Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Leki na receptę - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Leki na receptę (/showthread.php?tid=5181)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Leki na receptę - Dewotka - 01.02.2025

Jak ktoś chce recke na benzo to priv

RE: Leki na receptę - Lifeisbrutal - 02.02.2025

Dewotka Zobacz pw.

RE: Leki na receptę - Inferno - 20.03.2025

Przy wykupywaniu recepty na necie wpisałem leki, Ketrel, pregaba i pramolan.

Dostałem maila ze potrzebne jest zaświadczenie na lek pramolan z grupy ICD 10 lub poprzednią receptę ściągniętą z portalu E-pacjent.

Czyżby można już tak było brać nawet benzo?
Na opakowaniu pramolanu jest ten wykrzyknik wywalony że upośledza sprawność psychofizyczną ale to jest antydepresant jednak.

RE: Leki na receptę - Lifeisbrutal - 02.06.2025

Mi ostatnio przez neta udało się ogarnąć lorafen 1mg bez żadnego zaświadczenia.

RE: Leki na receptę - Martwy666 - 11.07.2025

Ma ktoś dostęp do Medikinet? Chętnie wejdę w konwersację

RE: Leki na receptę - DannyDeVito - 05.09.2025

Ja dzis na luzie 2mg xana jedno op. Sprawdzony lekarz. Jeszcze jak kiedys bralem u niego po 1mg mg alproxu, to wyjebalem maila ze erecki coraz drozsze i niech wypisze mi 2mg Xana bo tylko xan w 2mg jest w pl sprzedawany i w aptece oczywiscie na dzien dobry zanim jeszcze sprawdzila co to zeby wydala mi dwa opakowania zamienniku po 1mg bo "i tak 2mg xanaxu Pani nie bedzie miala"
Zdarzaja sie prukwy co beda sie pultac bo w recepcie jest dawkowanie 2mg dziennie i tylko taka dawke moze przepisac, akby pizda nie wiedziala ze tam bar ma podzialke po 0.5mg. Niedojebane farmaceutki sa jednak. W ogole na rynku pojawil sie AUROVITAS Alprazolam 1mg xD

-------
Edit:
Co sie dzieje z benzolami? Wszedzie pucha albo jakies gowno stronki duckduck zwraca. Flubro, bromozolam, czy inne badziewie idzie gdzies teraz ogarnac?

RE: Leki na receptę - EmStO - 05.09.2025

Też zauważyłem tą lipę z RC benzo i huj wie o co chodzi.

RE: Leki na receptę - JureKiler - 05.09.2025

Ogarnij ktoś hcg z apteki Wink

RE: Leki na receptę - lawaszz - 08.09.2025

Jakby ktoś chciał mam kontakt do sprawdzonego speca, który wszystko wysyła na paczkomat. Ofertę ma bardzo szeroka: alprazolam, klony, rolki, tramal, mst, oxy, bupra, dhc, zolpi, modafinil, medikinet i inne leki, do tego sterydy tren, hcg, hgh, teść metanabol oksandrolon no kurwa wszystko.
Kupowałem od niego setki razy i wszystko zawsze bez zarzutów.

RE: Leki na receptę - duzywacek - 15.09.2025

(14.01.2025, 15:03)JureKiler napisał(a): Podeśle ktoś jakieś venda albo wskazówkę gdzie mogę znaleźć leki nasenne (delikatne psychotropy)

Cofnalem się ze swoim postem do źródła, czyli pierwszego postu JureKiler.... po jaką cholere kombinować i sobie utrudniać skoro można legalnie kupić ZzzQuil - żelki z difenhydraminą. Działa jak młot  Wink. Bierzesz czekasz jakieś 20 minut i śpisz jak Reksio..... Życzysz sobie jakieś extrasy w postaci halunów to weżź 2 lub 3 i....witaj przygodo...