Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego (/showthread.php?tid=4740)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - kej9 - 24.10.2024

(24.10.2024, 19:05)smakosz napisał(a): W tym kraju wszystko zakazują. Niedługo zakażą noży i nożyczek bo można sobie nimi krzywde zrobić

co na to jalaz Podobno kultowa Yalasek

[Obrazek: tenor.gif]

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - nonoanon - 25.10.2024

i tak oto będą zamykać ludzi za różne grzyby i rośliny, a wpływy do budżetu z drogówki generować Smile

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - kot_kreskowy - 25.10.2024

Tak, przy każdej dróżce która wychodzi z lasu będzie stał urzędnik i liczył muchomorki w koszyku.
Jak w koszyku będzie szatan, zielonawy i cytrynowy to jesteś wolny i możesz iść w spokoju otruć teściową, jak znajdzie białe kropki na czerwonym kapeluszu to od razu wiadomo że chcesz otruć sam siebie więc do paki, nie ma takiego trucia synek Podobno kultowa
Wniosek?
Zmazać białe kropki z czerwonego kapelusza😎

Można również domalować brązowe by zmylić przeciwnika 🥸

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - DarkSonia - 25.10.2024

Nie od dziś wiemy kogo mamy w rzONdzie
i nie od dziś wiemy, że tego typu zajawki raczej nie przejdą
bo za chwile będzie wojna czy kawa to psychoaktywna substancja i dalczego tyle narkotyków jest wystawionych w biedronce od alko, po szlugi i inne ciekawostki zawarte w warzywach i egzotycznych owocach LOL

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - horsii - 25.10.2024

kot_kreskowy wolałbym strzelać do urzędników z kuszy.

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - Bogdan Boner - 26.10.2024

Ja jebię ale mnie wkurwiają wszelkiej maści internetowi hobbyści w tym kraju, kopałbym ich jak papieżaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem kurwa łowić ryby, sklejać samoloty, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz kurwom na forum pytanie
Witam, chcę zacząć zbierać muchomory. Czy lepiej pod sosnami czy pod brzozami? Pozdrawiam.
to po 10 sekundach masz
Witam, zły dział! Ten temat był już poruszany na forum! Jako, że jesteś nowy to tym razem skończy się tylko na warnie ale w przyszłości UŻYJ OPCJI SZUKAJ. Pozdrawiam, moderator forum muchomor.net
Chcesz zacząć chodzić na grzyby? Super! Tylko pewnie masz nogi te same od urodzenia, które niestety po 2-3 pójściach do lasu ci się rozpierdolą więc musisz upierdolić nogi i zamontować tytanowe protezy za 9000 dolarów, do tego buty z aerożelem za 5000zł (dostępne w naszym sklepie internetowym), no i urządzenie mierzące pokonany dystans, tętno oraz poziom chuja starego w twojej dupie, bo inaczej jest ryzyko zawału. Przeczytaj też koniecznie poradnik Sebastiana Koteckiego (niestety niedostępny w PDF ale możesz kupić w naszym sklepie internetowym za 99,99zł) o przechodzeniu przez ulicę, bo z samochodami nie ma żartów i głównym błędem większości początkujących jest wpierdolenie się pod TIRa. Jeżeli chcesz suszyć do 6-8 kapeluszy to wystarczy taka torba sportowa za 500zł ale jeżeli 10 muchomorów i więcej to potrzebujesz już torby COMBAT z uranu i pajęczej sieci, czasami się pojawiają na allegro. Amerykański żołnierz w Iraku nosi w takiej granaty jak szczela więc to solidny sprzęt, będzie służył latami. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam!
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I PO MUCHOMORY BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD ZJEDZĄ GRZYBA NA SUROWO
hehe pamiętacie polana75 grzybing jak byliśmy w '99 na zlocie grzybiarzy w Siedlcach? XD Co tam się działo to głowa mała!!! Całe życie z wariatami XDDD KTO MA WIEDZIEĆ TEN WIE XD
KURWAAA

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - DarkSonia - 26.10.2024

Bogdan Boner  od dziś mówię Ci miSZCZU
rozwaliłeś właśnie u mnie system motywacji, percepcji, dialogu, konwersacji, myślenia, interpunkcji, i co wazne paCZEnia na świat
leci łapka pozdro haha

RE: Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego - DGEloV - 27.10.2024

Malo w lasach tego rośnie o co tu chodzi