Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC
High-Life.market - Temat g艂贸wny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dzia艂: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- W膮tek: High-Life.market - Temat g艂贸wny (/showthread.php?tid=4909)

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - piotrkolo12345 - 16.12.2025

Wszystko okej馃 tylko czas oczekiwania d艂ugi do艣膰 ale co艣 za co艣 . Og贸lnie wszystko high lvl wymiata Smile聽 w ko艅cu ketamine z MDMA przetestuje Wink

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - As long as X - 17.12.2025

Zam贸wienie zosta艂o z艂o偶one i dostarczone w listopadzie. Przesy艂ka dotar艂a w ci膮gu dw贸ch dni roboczych, przy czym nale偶y zaznaczy膰, i偶 termin ten wynika艂 z korzystnego zbiego okoliczno艣ci.
Jako艣膰 ketaminy nie budzi艂a 偶adnych zastrze偶e艅 i jest w pe艂ni zadowalaj膮ca. Amfetamina cechowa艂a si臋 natomiast wyra藕nie ni偶sz膮 jako艣ci膮 w por贸wnaniu z egzemplarzem otrzymanym we wrze艣niowym zam贸wieniu (w贸wczas partia zrobi艂a na mnie bardzo pozytywne wra偶enie, co sk艂ania艂o do kwestionowania negatywnych opinii na jej temat), jednak nadal nie wyr贸偶nia艂a si臋 negatywnie na tle sort贸w dost臋pnych na rynku w podobnych cenach.

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - KapitanKreska - 17.12.2025

Z pewnych 藕r贸de艂 wiem, 偶e go艂膮b wyl膮dowa艂. Ca艂o艣膰 si臋 zamkn臋艂a w 8 dni. Testy dopiero jak wr贸c臋 do kraju. Pozdro

RE: Mniej wa偶ne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Desmez - 17.12.2025

Orze艂 wyl膮dowa艂 szybciorkiem, nie wiem co to jest w tej fiolce ale jak to m贸wi膮 za darmo to i ocet s艂odki, dzi臋ki za gratisa Big Grin
[Obrazek: 20251217-170808.jpg]

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - KapitanKreska - 19.12.2025

[Obrazek: 20251219-105933.jpg]

Odrazu dzi臋ki za 1g 3cmc na testa o kt贸re prosi艂em i gratisowe Tusi (chocia偶 nie moje klimaty). Poszczeg贸lne wra偶enia napisze w odpowiednich tematach. I @High-LifeMarket polecam uwa偶a膰, w torbie z paleniem odrazu rzuci艂 mi si臋 w oczy聽w艂os. Niby g艂upota, ale bhp najwa偶niejsze. Pozdro

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - 4madmatt9 - 20.12.2025

Kolejny go艂膮bek pokoju wyl膮dowa艂, b艂yskawiczna obs艂uga, 72 godziny.

Jak si臋 ogarn臋 skrobn臋 por贸wnanie suchej i mokrej fety, mam obydwa sorty, dzi艣 wje偶d偶aj膮 na warsztat 馃コ
Podzi臋kowania dla hajlajf贸w za jako艣膰 i dobry kontakt;聽roszczeniowcom 偶ycz臋 wi臋cej cierpliwo艣ci i ogarni臋cia聽specyfiki bran偶y,聽to nie Amazon Prime z dostaw膮 przed 13 nast臋pnego dnia.

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - Rweqerew333 - 21.12.2025

M贸j go艂膮b przylecia艂 trzeciego dnia roboczego od potwierdzenia zam贸wienia, przynosz膮c mi gar艣膰 r贸偶nych聽zabawek.聽

Nied艂ugo skrobn臋 recki: fety, 3mmc, 4cmc, 2cmc, dubai style, pigu艂, weedu i tusi.

Og贸lnie to wszystko aktywne i ci臋偶ko 偶eby by膰 niezadowolonym przy takich sprz臋tach.

Mam tylko foty pigu艂y, bo w rauszu nie ogarn膮艂em zrobi膰 reszcie Podobno kultowa

Dzi臋kuj臋 vendorze. Kontakt z Tob膮 to czysta przyjemno艣膰 a pakun solidny i bez lipy.聽

Polecam i pozdrawiam, Rower.

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - High-LifeMarket - 26.12.2025

Uwaga uwaga, szybkie og艂oszenie parafialne.

Zam贸wienia z艂o偶one do ko艅ca niedzieli, zostan膮 wys艂ane jeszcze przed nowym rokiem - magazyn pe艂ny, wi臋c mo偶na bez obaw uzupe艂nia膰 zapasy Wink

Na zaleg艂e wiadomo艣ci postaramy si臋 odpowiedzie膰 do jutra.

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - Tap_Bor - 27.12.2025

Siema, my艣l臋 偶e warto aby Vendor przejrza艂 maile,聽bo nie wszystkie zam贸wienia ida przez stron臋..
Pozdro

RE: High-Life.market - Temat g艂贸wny - piotrkolo12345 - 28.12.2025

Go艂膮bki lec膮 d艂ugo teraz 8聽dni czeka艂em ale warto nep pierwsza klasa keta konkretn膮 jak zawsze i zawsze cosik dorzuca Wink polecam ale warto tydzie艅 wcze艣niej si臋 organizowa膰 Smile