Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Bezpieczeństwo fizyczne (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Wątek: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? (/showthread.php?tid=3297)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Bogdan Boner - 09.09.2024

Ja nadal czekam aż ktoś mi doleje darmowego temaciku do coli ordżinal :cccc

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - NieMaCiagu - 14.09.2024

amfibie 2* dosypywalem do wina xD POL PIETRA MIALO NIEZAPOMNIANA INTEGRACJE

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Szarlatan - 17.09.2024

Mi się nigdy nie zdążyło ale kumplowi do sypała taka łaska

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - nonoanon - 18.09.2024

nie i całe szczęście, nie wiem na cholere komuś takie "zabawy"

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Czeslawo - 23.09.2024

(09.09.2024, 08:22)Myga napisał(a): Mi się nie zdążyło żeby mi ktoś dosypali ja za to miałem taki głupi pomysł i tak zrobiłem do sypałem alfy do napoju na szczęście osoba nie przyjechała do mnie

Ofiara*

Pomysł rzeczywoście dość "chory"...

Rozwiniesz co autor miał na myśli ?  To był jakiś potencjalny całkowity nowicjusz/ka  ? napisz coś więcej...ku przestrodze aby tak nie robić.

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - kot_kreskowy - 23.09.2024

(09.09.2024, 08:22)Myga napisał(a): Mi się nie zdążyło żeby mi ktoś dosypali ja za to miałem taki głupi pomysł i tak zrobiłem do sypałem alfy do napoju na szczęście osoba nie przyjechała do mnie

Ofiara*

Czekam na taki napój 😎

Mógłbyś się zdziwić 😂😂

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Mglus808 - 23.09.2024

Nigdy w życiu, sam muszę sobie dosypywać

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - DarkSonia - 24.09.2024

DOSTAŁAM raz niewiadomkę, strzelam że to było GBL
na szczęście drink był bezalkoholowy haha
gdzieś tam w głowie siedzi że mogłam mieć nieźle przejebane
kolega sie przyznał i ten drink nie miał być dla mnie, a ja się cieszę że uratowałam dosłownie koleżance dupę.

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - 777 - 25.09.2024

(23.09.2024, 22:12)kot_kreskowy napisał(a): Czekam na taki napój 😎

Mógłbyś się zdziwić 😂😂

Podejrzewam, że w tym wypadku oprawca mógłby się zdziwić i to nie ofiara została by wydupconaPodobno kultowa

RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Myga - 28.09.2024

(23.09.2024, 22:12)kot_kreskowy napisał(a): Czekam na taki napój 😎

Mógłbyś się zdziwić 😂😂

Chcesz aby ktoś cie zwabil i zgwałcił? Smile