Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Metamfetamina - wątek ogólny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Metamfetamina - wątek ogólny (/showthread.php?tid=291)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - Dafidov - 28.06.2025

Żadne RC nie jest podobne do piko, wali niemiłosiernie. Mi ćwiartka starczyła na 3dni i kolejne dwa, których nie spalem. Kurewski speed, chęć do robienia czegoś, pewność siebie x200, brak barier i kurewskie schizy tak zapamiętam piko. A zjazd? Lepiej nie mówić Wink

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - DarkSonia - 28.06.2025

chciałam jakieś porównanie do czegokolwiek
wjazd , sam peak, ew. zjazdy ... jak to wygląda

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - Dafidov - 28.06.2025

Dodam, że np mnie piko zajebiscie stymulowało pod kątem ciała i umyslu, gdzie przy amph to pobudzenie było przewaznie tylko fizyczne. Po meth czułem się mądrzejszy, bardziej zrównoważony. Ale ten zjazd... Jak zresz tylko 4mmc i 3cmc to się zesrasz w gacie

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - DarkSonia - 29.06.2025

niby zachęcasz a odradzasz zdecyduj się  Big Grin

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - doxyou - 05.07.2025

(28.06.2025, 23:52)Dafidov napisał(a): Dodam, że np mnie piko zajebiscie stymulowało pod kątem ciała i umyslu, gdzie przy amph to pobudzenie było przewaznie tylko fizyczne. Po meth czułem się mądrzejszy, bardziej zrównoważony. Ale ten zjazd... Jak zresz tylko 4mmc i 3cmc to się zesrasz w gacie

Zgadzam się w 100%.

Nie jadłem nigdy mocniejszego wypierdalacza niż metamf.
Że stymulowała i fizycznie i psychicznie też prawda, nie dało się opanować.
Aczkolwiek po 2-3 wrzutce mijał clearhead, człowiek jakby tracił połowę IQ i zaczynały się w kurwe ciężkie schizy.

W czasach kiedy pewną grupą znajomych mieliśmy dostęp do piko, każdy z nas prędzej czy pozniej zaliczył przymusowe wczasy w zakładzie psychiatrycznym.

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - JureKiler - 05.07.2025

DarkSonia nie próbuj widziałem po tym ludzi wystarczy żebym nigdy tego nie spróbowal

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - Fidel - 05.07.2025

Aj tam to ze moze sie zachowywali jak by od 5 godzin wzrokiem szukali papierosa w kazdym miejscu gdzie stoja to nawet moze i fajnie by bylo Podobno kultowa ja tam bylem przy rozmowie ciekawej dosc i tylko co 6 sekund ale czekaj ja teraz powiem, nie no daj mi dokonczyc, dobra ale zaraz ja bo zapomne i tak w kolko. 
Checi byly. 
Zamiast czlowiek zabrac sie i cos porzadnego zrobic to historie zycia opowiada i nic z tego nie ma ale tak to juz dziala Big Grin

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - DarkSonia - 05.07.2025

JureKiler  & Dafidov & doxyou  dziękuję chłopaki, będę mieć to na uwadze  Heart  Heart Heart

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - JureKiler - 06.07.2025

Fidel gosc był po 3 nocach nie spania 00.01 sekundy w miejscu nie umiał ustać, pływał bez wody dziwne pozy robił wykręcało go jak skirwysun później zaczął wodą ze szlaucha w górę psikać i przebiegać przez to jak pies kurwa nigdy w życiu sobie powiedziałem, nie chciałbym żeby kto kolwiek mnie w takim stanie zobaczył

RE: Metamfetamina - wątek ogólny - DarkSonia - 06.07.2025

ale że takie akcje po mecie?
to nie była przypadkiem alfa?