Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DGEloV - 08.09.2024

Ten mefik jest niesawicie dobry, polecam

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - vuvubaobao - 10.09.2024

Po 2 latach abstynencji Zabrałem ze znajomą było uczucie jakbym ją kochał. Zabrałem w klubie dziewczyny,muzyka,taniec,wódka,gadka 10/10. Zabrałem na chacie też perfekcyjnie.
Fajny elastyczny sorcik substancji, nie ważne w jakiej sytuacji się znajdziesz będzie po prostu zajebiście .

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Kapitan - 22.09.2024

Wiadomo kiedy powróci na półki ?

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 22.09.2024

Kapitan Nie i nawet escobar tego nie wie o czym zresztą cały czas pisze " nie wiadomo kiedy wróci".

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 22.09.2024

(10.09.2024, 10:36)vuvubaobao napisał(a): Po 2 latach abstynencji Zabrałem ze znajomą było uczucie jakbym ją kochał. Zabrałem w klubie dziewczyny,muzyka,taniec,wódka,gadka 10/10. Zabrałem na chacie też perfekcyjnie.
Fajny elastyczny sorcik substancji, nie ważne w jakiej sytuacji się znajdziesz będzie po prostu zajebiście .

Wiem o czym mówisz, świetny był, tylko mieć nadzieję, że jak się ponownie pojawi, to będzie obowiązkowe uzupełnienie koszyka zakupowego u Escobar .

NEP, 3-CMC, 4-MMC święta trójca od Pablo. Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Ciemnoksieznik - 19.10.2024

Ktoś już testował nowy batch? Leci do mnie gołąb i mam wielkie nadzieje.  Cool Poprzedni sort był lepszy od samego Bandita.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 19.10.2024

Ciemnoksieznik 
Niedawno wrócił to oferty, więc można sie spodziewać "wysypu" recek, jak grzybów po deszczu. Wink

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - daro225 - 21.10.2024

Własnie odebrałem, ale nie wiem czemu nie mogę dodać zdjęcia. W kazdym razie wygląd krystalicznie biały,wieksze grudki wyglądają jak posklejany ryż. Co do działania to nie porównam z wczesniejszym sortem, a jedynie z sortem od rc-black'a. CDN

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Ezotoriusminimus - 21.10.2024

Ja tyz odebrałem, paka na pokładzie. Zaczynam, ruszam, ale juz czuje,a przynajmniej mam nadzieje, ze nie bedzie to sliniaca sie, obejszczana, otrzepana faza jak po Nepie. Smak zdecydowanie gorzki, nie jest to chardonnay. Dawka mysle nie przekroczyla 50mg, mowie mysle bo chyba waga mi sie spsula I nie lapie ponizej 100mg wiec na oko itepe. Lapska poco sie, no nic, oczywiscie 4 dziesiatki dla esco itepe. Pozdrawiam reminenta.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - daro225 - 21.10.2024

Zaznaczę, że w weekend było grubiej na jakis kryształach, wczoraj dzie przerwy.
Pierwsza kreska zapoznawcza ok. 40-50mg lekkie pobudzenie. Po 30 min ok. 100mg i już czuję. Na momencie libido wywaliło w góre, a jeszcze się w pełni nie załadował Big Grin

Ezotoriusminimus, że smak gorzki. Ja przez weekend jadłem taki kryształ, żeby trzeba co chwilę popijać, bo tak żarł gardło i był okropny w smaku. Dzis z rana zatoki miałem strasznie zajechane. Ale tego mefa to ja wręcz nie czuje w nosie i gardle Tongue