Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
RCGang.shop - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82)
+--- Wątek: RCGang.shop - Temat główny (/showthread.php?tid=6423)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: RCGang.shop - Temat główny - Inferno - 17.02.2026

Jasne ale daj mi jakieś pół godziny tylko do domu dojdę Big Grino
To ci z grubsza napiszę, a w mojej recenzji będzie już całość i szczegółowo bo teraz nawet jakbym chciał to nie jestem w stanie określić mocy prochu.
Liść podbial.
Zaraz uzupełnie.
Liść podbiał - 50g - 5.50zł
Tu masz sam 100% liść, a jak byś kupił nie 100% liść to [w moim przypadku bylo 1/3 worka 100 gramowego samych łodyg z iwanczuka sklepiu[
Polecam tylko liścia w najniższej cenie, te reszta to gryzie w płuca  a szczególnie czstek. Caly stoi tylko wiadro spalilem to nigdy wiecej. 

Jak masz budżet to haber bławatek niebieski - najlepszy po podbiale  ale drogi.
ADB-Butinaca rób w proporcji 0.5 - tyle każda próbka będzie miała więc:

ADB - 0.5g  - na 5g/10g podkładu
jeśli chesz coś na poziomie zioła to max. 15g pokładu.

5F ADB - 0.5g - 20g podkładu to wiadro mnie odcinało.
Więc celuj 30-37g do 42g nawet jeśli chcesz serio lajtowe.

Jako rozpuszczalnika kup Izopropanol z warchem.com
Weź najniejszą buteleczkę 100ml, na każde 0.5g kanna to max 40ml używaj a nawet 30ml i dobrze wymieszaj - choć to chemia i w sloiiku nieważne jak byś to lekko zamieszał to by samo się pokryło, coś jak włożysz papier do szklanki i będzie się po kawałku nasączać.
Jak zamówisz teraz te produkty to do piątku Ci dojdą a być może że akurat w piątek dojdą próbki to wtedy perfekto Big Grin 
Coś jeszcze trzeba na teraz wiedzieć? Big Grin  to pomogę. Podobno kultowa

To feee: [Obrazek: 20260217-152143.jpg]

Ja tam wolę lekko dziwne posmak liścia podbiału niż później kaszleć przez trzy miesiące bo tak płuca w dupę dostają przynajmniej moje. 
Jak chcesz to spróbuj Big Grin

Bo nie wiedziałem w sumie żeby ktoś tak mówił jak ja ale ja tam na twoim miejscu nie ryzykował.

(używałem go w minimalnych ilościach co jakiś czas do skrobania butli czy coś takiego)
Nie przez jedno wiadro. 
Ale za dużo pierdolenia a ja miałem ci do rzeczy napisać Podobno kultowa

RE: RCGang.shop - Temat główny - $RobinSchudł$ - 18.02.2026

Czyli którą maczanka najlepsza?
Jest opcja jeszcze na test?

RE: RCGang.shop - Temat główny - Inferno - 18.02.2026

Nie wiemy bo jeszcze nie doszły ale ADB butinaca jest słabsza od 5f.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Byronik - 18.02.2026

5 pierwszych próbek zostało wysłanych. Jeśli więcej osób zgłosi się tutaj w ciągu 24 godzin, wyślę wiadomość do odpowiednich osób i wyślę. Wystarczy podać pełny adres, numer telefonu, adres e-mail i poprawny kod pocztowy.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Inferno - 18.02.2026

Moja leci pełnym expressem Big Grin 
Dziekuje!

RE: RCGang.shop - Temat główny - krzysztoff - 19.02.2026

Dziwny jakiś ten v napisałem do niego wymienilamy kilka wiadomości pytalal czy te przewoźnik okej pytam o cenę próbek ile mam zapłacić mówi że za darmo żebym podal dane podałem dane i cisza już nie odpisal
Mozesz się do tego odnieść byronik

RE: RCGang.shop - Temat główny - Czeslawo - 19.02.2026

(18.02.2026, 23:13)Byronik napisał(a): 5 pierwszych próbek zostało wysłanych. Jeśli więcej osób zgłosi się tutaj w ciągu 24 godzin, wyślę wiadomość do odpowiednich osób i wyślę. Wystarczy podać pełny adres, numer telefonu, adres e-mail i poprawny kod pocztowy.

Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, zdecydowana większość sklepów w Polsce odeszła od stosowania wysyłek na adres domowy wraz z danymi odbiorcy i numerem telefonu. 
To była bardzo wygodna forma wysyłek "na adres”, ale w przypadku "zestrzelenia rakiety” była bardzo ryzykowna; ludzie, 
którzy ostro imprezują, często nie myślą o tym, aż do niechcianej sytuacji.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Rotava dwa - 19.02.2026

Byronik odpisz na maila ziom, ważna sprawa dzieki

RE: RCGang.shop - Temat główny - Piotrek8924 - 20.02.2026

Zgłaszam się do testów kannabinoidow.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Rweqerew333 - 20.02.2026

Zgodzę się z Czeslawo . Nie skorzystam, ponieważ u mnie w gre wchodzi wyłącznie odbiór z paczkomatu.