![]() |
|
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901) |
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Lukas1985 - 06.08.2025 (05.08.2025, 08:06)Zbigniew123 napisał(a): Chodzi o to, że u konkurencyjnych vendorów też nie ma benzo. Wiadomo że nie będzie schodziło tak szybko jak inne rzeczy, ale gdyby był jeden fajny/rekreacyjny a nie jakiś rc wymysł, to by nikt nie wybrzydzał. Pablo ma mały wybór, więc gdyby pojawiło się coś innego, to myślę że każdy by sobie dorzucił do zamówienia Nie. Nie schodziloby. Niejednego już vendora widziałem jak szedł ludziom na rękę, ściągał benzo i potem bujał się z towarem za xxx zł. I jak jeszcze miał możliwości i ściągał Rc to pół biedy ale od groma jest na rynku podróbek... Hehehe. Jak ja wchodziłem w RC to wieksosc sklepikarzy miala po kilkadziesiąt produktów. A dziś . Jak ktoś ma kilkanaście to olaboga 😄 Fajne było to, że każdy mógł kupić coś dla siebie. Ale rynek się zmienił tak, że dziś ludzie wala głównie cmc/mmc. I tak de Fakro nie ma się dla kogo starać. Że tak tylko przypomnę trolling DarkSoni jak kiedyś pisaliśmy o 4-fma 😂😄 Bynajmniej nie mam pretensji do Pablo, chłop idzie z rynkiem 🤷 RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - smakosz - 06.08.2025 (05.08.2025, 08:42)Dead Nightmares napisał(a): juz widze jakby ten koks tutaj schodzil XD raz, ze na przetyranych rc ludziach koks nie zrobilby wiekszego wrazenia, a dwa, ze za ta cene woleliby wziac pare gram alfy, hexa albo nepa dostali by dobry koksik i by pierdolili że to fejk i że ledwo klepie i że cmc dużo lepsze
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Escobar - 07.08.2025 Zaraz oryginalny HEXEN bedzie
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Dafidov - 07.08.2025 O kurwa Pawel, zafundowałes mi właśnie wycieczkę z atrakcjami do Choroszczy RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Epsiakos - 07.08.2025 Jak wstałem tak usiadłem i przeczytałem po kilka razy czy aby mi się już w oczach nie jebie na starość. To teraz uzbroić się w cierpliwość Prawie jak 6 w totka
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - JureKiler - 07.08.2025 Escobar zaszczycisz nas w końcu 3mmc? RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Zbigniew123 - 07.08.2025 HEXEN AAUUuuu chyba każdy czekał na tą informację RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Epsiakos - 07.08.2025 Uwierz że jakby było coś pewnego w rozsądnej cenie to coś takiego jak 3mmc na 100% było by już na sklepie 3mmc jest drogie, pamiętają o nim głównie ludzie którzy siedzą w tym długo. Ci co w życiu tego nie brali, za to brali 3cmc hurtowo to będą mówić że lipa i słabe RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Rweqerew333 - 07.08.2025 Żelki thc RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - GlasshanD - 07.08.2025 Spaniała wiadomość z tym hexem rozpuszczasz nas ojcze przełożony bardzi3j jak to słońce które daje ostatnio z siebie co w ofercie ma najlepsze |