Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Cannabis420.org - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Cannabis420.org (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Wątek: Cannabis420.org - Temat główny (/showthread.php?tid=4655)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Cannabis420.org - Temat główny - Lifeisbrutal - 08.06.2025

Kilka dni temu odebrałem paczkę dla przyjaciela. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. 
BHP na wysokim poziomie, dyskretnie i estetycznie. Produkty dobrze zapieczone i dobrej jakości. 
Czas lotu bardzo szybki, vendor bardzo miły idzie się dogadać w każdej kwestii.

RE: Cannabis420.org - Temat główny - Lifeisbrutal - 13.06.2025

Gołąb wylądował na miejscu 🚀
Pakowanie klasa sama w sobie, nikt się nie zorientuje, że jest tam coś nielegalnego tak vendor dba o BHP. 
Zamówione : 
Amnesia 💚
Lemon Haze 💚
Galeto 💚
Dziękuję za szybką realizację Cannabis420

RE: Cannabis420.org - Temat główny - Forsik1910 - 10.07.2025

Recka rzeczy które miałem,gelato,amnesia,banan kush
Wyglad zbite topy,zapach po wyjeciu z samarki czuc trawe ale jak masz w samarce nie czuc nic. na tym plusy sie konczą każda odmiana wygladała i pachniała tak samo i równiez tak samo działała.Mam wątpliwosci ze to jest THC,jaram wlasnie MJ z cebulki i niestety vendor tutaj ten robi ludzi w huja , ''Amnesia'' od niego nie lezała nawet obok ''Amnesi'' z cebulki bez porównania mocowo.
Mocowo tez hujnia 30g wyjarałem w tydzien no nie jest to trawa,wiecej tu nie przyjde
Moc 5,5/10 , kontakt z vendorem 10/10,fotki wrzuce jak znajde.Zawiodłem sie ,nie polecam ;c

Edit- Wagowo tez lipa brakowało 4gram

RE: Cannabis420.org - Temat główny - Blade12 - 11.08.2025

Forsik1910  ja już od dawna pisałem że to nie jest normalne jaranko tylko jakieś HHC lub inne

RE: Cannabis420.org - Temat główny - inked_kawadrat - 11.08.2025

Pisałem to wcześniej przy vape penach, gość ciśnie kit że to thc a ja znalazłem dokładnie te same 1:1 vapy w Czechach jak byłem na wycieczce. 
W Pradze są sklepy w których gonią syntetyki na potęgę i były w kilku sklepech dokładnie te same produkty co on ma i dam sobie kurwa rękę uciąć że to jest gość z Czech 
Jaranie tam też gonią i to nawet na dowóz w dowolnym miejscu od hhc po inne syntetyki i wszystko wygląda jak na tym sklepie 
Chciałem zamówić ale wycofałem się bo po ewidentnie tutaj coś nie gra, i z jaraniem niby organicznym i z vapami

Jaram 15 lat, zwoziłem kiedyś bakę z Czech zanim weszło syntetyczne gowno, mieszkałem w nl 7 lat i wiem jak rozróżnić gówno od kozaka a ten gość goni gówno i tyle w temacie

RE: Cannabis420.org - Temat główny - Blade12 - 11.08.2025

inked_kawadrat tak to jest Czeski sklep jak brałem piątkę kiedyś  na test tego jego Niby THC to właśnie stamtąd wysłał

RE: Cannabis420.org - Temat główny - inked_kawadrat - 12.08.2025

No i powoli wszystko składa się w jedną całość
Zróbcie z tym porządek bo gość ciśnie kit a wy jak pelikany łykacie to i nabijacie mu kieszeń

RE: Cannabis420.org - Temat główny - Blade12 - 12.08.2025

Te jaranie od niego działać działa tylko że wprowadza ludzi w błąd pisząc że to jest THC a nie jest i każdy to potwierdzi ze starych jaraczy którzy palą na codzień skuny zajebiste

RE: Cannabis420.org - Temat główny - inked_kawadrat - 12.08.2025

Jak patrzę na te topy na jego stronie to wyglądają jak jakieś wodorosty  Podobno kultowa
Wszystkie takie same
Największym i najpewniejszym potwierdzeniem tej lipy są dla mnie vapy
Żałuję że nie zrobiłem zdjęć w sklepie stacjonarnym jak byłem w Czechach ale nie pomyślałem o tym bo jego stronę znalazłem po mojej wyprawie. 

Jadę w weekend znowu do Czech ale nie do Pragi tylko uderzam w inną większą miejscowość, będę cały dzień to spróbuję  znaleźć je znowu i wtedy udowodnię to zdjęciami 

Jebac oszustów

RE: Cannabis420.org - Temat główny - Metykatykot - 12.08.2025

Ja ziomkowi pomogłem w zamówieniu i faktycznie to jakieś hhc czy coś, ale poza standardową ofertą miał np. banana kush i dał sampla to ziomek mówił, że pyszne zioło i działa jak zioło