Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ketamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Ketamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4913)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 19.08.2025

Lifik na przyszłość rób zdjęcia sortów na innym tlw

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 19.08.2025

Zdjęcie nie było robione przeze mnie tylko przez kogoś innego. Zresztą widać, że jak ja wstawiam zdjęcia sortów to na dobrym tle.

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Daolar - 20.08.2025

mam ochotę spróbować ketaminy fajnie działa podobno do tego maryśka może zamówię z tego sklepu pozdrowienia

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - jimirison1 - 22.08.2025

Jeśli zastanawiacie czy zamawiać ketamine od High-LifeMarket , to pozwólcie że was zapewnieże to jest naprawdę bardzo dobry towar.

Przychodzi w formie drobnych białych igiełek, a działanie jest czyste, nie ma po tym żadnej zwały.

Dla nie odprawionych w boju, to parę pro tipow.
1. Najlepiej nie jeść nic tak dwie trzy godziny przed tripowaniem. W trakcie tripowaniem to lubię zaopatrzyć się w lody, jakieś owoce i najlepiej wodę albo jakiś sok, unikajcie gazowanych chociaż, nie powinno być problemu.
2. Nie mieszajcie Ketaminy z żadnymi innymi środkami, żadnego zioła, AL-KO, tylko na czysto.
3. Polecam już zawzczu przygotować sobie Playlisty z muzyką, jakieś techno, czy klatkowe soundtrack z waszych ulubionych gier, filmów czy o okrutnie czego chcecie.
4. Przygotować pokój, dobrze by było jakby był dobrze oświetlony, jakieś ledy, lampy, świeczki.
5. Drobne gadżety, typu lasery, latarki na sznurku, szkło powiększające/lupa, zwyczajna lornetka czy taka dla dzieci gdzie dy patrzysz przez nią widzisz różne formy geometryczne. Osobiście uwielbiam palić elektryka i wpatrywać się w chmury, fajnie to robi na bani.

Jeśli chodzi o dozowanie o uważajcie, lepiej jechać z tym powoli, bo może was przecmic albo tak z Łagowac co nie jest najprzyjemniejsze, ale to już moje odczucia. Polecam wam na początek drobne dawki z rzędu 30 - 50 Mg i jak zabawa sie rozkręci, możecie śmiało dozować więcej. Dlaczego tak ? Z doświadczenia wiem że jak za dużo wjedzie to trip będzie taki otumaniojacy

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 22.08.2025

Ja lubię electro haouse po kecie

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - rocky90 - 22.08.2025

jimirison1 ja znowu uwielbiam wyższe dawki które wprowadzają nas w k-hole.Keta to jedyna substancja która mnie zaszokowała, oczywiście pozytywnie.Nigdy w życiu bym nie pomyślał że jest substancja która może wprowadzić nasz organizm w taki właśnie stan.Słuchawki na uszy i człowiek zatraca się w tym pięknym świecie 😁

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - EmStO - 23.08.2025

(22.08.2025, 12:50)Dafidov napisał(a): Ja lubię electro haouse po kecie

Takie brzmienie dobrze wchodzi 😆

Wiem o czym mówisz !!!
Ketamine trzeba pokochać a i Ona Was pokocha ❤️

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 24.08.2025

Ja słucham na słuchawkach dark techno to JPRDL przy 80-100mg Kety...... Wow
Miazga. Muzyka staje się wręcz aż taka namacalna, twarda, metaliczną, zimna, nie idzie tego opisać. Przy zamkniętych oczach widziałem jakieś koła zębate, ja jechałem jakby na wózku kopalnianym po szybach w głąb ciała ogromnej mechanicznej Kobiety Elf, przez jej usta do środka. Miazga totalna. Dwa razy czułem że umarłem. Naprawde. Przeżyłem własną śmierć..i to było takie realne. I kilka razy łapałem się na tym że zapominałem oddychać

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - EmStO - 24.08.2025

Sprawdź co się dzieje przy 250mg jak się czujesz na siłach i wiesz, że możesz sobie na tyle pozwolić .

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 30.08.2025

Zajebałem 600mg raz przez pomyłke. Na pierwszy kontakt z Ketamina 😬😁 jedno zero mi się pomylilo. Wiem co się dzieje wtedy 🤣