Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) (/showthread.php?tid=3234) |
RE: Tramadol - Twilight Sparkle - 21.03.2023 Najgorsze w tramcu jest to że nawet w śmiesznie niskich leczniczych dawkach ma paskudne uboki. Brałam grzecznie jak mi lekarz wypisał i nie dość że nadal bolało tylko odrobinę mniej to mnie jeszcz po tych tabsach z tramcem mdliło i kręciło w brzuchu. Po innych opio mdli mnie tylko jak mocno przegnę. RE: Tramadol - fiodor - 25.03.2023 Ktoś może łączył trampka z bdo/gbl albo chociaż z baclo czy fenibutem ? Czego się spodziewać. ? RE: Tramadol - Twilight Sparkle - 25.03.2023 myślę że po takim mixie można się spodziewać pięknego pogrzebu ;___; pewnie są zawodnicy mocarze co robili takie akrobacje ale ja bym się bała RE: Tramadol - Czeslawo - 25.03.2023 fiodor bardzo zły pomysł, to połącznie podbija ryzyko niewydolności oddechowej... RE: Tramadol - Beeniepatu - 26.03.2023 (25.03.2023, 21:29)fiodor napisał(a): Ktoś może łączył trampka z bdo/gbl albo chociaż z baclo czy fenibutem ? Czego się spodziewać. ? To sa z zasady mixy toksykologicznie o najwyzszym stopniu ryzyka. I tu nawet nie chodzi o depresje oddechowa - bo wszystko zalezy od dawek i tolerancji. Tramadol przede wszystkim obniza prog drgawkowy, co powoduje bardzo zwiekszone ryzyko napadu padaczkowego przy miksach z innymi srodkami. RE: Tramadol - fiodor - 26.03.2023 @"Twilight Sparkle" , Czeslawo nie takie mixy się robiło (opio+gbl+coś tam coś tam), czego oczywiście nie polecam. Nieprecyzyjnie się wyraziłem, zapytałem. Nie pytałem się o ryzyko, bo te znam aż za dobrze. Tylko co może zmienić dodanie do standardowej dawki BDO np. niedużej dawki tramadolu. Bardzo słabo znam trampka, w zasadzie 2 razy daaawno temu używany i też nie w hardcorowych dozach, ale nie podchodziło mi. Na pierwszy raz myślę sprawdzic jakieś 2,5ml bdo+100 tram, bo zwykle nowe kombinacje sprawdzam delikatnie. Mogłem się spodziewać, że raczej nikt mi nie odpowie konkretnie, ewentualnie Beeniepatu lub horsii . Beenie o tym, że tram obniża próg też wiem, natomiast nie wiem czy bdo też, na logikę pewnie tak, bo baclo obniża próz drgawkowy, a rusza ten sam receptor. Jak sprawdzę to napiszę, bo szkoda, żeby tram od Ducha leżał bezczynnie heh RE: Tramadol - Beeniepatu - 26.03.2023 fiodor butanediol nie obniza progu. Co wiecej, laczony z kazdym medykamentem obnizajacym prog, zmniejsza jego efektywnosc. RE: Tramadol - fiodor - 26.03.2023 Beeniepatu i tu już mi pomogłeś, bo w razie W, gdybym jednak brał większe dawki myślałem ratować się małą ilością benzo, ale przy takich dawkach o jakich myślę raczej nie będzie to potrzebne, co najwyżej doleje bdo. Dzięki. A skoro już jesteśmy przy tym temacie, to może wiesz dlaczego baclo w większych dawkach obniża próg drgawkowy ? Przecież działa w odróżnieniu od bdo tylko na gaba b ? Może właśnie dlatego, że nie działa na GHB ? RE: Tramadol - Beeniepatu - 26.03.2023 fiodor no wlasnie przez swoje stereospecyficzne dzialanie. Receptor gaba-b jest odpowiedzialny za rozluznienie miesni, miorelaksacje. RE: Tramadol - KiszczaK - 01.05.2023 Tramal w kroplach jest najlepszy,tabletki w polskich aptekach to lipa jakaś. Jedna buteleczka pękła w 4-5 dni,czas sldokupic do domowej apteczki. |