Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! (/showthread.php?tid=5906)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - DarkSonia - 03.12.2025

Fidel  co ty kurwa... wpierdalasz gwoździe?
zalewasz je we wrzątku czy miaźdżysz wpierw?  Big Grin

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Konrad Curze - 03.12.2025

Fidel 

Jeszcze parę takich jazd i pewnego dnia ockniesz się i okaże się, że wyremontowałeś cały dom XD.

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - DarkSonia - 03.12.2025

co on wgl robi tam ? coś czyści ?

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 03.01.2026

Witam Big Grin
Dzisiaj dzionek zaczynamy z grubej rury
[Obrazek: 2e862103369ec6c10c958ebac26e8af9.jpg]

[Obrazek: f4a3c09ac68c316214f9d304309f1cb9.jpg]

Pychotka Smile

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - teR - 03.01.2026

Co to za podkład?

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Forsik1910 - 03.01.2026

grubą rure tez mam ja na biurku mysle ze jeszcze wieksza niz twoja Podobno kultowa

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 05.01.2026

(03.01.2026, 08:32)Pagan napisał(a): Co to za podkład?

Kartka zmieloną w młynku od kawy bo nasączony dopek w niej był suszony i namokla a zielona bo liść podbiału puścił kolor xD

Forsik1910 nie chciałbyś zobaczyc całego biurka , mało to nie biurko tylko stół po dziadku

DarkSonia
Konrad Curze
Aby wszystko ze ścianek odpadło włożyłem wkręty
Wkurwiłem się to polalem cały pokój UNI Gruntem ściany meble łóżko wszystko w pizdu teraz śpię w korytarzu na materacu

[Obrazek: d5a5c29bd7462.jpg]

Zamontowałem sobie taktyczną szafeczkę na narzędzia
Chwilowo leżą tymi paszporty mój mojego psa i mojego szopa pracza
Jesteśmy spakowani na wszelkie ewentualności

Aha ta karteczka po lewej stronie na ścianie to tam łowcy wampirów jest napisane poważnie

A pomalowane na pół bo
To była jazda testowa
Nowy wałek nowa farba i jedziemy

Mówię do matki gd8$ mój pistolet
A ona mówi nie szczelaj bo ksiądz po kolendzie chodzi a co mnie kurwa jakoś ksiądz
Żeby byl PROboszcz to byśmy inaczej rozmawiali

[Obrazek: 60c93ecd68846.jpg]
Nawet zrobiłem specjalny krzyżyk na jego przybycie i w ogóle mi się wydaje że takiego to nikt nie ma i mogę sprzedać jak coś ale patent bo jezuska się nie sprzedaje w wolnych chwilach właśnie jezuski robię

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - DarkSonia - 05.01.2026

Fidel  jesteś moim ulubionym majsterkowiczem buahahahha  Big Grin

a tak serio to ten krzyżyk wygląda epicko  Heart niby takie nic ... ale klimat robi...

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 05.01.2026

DarkSonia Ty tez jestes ulubienica zaraz po moim kocie dachowcu ale przypal lapica klejąca sie byla na mysz a kot jak zaatakowal, przykleil sie do tej lapki pizda jak chuj polowe siersci z lapy mu wyrwalo, mysz to na zawal padla, przykleila sie ta lapica do plytki a teraz palnikiem to odklejam Skengmen koniec

ja pozniej wstawie cos jeszcze xDPodobno kultowa

pamietaj ze jestem twoim 1001 lajkiem

prawie jak 101 dalmatenczykow ale 101 osobowsci

RE: Nowości ze świata RC - Fidel - 06.01.2026

[Obrazek: IMG-20260106-065822.jpg]
właśnie stratuje tylko otworzyć nie da rady , może jakieś skarby tam są