![]() |
|
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! (/showthread.php?tid=5906) |
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - DarkSonia - 03.12.2025 Fidel co ty kurwa... wpierdalasz gwoździe? zalewasz je we wrzątku czy miaźdżysz wpierw?
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Konrad Curze - 03.12.2025 Fidel Jeszcze parę takich jazd i pewnego dnia ockniesz się i okaże się, że wyremontowałeś cały dom XD. RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - DarkSonia - 03.12.2025 co on wgl robi tam ? coś czyści ? RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 03.01.2026 Witam ![]() Dzisiaj dzionek zaczynamy z grubej rury ![]() ![]() Pychotka
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - teR - 03.01.2026 Co to za podkład? RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Forsik1910 - 03.01.2026 grubą rure tez mam ja na biurku mysle ze jeszcze wieksza niz twoja
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 05.01.2026 (03.01.2026, 08:32)Pagan napisał(a): Co to za podkład? Kartka zmieloną w młynku od kawy bo nasączony dopek w niej był suszony i namokla a zielona bo liść podbiału puścił kolor xD Forsik1910 nie chciałbyś zobaczyc całego biurka , mało to nie biurko tylko stół po dziadku DarkSonia Konrad Curze Aby wszystko ze ścianek odpadło włożyłem wkręty Wkurwiłem się to polalem cały pokój UNI Gruntem ściany meble łóżko wszystko w pizdu teraz śpię w korytarzu na materacu ![]() Zamontowałem sobie taktyczną szafeczkę na narzędzia Chwilowo leżą tymi paszporty mój mojego psa i mojego szopa pracza Jesteśmy spakowani na wszelkie ewentualności Aha ta karteczka po lewej stronie na ścianie to tam łowcy wampirów jest napisane poważnie A pomalowane na pół bo To była jazda testowa Nowy wałek nowa farba i jedziemy Mówię do matki gd8$ mój pistolet A ona mówi nie szczelaj bo ksiądz po kolendzie chodzi a co mnie kurwa jakoś ksiądz Żeby byl PROboszcz to byśmy inaczej rozmawiali ![]() Nawet zrobiłem specjalny krzyżyk na jego przybycie i w ogóle mi się wydaje że takiego to nikt nie ma i mogę sprzedać jak coś ale patent bo jezuska się nie sprzedaje w wolnych chwilach właśnie jezuski robię RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - DarkSonia - 05.01.2026 Fidel jesteś moim ulubionym majsterkowiczem buahahahha ![]() a tak serio to ten krzyżyk wygląda epicko niby takie nic ... ale klimat robi...
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 05.01.2026 DarkSonia Ty tez jestes ulubienica zaraz po moim kocie dachowcu ale przypal lapica klejąca sie byla na mysz a kot jak zaatakowal, przykleil sie do tej lapki pizda jak chuj polowe siersci z lapy mu wyrwalo, mysz to na zawal padla, przykleila sie ta lapica do plytki a teraz palnikiem to odklejam koniec ja pozniej wstawie cos jeszcze xD ![]() pamietaj ze jestem twoim 1001 lajkiem prawie jak 101 dalmatenczykow ale 101 osobowsci RE: Nowości ze świata RC - Fidel - 06.01.2026 ![]() właśnie stratuje tylko otworzyć nie da rady , może jakieś skarby tam są |