w**.juklisl*b.**m - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: w**.juklisl*b.**m (/showthread.php?tid=4293) |
RE: w**.juklisl*b.**m - APVPKiller - 22.11.2024 2MMC Byłem ciekawy tej substancji.. jakoś nie nastawiałem się super. Bo to takie lipa 3mmc ponoć Zajebałem ,300mg oral I ,150mg sniff na wejściu ( Proszę się nie sugerować moimi dawkami) O żesz kurwosci. Ale to miało wejście!!! Zajebista.euforia, mmmm serotonina zalała mój organizm ale nie kanapowo. Zaraz za nią przyszedł speed. I to taki nie nachalny. Ale chciało się wstać, pochodzić. No zajebiście się czułem!!! Nie tak jak po 3MMC ale bardzo zbliżone działanie..inne niż 3CMC..inne niż , 4MMC Coś jakby pomiędzy. Faza 1,5-2h po takiej ilości i zaczęło słabnącą.. żadnych schiz i kardio problemów. Libido naprawde Tutaj guruje. Clear head. Nie ma rozpierdolu na mózgu. Zaskoczyło mnie mega pozytywnie!!! 9/10 💥 💥 2CMC Akurat mało interesująca mnie substancja ale dostałem w samplu więc poszła bomba 0,5g i 500mg sniff na wejściu na dwie dziury w nosie 😁 ( Nie sugerować się moim dawkowaniem!!!! Jestem zaprawiony w bojach!!! Każdy dobiera dawki pod siebie!!! ) Wejscie podobne do 3cmc ale bez aż tak mocne rush. Ale Aktywne. Jak dowalilem raje obie to było już ładnie. Mimo wszystko to nie 3cmc Taki słabszy brat. Libido natomiast mocno w górę..większy ogar niż po 3cmc. Jeśli dla kogoś 3cmc robi zbyt duży bałagan w głowie to 2CMC będzie strzałem w dziesiątkę 👌🏻 Dla mnie za słabe bo lubię mocne bomby. Ale jest aktywne i działa. Faza trzymala około 1-1,5h i szybko schodzi. Po 3h prawie już nic nie czułem że coś było brane.. więc towar czysty. Żadnych schiz i problemów z ciśnieniem czy sercem. 8/10 👌🏻 2FDCK Jako, że nie przepadam zbytnio za dysocjantami testy odbyły się tylko raz a resztę rozdalem znajomym, którzy wychwalali sobie to RC pod niebiosa. Doświadczenie małe bo tylko dwa razy w życiu Ketamina. Przyjąłem 50mg sniffem Wejście dość szybkie bo już po 5min zacząłem odczuwać efekty. Poczułem wszechogarniające ciepło i szczęście. Moje ciało zaczęło robić się lekkie. Obraz lekko się rozmywał i.jakby nachodził na siebie. Po chwili poczułem jakbym się unosił w powietrzu. Piękne uczucie i widziałem jak z sufitu lecą w moją stronę wiązki lasera w różnych kolorach. Za nim się zorientowałem leciałem w jakimś tunelu okrągłym zbudowanym właśnie z tych wiązek lasera. Tunel dodatkowo zaczął się obracać. A ja ciągle czułem że unoszę się w powietrzu! Było to naprawdę przyjemne uczucie. Wszystko działo się spokojnie, bez chaosu a halucynacje płynnie przechodzily z jednej w drugą ale były zupełnie inne niż po LSD czy grzybachm takie jakby light mode. Czułem szczęście, lekko podniesione libido..i to oderwanie od ciała Ogólnie ciężko opisać tą razem bo to zupełnie coś innego. Ciężko do czegoś porównać. Myśli klarowane i niezłe rozkminy. Czas działania moze 2h i czułem , że jestem spowrotem a substancja.powoli zaczęła słabnąć. Po całkowitym zejściu zero zjazdu. Nie czułem wgl że coś było brane żadnych krzywych jazd itp No powiem że podobało mi się i chęcią wrócę do niej jeszcze. Teraz żaluje ,że wszystko rozdałem 😁 9/10 💥 RE: w**.juklisl*b.**m - Venus - 24.11.2024 Wydaje mi się to dziwne. 2-mmc nie robi dla mnie absolutnie nic. Tylko łagodna stymulacja i prawie żadnej euforii. Wydaje mi się, że dzieje się tak dlatego, że biorę wenlafaksynę na receptę. Ale to nie jest tak, że odczynnik ma dobrą reputację RE: w**.juklisl*b.**m - APVPKiller - 24.11.2024 Zamów u Tego Vendora będziesz miał porównanie. Ja brałem 2MMC od różnych Vendorów. I tutaj jest naprawdę zajebiste RE: w**.juklisl*b.**m - smakosz - 27.11.2024 Każdy sklep ma praktycznie to samo 2 mmc bardzo często od juklis Ta opinia o 2 cmc to zwykłe naganianie za darmowe sample i jest chuja warta typ co żre 400 czy 500 mg nepa albo 1 g 3 cmc na raz jest bardzo wiarygodny gdy pisze o 2 cmc i daje ocene 8/10 2 cmc to jest gówno jakich mało i każdy to wie kto próbował RE: w**.juklisl*b.**m - Omnibus - 27.11.2024 A brał ktoś od tego sklepu MDPHP jak wypada vapo względem choćby a-pihp. RE: w**.juklisl*b.**m - KrasAnal - 30.11.2024 (27.11.2024, 22:57)smakosz napisał(a): Każdy sklep ma praktycznie to samo 2 mmc bardzo często od juklis Ta opinia o 2 cmc to zwykłe naganianie za darmowe sample i jest chuja warta Brednie..sam brałem od tego Vendora i 2cmc czy 2mmc działa. Zanim napiszesz jakieś farmazony, zamów, sprawdź na sobie i się wypowiedź. Bo siejesz ferment. Odstaw leki albo zmniejsz dawki bo nie wiem o czym Ty do mnie toking abałt?! Po Prostu pisze Ci człowieku, że za nim wydasz opinię na temat jakiegoś sortu od jakiegoś Vendora to weź chociaż go przetestuj ok? Tylko tyle. Naprawdę nic więcej..... 🤦🏻 |