Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 05.09.2025

(19.08.2025, 18:50)Lifeisbrutal napisał(a): Z High-LifeMarket zawsze jest dobry i wzorowy kontakt.

Jestem na tym forum ok 3 tyg. i NIE MA WIĘKSZEJ WAZELINY OD CIEBIE WZGLĘDEM TYCH 2-ÓCH SPRZEDAWCÓW ESCO I HIGHLIFE. Nie wiem czy dostajesz za to jakieś zniżki ale miej jakąkolwiek godność. Na co 3 stronie piszesz jacy to oni nie są kurwa niesamowici. Podejrzewam, że siedzisz im już głęboko w...

(16.08.2025, 21:13)odjutraniepale napisał(a): Zamówione, zapłaconeSmile wpadnie recka jak tylko dostanę. 
Pozdrawiam serdecznie!

Siema, długo czekałeś na paczkę?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 05.09.2025

Babajaga 
A pomyślałeś o tym, że tych dwóch sprzedawców rzeczywiście może być w czołówce?

Lajf pisze jak jest.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 05.09.2025

Czy ja to neguje? Skorzystałem z usług jednego i wszystko było spoko, tyle. Tylko w tym temacie lifeishard na ostatnich 5 stronach wychwalał sprzedawców co najmniej 3 razy.  To wygląda jak chamskie wchodzenie w tyłek, bo może będą z tego korzyści, albo jakaś chora fascynacja. Ty z resztą nie jesteś lepszyXD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - EmStO - 05.09.2025

Babajaga

Lifeisbrutal nikt normalny nie bierze pod uwagę opinii i wgl tego co pisze Smile To bardziej się kieruje do osób nowych na forum.

RE: High-Life.market - Temat główny - DarkSonia - 06.09.2025

dawać spowrotem mefistotelesa  Heart

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 06.09.2025

DarkSonia czyli jednak tutaj lepszy był? Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 06.09.2025

był moment, że sorty "od obu vendorów" były niemalże identyczne 
a przynajmniej takie dawały wrażenie
smak, zapach, struktura, kruszenie, no i samo działanie...

... a potem po nowych dostawach to już loteria  Big Grin

RE: High-Life.market - Temat główny - Fidel - 09.09.2025

•       ▪️Siema tu Inferno🕳️ z Intruzowni od Szopów :] ▪️kurwa mać a ten temat to ⚡🔥⚡ sztos!
  • =Zero pierdół, od razu wali w oczy jak ostrzeżenie ⚡☢️🚨.
  • =Opinie będą wpadać jak szalone 💬💬 jedni będą propsować, inni gadać swoje, ale =ogień już poszedł🔥💀.
  1.           cały czas coś się dzieje, cały czas napięcie.-☢️🚓 policaje paczo
  2.                     Idealny vibe, robi robotę, aż chce się zostać i kopać głębiej

OPINIE I ZDJĘCIA NIEBAWEM - to tylko trailer:]

RE: High-Life.market - Temat główny - JureKiler - 09.09.2025

Także tego, poleciało zamówienie na mityczne 4mmc DarkSonia , nowe 3cmc i Nepa. A także poprosiłem o sample paru rzeczy w tym nowe 4cmc niebawem coś dam znać.

Mam wrażenie że kontakt jest dużo lepszy niz ostatnio asortyment to jakaś abstrakcja dla tego musiałem Big Grin

RE: High-Life.market - Temat główny - DarkSonia - 09.09.2025

JureKiler 
Ty i ta Twoja św. wojna z vendorami "w poszukiwaniu idealnego sortu"  Heart
ale ja Ci się w sumie nie dziwię, sama taka jestem  Big Grin
też lubię, kiedy wszystko w tym co dostaje jest tiptop

jeśli chodzi o 4MMC to stąd jeszcze ani razu nie zawiodłam
3CMC w mojej opini także wyszło b. wysoko. ( poprzedni rzut )
sama ciekawa jestem jak vendor pilnuje jakości przez ost. miesiące Cool
...się może w niedługim czasie sama o tym przekonam  Angel
intruzik haha  Big Grin najzajebistszy tester dopala  Big Grin
juszzz testujesz???? jak tak to prz okazji paki latajoomm express widzĘ  Cool