Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? (/showthread.php?tid=3106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kurvvisko - 16.07.2024

kot_kreskowy ale normalnie mam trochę wziąć na palca i wsmarować? Haha

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kej9 - 16.07.2024

Wsyp pod napleta i zawiaz koncowke Podobno kultowa haha

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 16.07.2024

(16.07.2024, 19:47)kurvvisko napisał(a): kot_kreskowy ale normalnie mam trochę wziąć na palca i wsmarować? Haha

Sobie, czy jej?

Bo jak sobie to zrób sobie roztwór w wodzie, wodę do dawki dodajesz kilka kropel dosłownie żeby się rozpuściło, w strzykawkę i pod napletek.
Możesz rownie dobrze to też tam wsypać i wtedy wody dać albo żelu albo nawet i napluć na to jak odczuwasz taką potrzebę  Podobno kultowa  Podobno kultowa grunt aby nie było tam sucho bo odparzy.
Dobrze jest poćwiczyć przy tym biceps bo lepiej się wchłania jak ręka chodzi  Podobno kultowa 

Panience w żelu rozpuść i wsmaruj.
Robi robotę, uwierz mi😉🍑

😎

(16.07.2024, 19:55)kej9 napisał(a): Wsyp pod napleta i zawiaz koncowke Podobno kultowa haha

Robimy to Podobno kultowa
Aby do weekendu😁

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Myga - 19.08.2024

(16.07.2024, 18:39)kurvvisko napisał(a): Myga opowiesz coś więcej? Jaka substancja, co potem czułeś itp 
Co tu odpowiadać było zajebiście sam spróbuj

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - SztywnyMisza - 19.08.2024

Ładuj normalnie kwasa pod napleta czapa jak chuj.

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Kapitan - 19.08.2024

Załaduj bielunia z kolcami zobaczysz jaka moc

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kurvvisko - 20.08.2024

Spróbuję, mam nadzieję, że mi żołądź nie odpadnie 😆

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - daniel776 - 09.09.2024

nie szkoda wam sprzetu na taka metode aplikacji? jest sporo lepszych i mniej inwazyjnych metod

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Chochlik - 09.09.2024

Ja nie wierzę kurwa xDDDD

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 09.09.2024

(09.09.2024, 10:04)daniel776 napisał(a): nie szkoda wam sprzetu na taka metode aplikacji? jest sporo lepszych i mniej inwazyjnych metod

Proszę przedstawić dane porównawcze na inwazyjność metod oraz biodostępność skoro stawiasz takie tezy.

A co do metody aplikacji to NEP wchodzi jak złoto z pod kołnierza😎