![]() |
|
Igranie ze śmiercią? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Trip raporty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Igranie ze śmiercią? (/showthread.php?tid=3059) |
RE: Igranie ze śmiercią? - C84S - 15.12.2023 @"LOBO" to wtedy to już jego sprawa. My chcemy pomóc. A jak ktoś nie chce pomocy to sorry RE: Igranie ze śmiercią? - LOBO - 15.12.2023 (15.12.2023, 16:40)Biały Miś napisał(a): Ale to norma przecież, że towar jest coraz bardziej chujowy z roku na rok. Wszyscy idą na ilość nie jakość. Więcej syfu to większa męczarnia dla bebechów. To co było nie wróci. Kiedyś to było jeszcze przed wojną w Kartaginie😎... Rozumiem, iz mam składać reklamacje do 2 sklepów tutaj o wadliwy towar!? RE: Igranie ze śmiercią? - Biały Miś - 15.12.2023 Dla mnie kiedyś to choćby 10 lat temu 😎 Każdy ma swoją miarę 🤣🤣 RE: Igranie ze śmiercią? - LOBO - 15.12.2023 Biały Miś "Ale to norma przecież, że towar jest coraz bardziej chujowy z roku na rok. Wszyscy idą na ilość nie jakość" Z tego wynika, iz teraz ze sklepow tutejszych towar jest chujowy i ida na ilosc, a nie jakosc? RE: Igranie ze śmiercią? - Biały Miś - 15.12.2023 Na to się składa choćby jakość prekursorów, ich brak lub zamiana na inne przez co tracisz to coś patrz jakość RE: Igranie ze śmiercią? - LOBO - 16.12.2023 Biały Miś Sluchaj, probowales tutejszych np. krysztalu MDMA, pigulek MDMA czy 4MMC np. od ducha? Masz jakies podstawy, dowody na to, iz te odczynniki sa "chujowe". Moze testowales je np. protestkit'em? RE: Igranie ze śmiercią? - Myga - 16.12.2023 Przy zakupie kieruje się jakością nie ilością RE: Igranie ze śmiercią? - Biały Miś - 16.12.2023 @"LOBO" gdzie ja napisałem że tutejsze sorty są chujowe ? 🤔 Gdyby duch miał kiepską jakość to bym nie zamawiał co tydzień paki dla szczurów i siebie 😎 więc nie pisz takich rzeczy. Nawet jak się trafi słabszy to nie jest akurat jego wina tylko tak jak wspomniałem ludzi produkujących dany asortyment. 🫰 I chodzi mi bardziej o inne sklepy, nie mówię tu o tych z naszego forum. To ty sobie wmawiasz coś. I tak próbowałem wszystkiego od ducha, jeszcze coś ? RE: Igranie ze śmiercią? - LOBO - 16.12.2023 Biały Miś "Ale to norma przecież, że towar jest coraz bardziej chujowy z roku na rok. Wszyscy idą na ilość nie jakość". "Wszyscy" napisales, wiec z tego wynika i ktos moze pomyslec, iz sklepy tu takze. Piszesz ogolnikami, bez konkretyzacji. Moje pytanie - "Z tego wynika, iz teraz ze sklepow tutejszych towar jest chujowy i ida na ilosc, a nie jakosc?" Twoja odpowiedz - "Na to się składa choćby jakość prekursorów, ich brak lub zamiana na inne przez co tracisz to coś patrz jakość" Tu napisales, odnosnie do "chujowych" tutejszych sortow z tego forum... RE: Igranie ze śmiercią? - Lukas1985 - 16.12.2023 (16.12.2023, 09:41)Biały Miś napisał(a): @"LOBO" gdzie ja napisałem że tutejsze sorty są chujowe ? 🤔 Gdyby duch miał kiepską jakość to bym nie zamawiał co tydzień paki dla szczurów i siebie 😎 więc nie pisz takich rzeczy. Nawet jak się trafi słabszy to nie jest akurat jego wina tylko tak jak wspomniałem ludzi produkujących dany asortyment. 🫰Przecież od lat nie ma mefedronu na rynku. Tylko, że mefedron jest. Lepiej lub gorzej dostępny. Przecież od lat nie ma kokainy na rynku. Jest ale znów musisz poszukać a często zapłacić 2x tyle co wiesio ale też jest. Co wy byście zrobili bez sklepów z forum ? 😅 Dragi są, były i będą. Tylko kwestia dostępności. Jakoś moi znajomi jeżdżący na mecze od lat nie narzekają. |