Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Kocia666 - 25.10.2025

Doatlem jako gratisik i co moge powiedziec no klasa naprawde 3 cmc jakiego potrzeba dzialanie ksiazkowe co tu. Wiecej pisac smialo mozna pobierac

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - KapitanKreska - 26.10.2025

Jak aktualny sort? Myślę coś więcej, a zamawiałem 2 razy w przeciągu miesiąca za 1 razem było ok, a z 2 tygodnie temu dostałem takie żółte dziwne.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - EmStO - 26.10.2025

Ostatnio co miałem 3cmc ice ilość 5g
Kolor jak by lekko przyciemniony niewiem jak to określić. Strasznie ciężko było rozbić kryształy.
Ziomek powiedział mi , ze mimo wszystko sort był spoko byli zadowoleni niewiem na ilu to zjedli ale do rana tańczyli .
Dwaki rzędu ~200/250mg per klamot szły gładko spływ lekko chemiczny znośny . Profil działania przewaga pobudzenia z nutką euforii Smile Czas działania lekko ponad godzinę ✌️
Libido Up !!!
Ocena koncowa 9/10

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 03.11.2025

Witam, jestem w miarę świeżo po testach tej pięknej trójki, dziękuję Escobar za możliwość testowania. Trojeczka wygląda tak:
[Obrazek: imgonline-com-ua-dexifdj-F058-LUfvs-P.jpg]

[Obrazek: imgonline-com-ua-dexif-PDksk-Wozr-Na-G.jpg]
Kryształki są dość twarde, półprzezroczyste, trochę takie biało-mleczne. Strzelały podczas kruszenia dość mocno trzeba było się napracować.Metoda aplikacji tylko sniff: na pierwszy strzał poszły 3 większe kreski, na moje oko to jakieś 200mg, poczekałem trochę na działanie i po jakiś 5 min zacząłem odczuwać efekty. Pierwsze co to trochę weszło na kardio bo czułem szybsze bicie serca oraz taki nieogar w głowie. Potem czułem mocno libido, więc wiadomo co było. Co do aplikacji to powiem, że spływ odczuwalny po 6 czy 7 aplikacji, poczułem chemiczny posmak i trochę klama zaczęła się zapychać, więc potem robiłem małe bombki do chusteczki wkładałem towar i łykałem. Ten lot trwał 1.5 doby, przez ten czas posprzątałem chatę, pogadałem z kolegą przez telefon i miałem clearhead i zero zmartwień. Bardzo mi się spodobało to że dzień po nie miałem zwały, lekko głową bolała. Panowie muszą dbać o to żeby towar był czysty i nieskażony.  Jeżeli ktoś miał wątpliwości to niech śmiało pobiera

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Blade12 - 05.11.2025

3CMC nowy stock 
Recka po Testach Dzięki Escobar 
[Obrazek: IMG20251105163459.jpg]

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - EmStO - 05.11.2025

Dawaj dawaj czekam czarny 😝
Blade12 twardy kamień masz ?

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 07.11.2025

Blade12 

Jak tam testy?

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 08.11.2025

Jeżeli ktoś ma obawy przed zakupem to niech schowa je do kieszeni a najlepiej wyrzuci. Brałem dość niedawno. Nie mialem jakiś lotów wielkich z 3cmc, ale ten sort daje kopa.  Pierwsze kreski duża euforia i duża aktywność psychoruchowej. Spory nieogar w głowie, ale do przeżycia. Większe dawki powodowały też że widziałem troszkę walory wzrokowe, lekkie przebicia światła. Duze libido i chęć na seks. Człowiek musi non stop coś robić i jest wiecznym optymistą.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Blade12 - 09.11.2025

EmStO tak w twardym kamieniu dziś lub jutro napiszę recke bo w piątek dopiero bralem

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Mirandes4 - 12.11.2025

Kolejne zamówienie 3-CMC na baze wjechalo, sort pierwsza klasa, jak zwykle...No i to piękne działanie, miodzio Big Grin