![]() |
|
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Dafidov - 14.10.2025 Myślę, że warto warto jednak napisać chociażby parę słów, a dorzucić do tego zdjęcie to już w ogóle bajeczka. Dużo to nie kosztuje, a ktoś zawsze będzie miał podkładkę. Zwłaszcza rzesza, która odbiera nagrody. Recenzja + zdjęcie to wymóg. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 16.10.2025 Panowie i panie mixował ktoś ten towar z 4mmc od escobara? Podoba mi się działanie tego 3cmc ale chciałbym osiągnąć trochę więcej przyjemności w głowie. Z drugiej strony nie chce żeby się zrobiło za bardzo pluszowato. Jest sens mixowac? Proszę o odpowiedzi osoby które mixowały. Planuje pierwszy szczał 180mg 3cmc +70 mg 4mmc po 2-3 tygodniowej przerwie. Kurde muszę znaleźć złoty środek żeby była bomba 3cmc i większy orgazm mózgu RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Czeslawo - 16.10.2025 (14.10.2025, 20:48)Szatan69 napisał(a): Co tu sklejać? Sort wyglal i kopał jak poprzedni z mojej wcześniejszej opinii. Nie wiesz ? Trudno, niech piszą Ci co wiedzą. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - EmStO - 16.10.2025 Ludziska jutro cos napisze 😗 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 16.10.2025 (16.10.2025, 19:35)Czeslawo napisał(a): Nie wiesz ? Trudno, niech piszą Ci co wiedzą. Co twoja odpowiedź wnosi do tego wątku? Jasno wytłumaczyłem że wyglądał i kopie tak samo co miesiąc wcześniej mam tą samą opinie kopiować co wcześniej? Sort jest dobry i każdy rozumny to rozumie i widzi po zdjęciach różnych użytkowników że dobre kryształy i w powtarzalne. Przestańcie z gówno postami pisać tylko dajcie lepiej odpowiedź czy warto te 3cmc mixowac z 4mmc. Bo nie wiem czy 4mmc domówić (nic nie odpisują nie związanego z 3cmc lub mixem tego towaru bo mi to wisi)(dużo osób nawet jednego słowa nie napisze o towarze co brali nagrody) olał niedługo opinia za hajs hejterzy forumowi tak tak zamawia też się za hajs 😅 OBIECUJE opierdole 4 recenzje 4 różnych szczurów TAKIE PRAWILNE RECENZJE nawet z nr buta a i tak wiem że 4 osoby inaczej kopie te 4 osoby 3cmc Koniec tematu napisze 4 recenzje nie robię spamu Jak dla mnie w recenzji liczy się zdjęcie, wygląd, wysyłka bez scamu i czy towar jest aktywny. A reszta to cały UJ. Każdy ma inny organizm czytam wasze opinie biorę coś i nie klepie z fajerwerkami 😅🥲 tak samo te 3cmc mnie w miarę dobrze klepie zioma nie wie jak wyżej liczy się wygląd, lot bez scamu i czy w ogóle lepie reszta to inwidulane kwestie.Kocham recenzje że ktoś leci z tym tematem 24 godz i nie ma zwały a odlot był jak 10 lat temu 😏 Towar klepie jak miesiąc temu 👍🏿👊 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Czeslawo - 17.10.2025 Szatan69 Ziomek, nie rozumiesz, co to jest recenzja i do czego służy… Mówisz, że "kopie” ? To dobrze, ale czy "kopie” bardziej speedowo dopaminowo, czy mniej speedowo, a bardziej euforycznie ? Może jest wyważona proporcja ? Jedne osoby wolą wariant "A”, drugie "B”, a jeszcze inne "C”. Najważniejsze jest, jak długo działa, ile sypałeś, jak często dorzucałeś, jak to wpływało na libido itp.… To jest podstawa. Tobie wystarcza, że” kopie" inne osoby też chcą wiedzieć, czy kopie... ale wolą wiedzieć, czy "kopie”, jak zwykły szczur z ulicy, czy dostajesz ”kopa", jak od zawodnika z kickboxingu, czy MMA. Zapewniam Cię, że to są inne rodzaje kopnięć.
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 20.10.2025 Aktualne 3cmc ice. Szkoda ze kamyki takie po 0.5-0.8 i trochę mniejsze ale ważne że nie ma pyłu 👍🏿 wygląd i minimalny zapach rekompensują ☺️ dobrze ze nie można mówisz jak szybko bo i tak byście nie uwierzyli jakiś fart 😅 ![]() Mix 120mg 3cmc ice plus 50mg 4mmc coś tam smyrneło. Jak dla mnie mała dawka nie chce przesadzać bo tydzień pracy, ale może to być ciekawe mixowanie. Po przerwie z 2-3 tyg pobudziło, humor poprawiło, i z 30 sekund nawet chwilę ciarki były. Czekam na weekend i nakurwiam RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Dafidov - 20.10.2025 Nie łącz mistrzu 3cmc z 4mmc... XDD NIE POCZUJESZ ani tego ani tego, teraz jak już zjebales i pozarles cmc to powodzenia z MMC
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 20.10.2025 No właśnie wiem zajebałem 3 mixy I przez 5 minut było spoko pobudzenie i spoko w głowie a teraz 4mmc zabija bombę 3cmc i na odwrót. Ale towar działa jedynie co dał mi ten miks że jest ogarnięta faza bez ciśnienia na dorzurki i piwo. A tak w ogóle. To co połączyć z 3cmc od escobara żeby w głowie był większy orgazm muzgu i podniecanie RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 20.10.2025 3CMC od Esco... to zwarcie dla musku... nic tu dorzucać nie trzeba. ![]() przy odpowiedniej dawce, da Tobie albo CHILL... albo... mega speeda. z lekką bombą w tle... miksowanie z 4MMC ( dla mnie ) to trochę zabawa w chowanego. Może się uda ( jak masz organizm nieprzetyrany i wyciągnie to i tamto ) ... do raczej - ..się nie uda... i mamy dwie - różnie działające substancje... które mają swoje zarówno plusy jak i minusy. Ogólnie mixy to obciążenie dla organizmu. A 3CMC od Pablo ma swój urok... którego nic mu nie zabierze... a 4MMC ( moim zdaniem ) spłyca mocną bombę ( tak testowałam tego mixa ) ... no - mi nie podszedł ... jak biorę 3CMC to wiem dlaczego to biorę... ta zabawka jest wrażliwa na dawki - jak CI brakuje wrażeń... po prostu weź więcej... to tyle ode mnie ![]() pozdruFFka
|