POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI (/showthread.php?tid=4000) |
RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - kaziu86 - 07.07.2024 up:tak tylko black mi proponowal spotkanie w realu i podal adres gdzie mam pojechac. Jaki vendor taki robi?? Ja nie pojechalem bo sie balem i mialem 6h drogi tam. RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - Lifeisbrutal - 07.07.2024 kaziu86 Osobiście nie miałem takiej propozycji bo w chuj km nas dzieli. Ale słyszałem, że proponował komuś coś takiego też. To trochę słabe było bo typowe narażenie się. No, ale to już jego sprawa, nic to już nie zmieni w tej sytuacji. RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - dzwudziestyoxo - 07.07.2024 Pamiętam HAHA. On nawet innym sklepom proponował spotkanie. RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - trzecikwietnia - 07.07.2024 kaziu86 Wiem, nie chciałem już dodawać nic o tym ile wskazówek sam dawał, a o jakie informacje można było bezpośrednio poprosić. Naprawdę nie trzeba było wielkich śledztw i od początku jedynie zadawałem se pytanie, czy on ma kurwa tak potężne plecy, że nie boi się konkurencji lub organów ścigania? I też muszę przeprosić frogbullshop bo nie chce go oczerniac, poprostu od momentu gdy kontakt się urwał powiedziałem sobie, że wystawiła konkurencja i zastanawiałem się komu mógł przeszkadzać. Jak zobaczyłem jego sklep a potem jego post coś się we mnie uruchomiło. przepraszam, ale szanuje B. bo widać, że był prawdziwym idealistą mającym wyjebane na konsekwencje. Tak naprawdę to byle cwanszy sebix mógł mieć w tym interes bo już nikt cmc jako mefa od niego po 50 nie bierze, a woli zamówić prawdziwego 10 za 200. Jednak z drugiej strony to 80% polskich sprzedawców z telegrama ma równie wyjebane w BHP i działają już kolejne lata. RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - dzwudziestyoxo - 07.07.2024 Pamiętam HAHA. On nawet innym sklepom proponował spotkanie. RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - Lukas1985 - 07.07.2024 (07.07.2024, 13:23)kaziu86 napisał(a): up:tak tylko black mi proponowal spotkanie w realu i podal adres gdzie mam pojechac. Jaki vendor taki robi?? Ja nie pojechalem bo sie balem i mialem 6h drogi tam. 😆 Wy bierzecie pod uwagę, że zwinęli tylko sklep i pracowników a Blacka nie ? Wy myślicie, że on Wam podał miejsce swojego zamieszkania jako miejsce spotkania ? Wy bierzecie pod uwagę, że wielu z Was wie / myśli, że to już jego 3-4 sklepów przeciągu kilku lat i Wy znów myślicie, że chłop wpadł i zniknie? 😆 Mam jeszcze kilka ciekawych pytań ale to już nie na to forum 😁 Swoją drogą - chłop proponował spotkanie czyli budował sobie sieć klientów 😉 a i ten wątek raczej utne Jest jeszcze kilka ciekawych aspektów jego działalności. (07.07.2024, 12:49)trzecikwietnia napisał(a): Mam nadzieję, że jak go namierzyłeś to dałeś mu odpowiednio znaka, że coś nie gra z jego BHP, a nie zaciskałeś kciuki z nadzieją, że za chwilę się powali. Haha xD trafiłeś w sedno. Tylko w tym wypadku - wyjaśnij mi skąd myśl, że trafili samego Blacka ? A brak odpowiedzi od froga to najlepsza odpowiedź. Ps wierzysz, że ktoś siedzący w biznesie od kilkunastu lat dał się wciągnąć w przypal odbierając bloki na siebie ? 😁 A co do spotkań. To 9 lat temu pewien vendor miał usługę d2d door to door 😁 i przy zamówieniach powyżej 0.5kg chwalił się tym na lewo i prawo. A większość z Was myśli, że jak chłop podaje dane podane swoje dane ? Serio ? 😁 RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - kaziu86 - 07.07.2024 up: on podal adres sklepu, ktory jest w lesie. A nie adres zamieszkania tak jak piszesz hahahaha. ALe oferowal spotkanie w realu. To co ty lukas piszesz to ty wymysliles, ja tego nie pisalem. Wal dalej tak duzo pozdro i z fartem RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - Lukas1985 - 07.07.2024 (07.07.2024, 14:18)kaziu86 napisał(a): up: on podal adres sklepu, ktory jest w lesie. A nie adres zamieszkania tak jak piszesz hahahaha. ALe oferowal spotkanie w realu. To co ty lukas piszesz to ty wymysliles, ja tego nie pisalem. Wal dalej tak duzo pozdro i z fartem To jest trochę sarkazmu i nic więcej 😆 I na koniec bo już serio dużo podpowiadamy - w którymś z zatrzymań zamknieto fabrykę z 1.7 tony RC gdzie urobek tygodniowy to było kilkaset kg. Czyli zatrzymano samych chemików i to co robili sobie na bieżąco 😆 Kto mądry niech pomyśli o co mi chodzi 😁 Btw. Dawno dawno temu pisałem, że nie wpadł żaden duży gracz od dawna. Dziś mogę to tylko potwierdzić. A nawet jak ktoś wpada sensu stricte mózg operacji to zajmują mu jakieś grosze i na wolności jest relatywnie szybko. RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - LOBO - 07.07.2024 ...ale logicznie myslac ;-) czy mzona chwalic sie wszem i wobec minimalizowaniem konkurencji tuz po... RE: POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI - Czeslawo - 07.07.2024 Ludzie proponuję wstrzymać się z komentarzami, które mogę być komuś( tym co nam nie sprzyjają) na rękę, bo pozwalają może rzucic światło na jakieś poboczne wątki. Brakuje, żebyście tutaj jeszcze pisali, komu kto poroponował coś, jeszcze z datami i zrzutami ekanu - opanujcie się! Lukas1985 Bardzo upominasz się o usuwanie gdzieś indziej wpisów, wątków, a sam tutaj gadasz "3 po 3 ". Możesz w lustro popatrzeć ? |