Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 22.11.2024 Zapisy dopiero będą kolego, tu całe forum czeka RE: Highlife.market - Temat główny - Epsiakos - 22.11.2024 (22.11.2024, 08:37)Dziczek napisał(a): Czyli że są niedoje*ki co zakładają nowe konta na forum i żebrzą o sample ? Xdd Oczywiście że są, dlatego poluje na takich i bany wklejam 😎 RE: Highlife.market - Temat główny - dzwudziesty - 22.11.2024 Co prawda to prawda. Epsiakos zaczesze, wyczesze, przeczesze RE: Highlife.market - Temat główny - Dziczek - 22.11.2024 Hahaha Jak to dobrze być w miarę "normalnym" Szczury nie żebrać sampli A jak już wyzebracie to przynajmniej recki Ale co to za recki jak tolerka pewnie taka że XDDDD RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 22.11.2024 Dziczek to jak się zalapie będę mógł powiedzieć że jestem jednym z pewnie niewielu - gdzie ja za niecały miesiąc będzie rok czasu jak nie brałem żadnych takich zabawek Myślę że tolerancja po takim czasie odpuściła :p Panie tu nikt nie żebra, tu każdy czeka bo nigdy nie wiadomo o której godzinie będą RE: Highlife.market - Temat główny - Czeslawo - 22.11.2024 Dobra już nie siejcie takiego skrajnego defetyzmu, bo jeszcze akcja promocyjna się zakończy, zanim się zacznie. RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 22.11.2024 Czeslawo dobrze dobrze, dział pobiją, wyświetla się na stronie w aktywnych tematach? No właśnie, więc promocja jest nowego sklepu Dziczek Ty pisałeś że sklep ma wszystko to samo co inne więc co testować. No towar testować. Przecież 3-cmc u tego vendora nie będzie równe 3-cmc które było u innego vendora 1.5 roku temu jak brałem. No chyba nie jest to mozliwe A np. czytalem opinie u jednego z partnerów który miał NEP. NEP jak NEP, no co mogło być nie tak. Zamówił sobie NEPa a się okazało że dupa. inny zapach, smak, działanie RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 22.11.2024 Czeslawo Daję se pindla obciąć, że co niektórzy to wolne w pracy wzieli specjalnie na te sample i siedzą tu od północy 😎 RE: Highlife.market - Temat główny - JureKiler - 22.11.2024 W szczególności ty kocie bo wystarczy zobaczyć na pierwszej stronie kto zadał pierwsze pytanie o sample Król samplowy jest tylko jeden Będzie ktoś zamawiać 4mmc i zda opinie? RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 22.11.2024 no oczywiście, że będę zamawiała... ale najpierw chce zobaczyć czy w ogóle jest sens zamawiania czegokolwiek, bo to że sobie sklep widnieje na necie to mi za wiele nie mówi, obrazki towarów też sobie wrzucić mogę i sklep założyć w godzine... nie chcę siać teorii spiskowych więc grzecznie czekajmy co vendor wymyśli aby nas zachęcić do kilogramowych zakupów. na razie... czekamy. |