Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Zmarli użytkownicy - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Zmarli użytkownicy (/showthread.php?tid=3324)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Zmarli użytkownicy - Lifeisbrutal - 03.11.2024

Kurwa jak o tym czytam to płakać mi się chce, już mam łzy w oczach. Zdecydowanie zbyt szybko odszedł..miał jeszcze całe życie przed sobą..

RE: Zmarli użytkownicy - TamiZpowrotem - 03.11.2024

Kurde nie znałem chłopaka bo za świeży na forum jestem. Ale każdego szkoda Sad ehhh przykro mi. Kondolencje dla rodziny i najbliższych.....
Ps. Ile lat miał ? 
Opio to najgorsze zło. Bardzo cienka granica między życiem a śmiercią. Ja nigdy opio nie ruszałem i nie zamierzam.

R.I.P.

RE: Zmarli użytkownicy - DarkSonia - 03.11.2024

(03.11.2024, 06:31)Lifeisbrutal napisał(a): Kurwa jak o tym czytam to płakać mi się chce, już mam łzy w oczach. Zdecydowanie zbyt szybko odszedł..miał jeszcze całe życie przed sobą..

a ja siępopłakałam

i nawet nie jest mi z tego powodu głupio
bo pomimo tego, że jechałam z nim równo ( a on ze mną taki urok ) to go nawet lubiłam
ja pierdolę, dalej w to nie wierzę ...kurwa

RE: Zmarli użytkownicy - hulerkfow23 - 03.11.2024

Też tu napisze swojego posta. 

Znałem go chyba od 2019r jak jeszcze nawet nie był pelnoletni. Miał wzloty i upadki, ale był naprawdę inteligentnym chłopakiem, który nawet miał w życiu jakiś cel i chciał coś osiągnąć. Niestety zgubiła go pewność siebie. W życiu bym nie przypuszczał, że do tego dojdzie, ale w zasadzie patrząc przez pryzmat tego co bral i w jakich dawkach można było się tego spodziewać.

Faktycznie tutaj największą rolę odegrała substancja, ale jedni odchodzą przez jednorazowa zabawę, a inni przez skutki wieloletniego karnawału.

Szanujmy siebie i swoje zdrowie na ile to możliwe i cpajmy z głową.

RE: Zmarli użytkownicy - DGEloV - 04.11.2024

Nie moge uwierzyć ,  niech mu ziemia lekką będzie

RE: Zmarli użytkownicy - Szyderca - 04.11.2024

PUDZILLA MORDO TY MOJA WSZEDŁEM NA FORUM TYLKO BY CI TO NAPISAĆ,  BYŁEŚ I JESTES WPORZADKU MORDA, SZKODA ŻE TAK SZYBKO ODSZEDŁEŚ Z TEGO ŚWIATA!!! KTO TERAZ BĘDZIE ZE MNĄ JECHAŁ Z SAMPLARZAMI Sad W NAGRODĘ POWIEM CI KOLESZKO, ŻE YALASEK DOSTAŁ BANA NA GŁÓWNE I INNE MULTI KONTA. 3 MAJ SIE TAM, KIEDYŚ SIĘ SPOTKAMY! SPOCZYWAJ W SPOKOJU !!! [*] BĘDĘ O TOBIE PAMIĘTAĆ WUJEK SZYDI!!

RE: Zmarli użytkownicy - JureKiler - 04.11.2024

Jest szansa się dowiedzieć co było przyczyną? Żeby przestrzec się na przyszłość bo z tego co mi się kojarzy to chyba też sterydy brał kolega

RE: Zmarli użytkownicy - 777 - 04.11.2024

Ja nie mogę w to uwierzyć i gdzieś z tyłu głowy mam taką nadzieję, że jednak to tylko z jakiegoś powodu mistyfikacja i pójdę do Niego i wszystko będzie ok tak naprawdę...

Szczerze mówiąc od dawna jak tak patrzyłem na Jego dawki i co bierze miałem gdzieś w środku takie złe przeczucie, że może któregoś dnia przedobrzyć...

Smutek...

RE: Zmarli użytkownicy - ZmiataZplanszy - 04.11.2024

rest in peace Angry

RE: Zmarli użytkownicy - kot_kreskowy - 05.11.2024

(03.11.2024, 13:17)TamiZpowrotem napisał(a): Kurde nie znałem chłopaka bo za świeży na forum jestem. Ale każdego szkoda Sad ehhh przykro mi. Kondolencje dla rodziny i najbliższych.....
Ps. Ile lat miał ? 
Opio to najgorsze zło. Bardzo cienka granica między życiem a śmiercią. Ja nigdy opio nie ruszałem i nie zamierzam.

R.I.P.

Nawet w obliczu śmierci łżesz jak pies.

Odejdź, po prostu wyjdź!