Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kierunek Masa - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Kierunek Masa (/showthread.php?tid=5968)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Kierunek Masa - koksiarz - 04.09.2025

u mnie leci 400g bialka,  300 z jedzonka i 100 z szejkow . Pamietaj kolego , ze bialko powinno byc w 70% z jedzenia , a szejkami tylko dobijasz bialko . Na bombie musisz spozywac minimum 2,5g bialka na kg , aminokwasy sa bardzo wazne czy to na bombie czy u naturala , ja pije podczas treningu EAA+Kreatyne w jedym szejku i czuc roznice w chuj wiecej energii Smile  oczywiscie jestem na lekkiej bombie tesc+npp+hormon wzrostu , ROSNIJ !

RE: Kierunek Masa - JureKiler - 04.09.2025

EmStO to jedź jak najwięcej białka Big Grin i trzymaj michę bo łatwo się zalać fatem na takiej bombie

RE: Kierunek Masa - EmStO - 04.09.2025

JureKiler jest jest micha tak co 2h jjem.
A dobrze bo przypomniałeś
[Obrazek: IMG-20250904-162944.jpg]

A to białeczko co poleciłeś to je kupię ale jeszcze mam swoje inne.

RE: Kierunek Masa - JureKiler - 04.09.2025

substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza;

Jak chcesz mieć zdrowe jelita to uważaj na to

JureKiler o powiedz jakieś tego typu serki są dobre inaczej powiem zdrowe ?

RE: Kierunek Masa - Lukas1985 - 04.09.2025

(04.09.2025, 01:48)JureKiler napisał(a): Lukas1985 sorry zapomniałem że ty zawsze masz rację i jesteś namadrzejszy Big Grin chyba od tej twojej starej szkoły brania hcg  wessało ci jajca razem z mózgiem.

Idź się szkolić dalej na YouTubie i sklej wary pejsie bo szacunek już dawno straciłeś u ludzi broniąc scamowców a się tu prujesz Jescze jak pomagam dla kolegi 

Masz kursy trenera personalnego z zakresem podstawowej dietetyki? Nie? Ja tak pozdrawiam Cię mało tego mam staż ponad 15 letni w temacie. 

2-2,5g białka na kilogram masy ciała dziennie  chyba ze jesteś na bombie to nawet 3 i więcej ile dasz radę Wink 

W skrócie ci wytłumacze jeżeli nie jesteś na bombie to przyswoisz maksymalnie 2,5g/kg masy ciała białka resztę twój organizm zamieni w tłuszcz a jak jesteś na bombie to dzieje się magia przyswajasz dużo więcej białka i budujesz. 

Jak nie masz życia w biegu i masz czas gotować a chcesz urozmaicić dietę w białko to bierz koncentrat mordo wpc82 z kfd polecam w chuj tanie i bardzo dobre
Dziecko, skąd Ty możesz wiedzieć jakie kursy ja mam a jakich nie mam. Szacunek może u Ciebie straciłem, bo z innymi chłopakami normalnie rozmawiam. 
Nie moja wina, że Ty korzystasz z usług ludzi którzy przepisują plany z neta. Mi plan przygotowuje fizjoterapeuta i trener który zajmuje się słabymi ogniwami od kilkunastu lat. 
Co do HCG Ty się wymadrzasz a nawet nie wiesz jak działa więc o czym chcesz rozmawiac. 
I te kwestie rozpisuje mi androlog który w temacie jest od kilkunastu lat. 
Tak samo suplementację i dietę - tym zajmują się ludzie na podstawie badań a Ty piszesz jakieś bzdury o szkoleniach z YT 😄😄😄😄😄😄
Jak Ty jesteś na rynku naście lat i nie wiesz jak działa HCG to nie wiem czym Tu się zajmujesz 😏😁

RE: Kierunek Masa - DarkSonia - 04.09.2025

(04.09.2025, 16:09)EmStO napisał(a): JureKiler o powiedz jakieś tego typu serki są dobre inaczej powiem zdrowe ?

EmStO  twaróg  Cool Big Grin

DarkSonia Siostra twarogi to ja nosem wciągam 🤫💯😵
[Obrazek: IMG-20250904-184316.jpg]

RE: Kierunek Masa - DarkSonia - 04.09.2025

tylko pamiętaj, nie łącz stedydianuF z narkotykami - bo se krzywdę brat zrobisz Heart ;p
( wiem, że i tak mnie nie posłuchasz )

DarkSonia
Małolat nie bój nic 🤫