![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 05.09.2025 (19.08.2025, 18:50)Lifeisbrutal napisał(a): Z High-LifeMarket zawsze jest dobry i wzorowy kontakt. Jestem na tym forum ok 3 tyg. i NIE MA WIĘKSZEJ WAZELINY OD CIEBIE WZGLĘDEM TYCH 2-ÓCH SPRZEDAWCÓW ESCO I HIGHLIFE. Nie wiem czy dostajesz za to jakieś zniżki ale miej jakąkolwiek godność. Na co 3 stronie piszesz jacy to oni nie są kurwa niesamowici. Podejrzewam, że siedzisz im już głęboko w... (16.08.2025, 21:13)odjutraniepale napisał(a): Zamówione, zapłacone Siema, długo czekałeś na paczkę? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 05.09.2025 Babajaga A pomyślałeś o tym, że tych dwóch sprzedawców rzeczywiście może być w czołówce? Lajf pisze jak jest. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 05.09.2025 Czy ja to neguje? Skorzystałem z usług jednego i wszystko było spoko, tyle. Tylko w tym temacie lifeishard na ostatnich 5 stronach wychwalał sprzedawców co najmniej 3 razy. To wygląda jak chamskie wchodzenie w tyłek, bo może będą z tego korzyści, albo jakaś chora fascynacja. Ty z resztą nie jesteś lepszyXD RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - EmStO - 05.09.2025 Babajaga Lifeisbrutal nikt normalny nie bierze pod uwagę opinii i wgl tego co pisze To bardziej się kieruje do osób nowych na forum.
RE: High-Life.market - Temat główny - DarkSonia - 06.09.2025 dawać spowrotem mefistotelesa
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 06.09.2025 DarkSonia czyli jednak tutaj lepszy był?
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 06.09.2025 był moment, że sorty "od obu vendorów" były niemalże identyczne a przynajmniej takie dawały wrażenie smak, zapach, struktura, kruszenie, no i samo działanie... ... a potem po nowych dostawach to już loteria
RE: High-Life.market - Temat główny - Fidel - 09.09.2025
OPINIE I ZDJĘCIA NIEBAWEM - to tylko trailer:]
RE: High-Life.market - Temat główny - JureKiler - 09.09.2025 Także tego, poleciało zamówienie na mityczne 4mmc DarkSonia , nowe 3cmc i Nepa. A także poprosiłem o sample paru rzeczy w tym nowe 4cmc niebawem coś dam znać. Mam wrażenie że kontakt jest dużo lepszy niz ostatnio asortyment to jakaś abstrakcja dla tego musiałem
RE: High-Life.market - Temat główny - DarkSonia - 09.09.2025 JureKiler Ty i ta Twoja św. wojna z vendorami "w poszukiwaniu idealnego sortu" ![]() ale ja Ci się w sumie nie dziwię, sama taka jestem ![]() też lubię, kiedy wszystko w tym co dostaje jest tiptop jeśli chodzi o 4MMC to stąd jeszcze ani razu nie zawiodłam 3CMC w mojej opini także wyszło b. wysoko. ( poprzedni rzut ) sama ciekawa jestem jak vendor pilnuje jakości przez ost. miesiące ![]() ...się może w niedługim czasie sama o tym przekonam ![]() intruzik haha najzajebistszy tester dopala ![]() juszzz testujesz???? jak tak to prz okazji paki latajoomm express widzĘ
|