Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 10.09.2025

Ładne kamyki coś na dniach się zamówi ☺️

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - doxyou - 15.09.2025

Wiek Testera: Biały i młody.
Masa: To sześćdziesiona.
Przerwa od bk: A co to?
Wygląd: Jak zwykle - białe/mleczne kamyczki. Do przezroczystych im trochę brakuje, ale kto na tej podstawie określa jakość?

Mam właśnie niewątpliwą przyjemność testowania nowego stocka trójeczki i jak zwykle trzyma poziom.
To, co zmieniło się względem poprzednich - nie ma już żadnej woni rozpuszczalnika, zdaje się, że jest doczyszczona perfekcyjnie. Typowo bezwonna.
Nie jest tak agresywna jak niektóre sorty i nie wkręca się od razu, tylko powoli rozkręca fajny zrównoważony rush i delikatnie wygładza go serotoninową euforią.
W kwestii tego, jakie dawki i jak długo trzyma: Dawki znacznie mniejsze, czas działania znacznie dłuższy niż uliczne sorty, którymi miałem okazję raczyć się przez ostatni miesiąc. 
Dokładnych dawek i czasu działania nie podaję z wiadomych względów - sugerując się moim dawkowaniem co niektórzy mogliby od środka poznać SOR w swoim mieście Podobno kultowa
Produkt działa książkowo i właśnie tego oczekuję od trójki, za to ją lubię: Początek to silny release dopaminy, rush, przyspieszenie, motywacja i ogólne podniesienie nastroju. Trwa to dłuższą chwilę. (u beztolerkowców pewnie coś pod 40 minut), a na koniec wjeżdża serotoninowe rozleniwienie, co czyni zejście leciutkim, bez większego ciśnienia na dorzutkę. Całość zamyka się zapewne mniej więcej w ciągu godziny, może troszkę dłużej.
Jedna kwestia, którą zauważyłem po pierwszej wrzutce, kiedy przez dłuższy czas nie miałem sposobności na dorzucenie, to dość silne (względem innych sortów) zejście.
Pojawia się delikatne podkurwienie i brak siły - Nie mam pojęcia czy to kwestia produktu, czy np. chwilowego braku elektrolitów w moim organizmie.
Jeżeli to kwestia produktu, to zaliczałbym to, mimo wszystko jako plus. W moim przekonaniu silniejsze zejście świadczy o silniejszym działaniu.
Podsumowując: Produkt wciąż jest świetny jakościowo, działa tak jak powinien, (już) nie śmierdzi i ugułem jestem dumny że mogę być użytnikiem tak spaniałego środka i całe te.

[Obrazek: p0.jpg]

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - TheEnd - 16.09.2025

Jest to typowe 3cmc co robi zwierzak libido? 😁

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - doxyou - 16.09.2025

Jeżeli, aż tak bardzo interesuje Cię moje rutynowe uprawianie seksu z samym sobą po różnorakich chemikaliach badawczych - to właśnie skończyłem marszczyć freda, a zacząłem pewnie jakoś nad ranem.

Gdybyś poznał historię mojej przeglądarki, to uznałbyś mnie za człowieka, który nadaje się albo do utylizacji, albo do zakładu zamkniętego.

Biorąc w takim razie pod uwagę powyższe: tak, libido jest na zadowalającym poziomie Podobno kultowa

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 16.09.2025

Wydaje mi się że ten sort był już wcześniej bo były dwa różne sorty i jeden wyglądał właśnie tak samo jak ten i był lepszy dla mnie bo był bardziej euforyczny niż speedujaxy

- ale moje oko eksperta może się mylić

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Pragnf - 17.09.2025

3cmc klasa BHP klasa kontakt oby zawsze taka współpraca była Pozdrawiam

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - GlasshanD - 18.09.2025

Jakiś czas temu testowalem tą bardzo udaną 3ke  którą nie mniej  bardzo milo  wspominam delikatkie mowiac , a teraz  po przeczytaniu powyższej ostatniej   recenzji ktiira jedynie  umacnia mnie w przekonaniu że najwyższa   pora aby  ponownie deko pobrać  :]\____

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - TheEnd - 18.09.2025

(16.09.2025, 15:23)doxyou napisał(a): Jeżeli, aż tak bardzo interesuje Cię moje rutynowe uprawianie seksu z samym sobą po różnorakich chemikaliach badawczych - to właśnie skończyłem marszczyć freda, a zacząłem pewnie jakoś nad ranem.

Gdybyś poznał historię mojej przeglądarki, to uznałbyś mnie za człowieka, który nadaje się albo do utylizacji, albo do zakładu zamkniętego.

Biorąc w takim razie pod uwagę powyższe: tak, libido jest na zadowalającym poziomie Podobno kultowa

I taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje aż się podniecilem 😂👌🏼

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - moher - 22.09.2025

Drodzy forumowicze, po przetestowaniu tej trojaczki mogę stwierdzić tylko jedno;
Pablo, Shut Up and take my money !!! 
Po prostu zajebisty temacik. 
Nie będę się rozpisywał ile lat, jaka waga i inne te bzdury bo nikogo to nie obchodzi. Ale napiszę że czuć przewagę eufo nad speedem, co nie każdemu pasi. Dla mnie spox, czysty sort. Lekko wchodzi w nosek a i spływ w miarę znośny. 
A co do libido to ,to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Po jednej, max dwie kreski to jesteś zwierzak. A dalej to wiadomo, jak polecisz to tylko możesz co najwyżej Niemca w chełm do samego rana.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - xa0s4dd1ct3d - 26.09.2025

Nowy sorcik jest kozacki, wali po nosie niemiłosiernie ale na tym kończą się jego minusy 

Białystok lekko żółtawy przy braku światła kryształek. Daje kopa jak pojebany, ale pierwszy sniff robi z nosem to co naziści z Francją
[Obrazek: IMG20250917160026.jpg]