![]() |
Coco Exclusive (mięta) - (ARCHIWUM) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Coco Exclusive (mięta) - (ARCHIWUM) (/showthread.php?tid=5107) |
RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - M7G9O - 28.01.2025 DarkSonia Cytując Tomka Chica - No taki duży był, że mi się do nosa nie zmiesił. Więc szybko w kibelku "Tom Chic - psik psik" i poszedł dalej ![]() A te 2 kreski po 200mg, to walnął ten sam gość, który zamówił po 100g u vendora który ma minimalny próg zamówienia 25kg, wszystko można wywnioskować już po tym. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 28.01.2025 ale i tak czekam na jego recke... kto wie może da - razem z fotami HD ![]() RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 29.01.2025 Produkt zamknięty w estetycznej, plastikowej fiolce, która myślę, że świetnie nadawała by się na wyjście na imprezę. Fiolka zamknięta jest korkiem, którym można odmierzać dawki i walić prosto w nos. Ważyłem to ale nie pamiętam ile to było - w każdym razie za mało żeby poczuć aktywność substancji - więc trzeba by przyjąć conajmniej dwie takie dawki za jednym razem. Idealnie sypki proszek posiada przyjemny, miętowy, zachęcający zapach, który również trochę pobudza. Jakoś chujowo się zabrałem za testy i prawdopodobnie waliłem zbyt małe dawki. Coś tam poczułem ale ciężko określić co dokładnie - mam wrażenie, że ten produkt jest na 3-fmc. Lekko stumuluje i wprowadza w stan euforii. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - daniel776 - 31.01.2025 (21.01.2025, 20:35)Inferno napisał(a): Nie każdy jest poetą i może ciężko mu opisać ten stan, ubrać w słowaTo osoba pobierająca sample zgadza się na warunki sprzedawcy,wzięcie udziału dla darmowych substancji bez zdolności do odpowiedniego wywiązania się z umowy jest chujowe. Moim zdaniem osoby notorycznie piszące takie "recenzje" powinny mieć bana na udział w takich akcjach gdyż zajmują miejsce osób które chcą napisać rzetelną,dobrą recenzję. A co jeśli ktoś nie potrafi pisać recenzji,słów brakuje? To niech się nauczy.Jest masa świetnych recenzji na forum,piióra chociażby Horsiego,ś.p. Pudzilli,Kota kreskowego... Dosłownie wystarczy zastosować szablon i zadawać sobie odpowiednie pytania.Nawet kilka podstawowych spostrzeżeń napisać.Ale kogoś kto szybciej wpierdoli sampla niż wyjmie telefon i zrobi zdjęcie do recki to pewnie przerasta ![]() Nie mówiąc już o ważeniu dawki,w końcu po co jak dawkowanie wszystkiego co w postaci kreski wjedzie do nosa można bardzo łatwo określić?(mała,duża i w chuj ![]() Jak kogoś to realnie przerasta(w co wątpię) to zachęcam do uczenia się,miło widzieć że niektórzy z biegiem czasu nauczyli się je pisać. Co do osób które są tzw."samplarzami" i napiszą byle co aby się wywiązać - jest to zwykły brak wdzięczności,brak szacunku do sprzedawcy i innych użytkowników forum. Aż żem sie kurwa zdenerwował.Moje recki będa niebawem,siusiaczki. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - smakosz - 19.02.2025 zajebiste jest to coco miętowe ![]() ![]() RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Loczek - 20.02.2025 smakosz Jeżeli by było za darmo to wiesz ile wiary w ogóle by to brało? Cena to indywidualna kwestia V. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 20.02.2025 (21.01.2025, 17:13)Nightmares napisał(a): wam sample dawac, to juz lepiej w kibel wyjebac, tyle samo byloby wiadomo o dzialaniu - nic No jak nic nie klepie to z czego tą opinię napisać? RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Blade12 - 20.02.2025 No za mocne to to nie jest też to testowałem i lajtowo działa RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - M7G9O - 20.02.2025 (20.02.2025, 07:36)Loczek napisał(a): smakosz Jeżeli by było za darmo to wiesz ile wiary w ogóle by to brało? Cena to indywidualna kwestia V. Nie jestem obiektywny, bo tego nie testowałem. Ale 50 zł za 0,5g przy dawkowaniu 100-200mg i czasie działania 1-2h to dosyć dużo. Gdyby cena była trochę niższa, to być może więcej osób by zamawiało i V mimo wszystko wychodziłby na plus. Obstawiam, że o to chodziło smakoszowi. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 20.02.2025 Mojego sampla zjadł mój dostawca mefa, znajomy. Mówił że działało na granicy placebo. Trochę euforii poczuł i dostał dużych oczu. Moim zdaniem jest to na mdma + coś jeszcze, do tego akurat trzeba mieć czyste receptory. |