Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! (/showthread.php?tid=3944) |
RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - DannyDeVito - 20.06.2024 Diabeł widzę na wielu frontach działa aż nowy user się pojawił. Huj w te 300 zł tyle to ja zarabiam w dwie h siedząc w domu na dupie. Nie jestem taką miernotą która musi robić wyjebki bliki na 300zł. Mam nadziej, że do 01.07 Ci starczy i będziesz miał jakieś żarcie w lodówce. Z tym potwierdzeniem że mamy ci pokazać, że nic nie zostało wysłane to rozśmieszyłeś mnie tak, że monitor oplułem. Poza tym umawialiśmy się na wysłkę na maila - o jakiej apce coś kręcisz. Trakingu nie dostałem. Nie będę lewej simki i apki inpost zakładał dla tak małych transakcji, chyba cie bóg opuścił. Wrzuciłbym tu zapis screenów, z rozmowy ale szkoda strzępić ryja są tam pewne dane wrażliwe - w każdym razie administracja dostała zapis rozmowy z tobą, żeby mieli świadomość jaka łajza i wyłudzacz tu siedzi. Prawda jest taka, że siedzisz tu po to aby pisać gówno posty aby załapać się na nagrodę i robić wyjebki na nowych userach. Jak ktoś jest zainteresowany jaką socjotechnikę stosuje ten szkodnik zapraszam na PW. A no i racja jest taka, że to ja dałem się wyjebać pod wpływem emocji - administracji nic do tego aby rozwiązywać takie tematy pomiędzy userami które odbył się na PW. I nie strasz tu ludzi że kogoś byś pobił bo jakbyś był taki cfaniak to byś dziesiony na mieście robił a nie bawił się w takie śmieszne wyjebki. Wrzuć potwierdzenie wysyłki na mail na który się umawialiśmy z numerem paczkomatu + traking wtedy zamkniesz nam mordy a ja oficjalnie cie przeproszę i cofnę wszystko co powiedziałem. Z mojej strony to wszystko w tym temacie. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kot_kreskowy - 20.06.2024 Kto wiatr sieje, Burzę zbiera. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - W4M4H - 20.06.2024 Może ktoś pokazać wkoncu jakiś dowód? Nikogo nie bronie ale no z boku dziwnie to wygląda. Bo zaraz powiecie że misza nie siedzi tylko was wykorzystujemy itd. Dajcie konkret wkoncu jakiś RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - DannyDeVito - 20.06.2024 Ale co mamy Ci dać? Potwierdzenie nie wysłania paczki? Tracka którego niedostałem? To że koleś po płatności zablokował mnie na forum i nie odpowiada i na session również samo w sobie jest nienormalne i podłe wobec osoby z którą robisz interes. Napisałem wyżej że screeny z rozmowy session/forum PW mogę wysłać zainteresowanym dla przestrogi na PW. A poza tym całą tę sprawę mam już w dupie. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kot_kreskowy - 20.06.2024 W4M4H Wygląda dziwnie? Nie rozśmieszaj mnie. Chłop przegiął pałę równo a Ty piszesz że to ludzie są dziwni? Jak on nawet kiedyś do mnie o to pisał że ma klony i chajsu potrzebuje. Nie odpalaj mnie proszę Cię! RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Lukas1985 - 20.06.2024 (20.06.2024, 21:21)W4M4H napisał(a): Może ktoś pokazać wkoncu jakiś dowód? A widziałeś kiedyś potwierdzenie nienadania paczki ? 😅🤣 Ew jakiego dowodu oczekujesz ? RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - ZmiataZplanszy - 20.06.2024 W4M4H jak widzisz ss z rozmowy z nim poszły do administracji , RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - sebekx9 - 20.06.2024 Nałóg go zabrał do reszty, skoro takie wyjebki stosuje wobec "swoich" RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - W4M4H - 20.06.2024 Jesli chodzi o dowód to np rozmowę lub coś co może to udowodnić. Wiecie o co chodzi. Dużo osób jest co mówi że ktoś się rozjebał bez białka i dowodów na to. Pomówienia są wszędzie i trzeba uważać na takie rzeczy bez dowodow. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kot_kreskowy - 20.06.2024 (20.06.2024, 22:32)sebekx9 napisał(a): Nałóg go zabrał do reszty, skoro takie wyjebki stosuje wobec "swoich" To jest oczywista oczywistość |