Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Vendorzy (TELEGRAM) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Vendorzy (TELEGRAM) (/showthread.php?tid=4337)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - Dzejdzej123 - 13.01.2025

Ogólnie bezpieczeństwo telegrama a forum i prawdopodobieństwo wystąpienia powikłań podczas leczenia jest nie równo mierne do bezpieczeństwa danej jednostki w tym przypadku telegrama to najgorsze gówno obsiane scamem jakie znam odradzam i nie polecam dobrze że założyciel tematu aut dodam że telegram udostępnia meta dane wiadomo gdzie i komu wrazie w więc nie polecam 
Wszystko co pisze to cytaty frazy wyrażenia algebraiczne które są czystą fikcją literacką nie mają nic wspólnego z prawdą są czystym wymysłem na potrzeby czytelnika

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - klejofas - 16.01.2025

Swego  czasu u nas korzystałem trochę z  jednej  grupy takiej nie  do  końca otwartej, i musiałeś  znać   kogoś, kto Cię uwiarygodni,  było też  LC.  Ale to oferta tylko z  samymi  lekami, w  zasadzie  dowolnymi od   oxy, fent, majki, meteka przez MPH, wszelkiej maści  benzo i  co tam  chcesz tylko aptecznego plus sterydy itp. To co  miałem  okazję  testować  bvło  bez zarzutu i oryginalne apteczne  produkty, szybko  realizowane zamówienia, tylko  wkurwiający system płatności  BLIKIEM, ceny opio  wszystkich  mam kilka razy taniej i  od ręki więc jedynie  benzo  od  czasu do czasu, i jak rzeczy potrzebowałem na które recepty  sam nie  miałem  jak  ogarnąć online,   bo np tylko  specjaliści  to wypisują,  zamawiałem tam.   A że  już  nie  mieszkam w kraju paczkomatów to nie  korzystam.
W  NL  korzystałem  też kiedyś  z  dwóch dilerów telegramowych co  wysyłali paki i na których znajomi z  nich korzystający mi dali namiary i  też złego słowa  nie  powiem o  jakości  i  usłudze.   Nie  będę tu  uogólniał, bo  nie  mam  podstaw,  akurat  oba źródła były sprawdzone  przez  kogoś, kogo znam inaczej  bym  pewnie nie  ryzykował   w  ciemno,  wiec  jak  zawsze  w  życiu  różnie  to  bywa.

Sklep telegram/ wysyłka do PL - dzony - 16.03.2025

DUTCH*HOPN**
Możliwość wysyłki do PL

li*ktr.ee/zi**onaherb**ka92 - TheEnd - 18.04.2025

Siema.

Odrazu zaznaczam, że osoba ta działa na Telegramie, Threema, Zangi oraz posiada stronę 
on-line ale tyko ze wszystkimi namiarami do siebie i swoim menu Smile
I wtedy trzeba wpisać w przeglądarce:

li*ktr.e*/zi**on*herb**ka92

I tam znajdziecie właśnie już bezpośredni kontakt.

Ja dowiedziałem się od znajomego i w sumie, że idą święta a ziomka znam długo i polecał to nie miałem powodu by mu nie wierzyć i zamówiłem co nie co Smile

Banana Kush 5g
Dry Sift 5g

Zioło wygląda obłędnie!!!! A po otwarciu opakowania, zapach prawie zwala z nóg!! Obłęd! 
Żywica ma delikatny zapach ale też zapowiada się ok mimo, że żywica w przeciwieństwie do Banana Kush to akurat CBD.

Wrzucam foty.
Testy wieczorem więc recki jutro wrzucę 👌🏼🔥

[Obrazek: IMG20250418121939.jpg]

[Obrazek: IMG20250418121959.jpg]

[Obrazek: IMG20250418122009.jpg]

[Obrazek: IMG20250418122219.jpg]

[Obrazek: IMG20250418122230.jpg]

[Obrazek: IMG-20250418-122255.jpg]

[Obrazek: IMG20250418122117.jpg]

A więc tak 
Pewnie mistrzostwo świata!
Pale już dobre 20lat 
Więc trochę odmian już za mną.
Ale tego Banana Kush paliłem po raz pierwszy i powiem Wam, że sztos! Pyszny w smaku, dym nie gryzie i nie dusi. High wchodzi szybko i jest bardzo zrównoważony. Fajny energetyczny, nie zamula, zajebiste rozkminy, idealny do palenia w towarzystwie bo człowiek się bardzo otwiera, dużo śmiechu. Gastro również potężne 😁👌🏼 
Stawiam go ponad skittellz, gorrillaz glue, amnesia haze.
Świetne palenie.
Odemnie leci 10 w skali do 10. Napewno wrócę po więcej.

Żywica CBD daje radę. Fajne na uspokojenie myśli, wyciszenie się, lepsze skupienie i zajebiście się śpi po tym. Ujarac tym się ciężko ale idzie no ale CBD to CBD.
Jeśli ktoś szuka czegoś co go po prostu wyciszy albo pomoże skupić się na czymś to będzie to strzał w dziesiątkę 👌🏼

Polecam sprzedawcę

I zajebiście kopie 🔥👌🏼

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - Blade12 - 22.04.2025

TheEnd  zajebiście wygląda ten buch

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - Mareeast - 21.05.2025

Pytanie do TheEnd- możesz mi wysłać na priv namiary na vendora z telegrama

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - TheEnd - 22.05.2025

Pewnie nie mogę bo jestes nowy i nie możesz jeszcze używać PW.

Dobra odkoduje trochę ten link. Najwyżej Moderator nie przepuści tej wiadomości bo początek moze serio być problematyczny ale druga część no już nie wierzę , że nikt nie ogarnie. Podpowiedź. Zamiast kawy można zaparzyć co?

linktr.e*/Ziel***Her***ka002

Jak widać zmieniła się końcówka czyli cyfry. Może ze względu bezpieczeństwa..nie wiem. Ale wszystko nadal lata i palenie pierwsza klasa 👌🏼

(22.04.2025, 23:30)Blade12 napisał(a): TheEnd  zajebiście wygląda ten buch

To fakt, a zapach  Heart kosmos normalnie. Otworzyłem okna żeby wywietrzyć i nie dało się. Nawet po 2h dalej jebało ziołem.

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - TheEnd - 09.06.2025

Nie wierzę, że nikt nie zamawiał. Ludzie piszcie coś. Bo jak Vendor dalej legit wszystko ok to im więcej opinii tym lepiej i dla Vendora i dla nas.
Może by łaskawie moderator zamieścił mój nowy post??
Bo widzę że inne w partnerskich są zatwierdzane.
Co za gość 🤣

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - ledzeppelin3 - 15.06.2025

Skąd mają być opinie jak się wpisuje zielonaheroinka w do.ene i widzę że już 262 osoby jak ja tak wpisały.

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - S-N - 15.06.2025

Robić porządek z tymi ludzi