![]() |
|
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: High-Life.market - Temat główny - JureKiler - 05.12.2025 Bortak42 weź bo się załamie : / RE: High-Life.market - Temat główny - Rhymaz - 05.12.2025 Dostał ktoś pakę moze? Albo odpowiedź jakaś przynajmniej? RE: High-Life.market - Temat główny - 123456789 - 05.12.2025 Miałem się nie wypowiadać ale chciałbym uspokoić sytuację bo widzę że sralis migdalis... To nie jest ekipa, któraby zrobiłaby exit scama, po prostu to wiem i chuj. Pisałem już nie raz na czacie żeby wstrzymać się z zamówieniami dopóki nie ogarną wysyłek zgodnie ze swoim regulaminem, żeby wyprostowali to co mają do wysyłki. Sklep ewidentnie jest od dłuższego czasu pod ostrym ostrzałem i trzeba dać im czas. Proszę o nie sianie paniki i cierpliwe czekanie na info od vendora. Przypominam ze każda zbędna informacja publiczna może się tylko przyczynić do tego, że nikt z was paczki ni otrzyma nigdy. Z fartem, Koteł. RE: High-Life.market - Temat główny - Organista - 05.12.2025 mialem jakis czas temu podobna sytuacje gdzie tez juz zakladalem ze moze byc lipa z zamowieniem - ostatecznie troche sie przeciagnelo ale zostalo to z nawiazka zrekompensowane, wiec tym razem tez nia zakladalbym zadnych krzywych akcji jedyne co to moze przydalaby sie troszke lepsza/czestsza komunikacja ze strony vendora, zeby uspokoic gorace glowy, no ale jak ktos wrzucil solidne zamowienie i przez kilka dni ma zero informacji zwrotnej to chyba zrozumiale ze mozna nieco spanikowac RE: High-Life.market - Temat główny - Bortak42 - 05.12.2025 No niestety prawdopodobnie należy zakładać exit scam dopóki nie wyjaśni sytuacji. Prawdopodobnie jest to 3 exit scam na forum po dwóch wcześniejszych znanych. Złodziej i tyle. Nie zawsze złodziej wygląda na złodzieja. No chyba, że się odezwie i paczki dojdą to wtedy można odwołać oskarżenie o exit scam. No obecnie od 3 dni 0 kontaktu. RE: High-Life.market - Temat główny - JureKiler - 05.12.2025 Ostatnio też parę dni nie było kontaktu nagle rakiety doleciały miejmy nadzieję że tym razem będzie tak samo. Też tak myśle że to zbyt solidna firma i w chuj mają tutaj klientów i dobry zarobek . Czekamy niecierpliwie na kontakt.
RE: High-Life.market - Temat główny - Bortak42 - 05.12.2025 No oby wrócili. RE: High-Life.market - Temat główny - Organista - 05.12.2025 (05.12.2025, 18:51)Bortak42 napisał(a): No niestety prawdopodobnie należy zakładać exit scam dopóki nie wyjaśni sytuacji. Prawdopodobnie jest to 3 exit scam na forum po dwóch wcześniejszych znanych. Złodziej i tyle. Nie zawsze złodziej wygląda na złodzieja. No chyba, że się odezwie i paczki dojdą to wtedy można odwołać oskarżenie o exit scam. No obecnie od 3 dni 0 kontaktu. Typie szczegółów nie znasz, 3 dni minęły a ty już chłopa złodziejem nazywasz Ciekawe czy jak dostaniesz w końcu pakę to będziesz taki wygadany RE: High-Life.market - Temat główny - Bortak42 - 05.12.2025 Organista No obecnie sprawa jest w toku. Ja mam takie zdanie, ty masz takie, trzeba czekać po prostu aż się wyjaśni i się zobaczy co będzie. RE: High-Life.market - Temat główny - S-N - 05.12.2025 śmiać mi się chcę może są paki przed trzymane aby ścieli mieli co na święta sobie przyćpać xDD hahahaha
|