. RE: Przypał - porady - KACPER - 20.07.2022 kot_kreskowy mnie rowniez! Duzo ludzi mowi, ze panikuje, chowam i ryje sobie leb za jakies 3-5 sztuk w pojebanych miejscach, a i tak mi nic za to nie przyjebia grubego, ale po co mi to? Po co mi zawiesc rodzine i Matke jak wszystko bangla? Wole tak, anizeli kolejna chujowa akcje w rodzinie etc. Przezorny zawsze ubezpieczny mimo, ze czasem glowe porysuje hehe Ahh Ci oni.. RE: Przypał - porady - M4xxdd - 20.07.2022 Policjant też człowiek. Bardzo dobre zachowanie ,widać że niektórzy nie są opresyjnymi służbistami. Pewnie nie wyglądałeś jak patus ,ale pewnie miałeś oczy wyjebane w kosmos i dlatego się czepneli. RE: Przypał - porady - kot_kreskowy - 20.07.2022 M4xxdd No spizgany byłem niewąsko. Ale ja już mam 40 na karku, to oni też pewnie do tego inaczej podeszli. RE: Przypał - porady - JokerRC - 27.09.2022 Sprawdzone sim to ja od kolegi kupowałem, ma ogłoszenie na necie 4 lata korzystałem i wszystko sprawnie działało RE: Przypał - porady - NO LOVE - 04.11.2022 Pomysł mojego kolegi jeśli mamy nieść przy sobie coś nielegalnego: stary portfel, jakieś lewe dokumenty lub nawet jakieś drobne czy banknoty. Tam wkładamy towar w jakąś kieszonkę i idziemy! W razie kontrolnego przeszukania po prostu mówimy policjantom, że dopiero co portfel znaleziony i szybko schowaliśmy do kieszeni. Także wedle niego unikniemy winy za posiadanie swojego towaru, bo nie wiedzieliśmy co tak naprawdę jest w portfelu! RE: Przypał - porady - nonoanon - 04.11.2022 Lewe dokumenty? Czyli karta szkolnego klubu plywackiego z wypizdowa wielkiego? xD Najlepiej to najpierw w domowym zaciszu sprawdzić działanie na sobie i jak się reaguje, a dopiero później myśleć o wyjściu na świat. Najlepiej unikać przypału, a w razie już jak się stanie to improwizować xd RE: Przypał - porady - NO LOVE - 04.11.2022 @omnomnomnom to już nie do mnie! Ludzie różne fantazje mają, a tak jak pisałam to fantazja kolegi! RE: Przypał - porady - dimiliki - 04.11.2022 Parodia to trochę myślę że papier wszystko przyjmie ale nie wiem czy takie coś by przeszło |