![]() |
|
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - MarcoRose - 01.08.2025 Zawsze przed zamówieniem , wolę zaczerpnąć wiedzy na temat obecnego sortu . Dalej biały przezroczysty kryształ? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - WielebnyLTM - 04.08.2025 Siemanko , Czy podrzuci ktos informacje czy zdjecie uzytkownika Rweqerew333 odnosnie 3 CMC ICE odzwierciedla aktualny wyglad owego sortu ? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 04.08.2025 Zaraz ci wrzucę Zdjęcie 3 cmc ice 3g z nagrody z przed kilku minut. Nie wygląda na dużo ale na wadze było 3,09 grama (sprawdzałem wagę monetami). ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać przezroczysto szkliste kamienie. Zapach delikatny prawie nie wyczuwalny. W moim odczuciu tak jakby delikatnie śmierdziało spuchą (sperma/nie mytym chujem 😅) To chyba dobry znak bo pamiętam w tamtym roku jak 3cmc bandit tak śmierdziało to trzęsło dobrze. . Szczur : 30 lat Doświadczenie: ćpanie od 10 lat wszystkiego oprócz opiatów. Stan szczura: Nic nie brał z około 30-40 dni. Forma szczura:10 godzin na budowie plus wypite 3 piwa (dla mnie to mało jak by co ). Dawaka: 180MG sniff (Dla mnie to mało dla innych dużo więc radzę zrobić 80 mg uczuleniówke). Działanie: Aktywne. Nie będę opisywał dokładnie jak działa na mnie i co mi jest. Bo to bez sensu trochę, każdy jest w innej formie i na każdego może zadziałać inaczej. Pamiętajcie że nie ma co 100 % sugerować się odczuciami innymi. Wracajac do działania 180 mg plus 100 mg dobilem przed chwilą w klamota. Pobudziło delikatnie zmęczenie po pracy. Fajnie pisze się ten post. Muzyka przyjemniejsza. Towar aktywny, działa typowo jak 3 cmc więc można pobierać śmiało,bierz próbuj będziesz wiedział. Raczej kasy w błoto nie wydasz. I tyle co mogę powiedzieć bo nie mogę polecieć grubo z testami bo praca... Ale zdjęcie macie i potwierdzenie że działa nawet mała ilość (jak dla mnie?). W weekend wezmę innego szczura i stestujemy. Coś zamówię choć wolałem w tamtym roku jak czasem były sorty takie typowo chlorowe co jebało i żarło mocno. A z drugiej strony inni nie lubią jak śmierdzi paskudnie i żre więc sami musicie sprawdzić obecny sort który jest taki po środku. Jak by ktoś myślał to nie liże dupy za nagrodę bo ostatnią nagrodę brałem chyba w listopadzie a w grudniu miałem kosę z eskobarem, bana i ujebane 2 nagrody za moje głupie zachowanie. Jak dla mnie speed/eufo 70/30 Zrobiłem jeszcze z 4 małe szczurki. Pobudziło, odpaliłem porucha, ale walenie konia ponad godzinę trochę mnie zmęczył Ale Zajechany jestem praca. Jakiego procha bym nie brał czasami mam że wypierdala mi ciśnienie mocno w górę... A tutaj raczej stabilnie mam Ciśnienie 152 /93 Gdzie normalnie mam 135/70 Na pewno nie jest to 4cmc ani 4bmc bo bym zasnął a tutaj Słucham muzyki tuptam noga więc działa ale Zajechany jestem robotą od miesiąca Wiem powtarzam, więc odpuszczam i dalsze testy w weekend RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 04.08.2025 Szatan69 szacun za zajebiste foty RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 07.08.2025 Szatan69 Świetna recenzja (wszystkie informacje, których zazwyczaj brakuje zostały podane), co doceniam. Do tego patrząc na te zdjęcia aż chciałoby się spróbować. Dawaj znać, jak przetestujesz mniej zatyrany i cóż... pozostało życzyć udanej zabawy Niedługo planuję kupować, zatem dobrze mieć potwierdzenie, że towar jest działa jak należy (do tego nie jebie i nie wyżera nosa). RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - BursztynowyTasman - 13.08.2025 Sort bardzo dobrej jakości polecam RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Blade12 - 13.08.2025 BursztynowyTasman masz zdjęcie jak nowy sort wygląda ? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DZIESIĄTKA - 18.08.2025 super sort dostaję tego tyle ile trzeba od tego samego czasu jest to mój najlepszy sort na stole sztuki schodzą euforia daje im dużo shiz podobno nie ma schodzi szybko polecam ruchać się chcę strasznie stanie mi znowu zamawiam wiecej za trochę RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 27.08.2025 Jest ktoś w stanie już powiedzieć jakie są różnice w nowym sorcie? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - krecelokalem - 28.08.2025 Mam nadzieję że ten Hindus to od bardzo podobnego. Czekam az ktoś coś o nim wrzuci. |