Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4919)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: NEP - Opinie o produkcie - Mirosound - 13.12.2024

Smuteczek 😭

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 13.12.2024

(13.12.2024, 00:22)HighlifeMarket napisał(a): Moi drodzy, niestety sytuacja się skomplikowała i w najbliższych dniach NEPa nie będzie.

Wracamy do punktu zero, ale nie poddajemy się! Na ten moment tymczasowo zdejmujemy produkt ze strony.
Wiem, że zrobiłem niedawno nadzieję, ale nie spodziewaliśmy się takiego obrotu sytuacji.

Dzięki za info, , wyczekowane podobno smakuje lepiiej...kto co woli, moze krótki detoks od NEP'a przywrcoi sSzare komórki...możę.

Może wielu by  się przydał, bo wszędzie spiski, przekręty, lewe kwity itp.
Tym przerw się przyda, bo możez zamówią ciś inneg, aleto takie liźne przemyślenie.
Doceniam ptofesjjonaliz,m, od razu dioytam, czy palujecuie ustalicorientacujne godziny, abyście byli cały vxsd pofptśfr,

RE: NEP - Opinie o produkcie - kurvvisko - 15.12.2024

Mega ekonomiczny ten nepik, bo po testach to schodził mi jeszcze tyle czasu do wczoraj. Wymęczyłem go do końca w tym tygodniu, bo szkoda, żeby tak leżał nieruszany i całe szczęście, że się mi skończył, bo troszku przegiąłem. I jak już zasnąłem to spałem ponad 20h (musiałem odespać potracone przez niego nocki).
Choć tym razem nie paraliżował mi jamy ustnej i serducho jakoś tak nie waliło, ale brałem jeszcze mniejsze dawki niż wtedy i częściej w kapsułkach, więc może dlatego oszczędził mi ząbki.

RE: NEP - Opinie o produkcie - horsii - 30.12.2024

NEP to białe, takie trochę półprzezroczyste mleczne kryształy, ładnie strzelające pod kartą 
Zapach po skruszeniu jest w sumie niewyczuwalny, przy aplikacji donosowej coś tam lekko czuć - no ale dziwne żeby nie było. 
Pierwsze efekty czuć już w ciągu pierwszych minut, ale właściwie to rozkręca się kilkanaście. Stosowałem dawki do ok. 50-70 mg, i dorzutka szła tak mniej wiecej po trzech godzinach, czyli jak działanie zaczęło słabnąć. Mocna stymulacja, silne skupienie, zajebiście sie idzie wkręcić w wykonywane czynności, tylko trzeba się trzymać jednej jak już bo jak zaczniesz robić kilka rzeczy naraz to jest tragedia Podobno kultowa Specjalnych jakichś uboków nie odczułem poza klasyką czyli wazokonstrykcją. No i tym że na blisko 24h zapomniałem o takich rzeczach jak jedzenie. 
Dawki oral są podobne, moze odrobine wyższe, wchodzi tak poprawnie do 30 minut, dzialanie z samego początku wydaje sie subtelne, ale za chwilę jest właściwe pierdolnięcie, chociaż troche bardziej "wygładzone", czas działania jest dłuższy, o jakąś godzinę z kawałkiem bym powiedział.

Można nieźle na tym polecieć, towar jest wydajny.

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 01.01.2025

Na razie nie zapowiada się szybki powrót NEP'a  bo jeśli już to cena by była 2x taka jak ostanio, więc trzeba czekać aż zejdą z chorymi cenami, bo podniesienie o 10-20% jeszcze ujdzie ale nie 100%.

RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 01.01.2025

Dobrze gada.
Narkotyki mają być dobre i relatywnie tanie.
Nikogo nie stać na upierdolenie się za ciężkie pieniądze. Może jedynie  palestrę adwokacką  Podobno kultowa

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 26.01.2025

HighlifeMarket 
Jakaś aktualizacja informacji o NEP-ie? Towar mocno deficytowy, a pożądany jak zielona karta do USA w czasach PRL. Smile

Podbijam stawkę pytaniem, czy zakładacie wprowadzenie HEX-a?
Pojawił się na DM, może coś u Was kiedyś?

RE: NEP - Opinie o produkcie - HighlifeMarket - 27.01.2025

Czeslawo Brak aktualizacji, a zakładać - zakładamy. Kiedy? Kto wie, nic nie obiecujemy Wink

RE: NEP - Opinie o produkcie - SkoRpion87 - 27.01.2025

Z tego co mi wiadomo to nie jaki Vendor z Francji. Nie będę pisał nazwy sklepu bo regulamin tego chyba zabrania. Posiada w asortymencie swoim właśnie Nepa i z tego co mi wiadomo jest bdb jakości. Vendor ten jest nastawiony również na hurt więc nie może warto było by napisac właśnie tam i uzupełnić zapasy.
Będąc na jego stronie widziałem jakiś nowy wynalazek Iso-hex
2-(ethylamino)-4-methyl-1-phenylpentan-1-one

🤷🏻
A tutaj zdjęcie tego iso-hexenu

Ps. Jakby moderator mógł to scalić z moją poprzednią wypowiedzią to było by super bo mi się pomyliło i zamiast doda zdjęcie kliknąłem: odpowiedz 
[Obrazek: iso-hex.jpg]

RE: NEP - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 27.01.2025

SkoRpion87 Ładnie to wygląda 😍 napiszesz coś później o działaniu?