![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Klefedron12345 - 22.10.2025 Ja polecam każdemu założenie protona ![]() Ja nie narzekam na kontakt
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 22.10.2025 (22.10.2025, 10:48)biernackia napisał(a): Czy dalej odpowiadają tylko na maile z protona/tutanota? 1. Chyba nie, kiedyś zamawiałem z maila onetu i otrzymałem odpowiedź. Pamiętaj jedynie aby pisać z privnote (uważaj na scamy np. "privenote"wyglądają tak samo a nie mają żadnej prywarności, ochrony i bezpieczeństwa) 2. Odpowiedź otrzymasz najprawdopodobniej ok. 00-02 w nocy w dniu kiedy wysłałęś do nich wiadomość. 3. Rzeczywiście nie ma potwierdzeń płatności itp. ale jeśli wykonałeś przelew na dobry adres to na pewno otrzymasz przesyłkę. Sprawdzaj maile codziennie w temacie odbioru. 4. Na spokojnie, nikt Cię nie wydyma
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - biernackia - 22.10.2025 Update: jest OK, faktycznie lepiej założyć sobie konto na protonie do kontaktu z nimi. Tak nawiasem to... to już nie lata 201X, jak na adresie jest mail z tutanota lub protona to pojawia się choćby ryzyko że na sortowni trafi się jakiś cwaniak który doskonale wie kto tych domen używa i paczka się "zgubi" u niego w kieszeni więc... najciemniej pod latarnią jak to mówią. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 22.10.2025 u High-LifeMarket nie ma lipy, polecam ten sklep, bo zawsze przy każdym zamówieniu jest 10/10 RE: High-Life.market - Temat główny - Babajaga - 23.10.2025 Żyje ten high? Wysyła zamówienia? Zamówiłem **jakoś na początku tygodnia** i nadal nie mam potwierdzenia o przyjęciu płatności itp. Zawsze był taki mail do czwartku. Jeśli nie dostanę jutro towaru to się wkurwię. A jeśli ktoś napiszę "mordo to nie allegro" to jest pedałem i rucha psa jak sra. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 23.10.2025 oczekuj spokojnie na kod,tylko spokuj cie uratuje. buh z tobom RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Babajaga - 23.10.2025 Kim Ty, w ogóle jesteś?XD Analfabeto? Te Wasze ciągłe uniżanie się przed tymi dlierami jest żenująceXD "czekaj, nie wychylaj się, nie pytaj kiedy wyśle i dojdzie, to nie allegro... To, że mi dasz minusa co ma mnie zaboleć czy o co?XD (23.10.2025, 22:58)Forsik1910 napisał(a): sie nie podoba to wypierd... Merytoryczna rozmowa, z człowiekiem na poziomie. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Klefedron12345 - 23.10.2025 Wyluzuj, jak jesteś niecierpliwy to zamawiaj u 3 vendorów na raz
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 23.10.2025 sie nie podoba to wypierd... pozatym plusy i minusy nie maja zadnego znaczenia tu, masz plusa na zgode
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - dzik - 28.10.2025 Paki latają normalnie? Bo czekam ponad tydzień i zaczynam się niepokoić. |