Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

RE: High-Life.market - Temat główny - BlackStar - 10.01.2026

Cześć!

Chcę podziękować I polecić Wam sklep High-Life. Moje pierwsze zamówienie dotarło expresem.Nie spodziewałem
 się aż tak szybkiej realizacji.Błyskawicznego HajLajfa nie powstrzymał nawet problem z moim emailem.

Wszystko szybko i sprawnie. udało się wyjaśnić i wyprostować. Paczuszka profesjonalna i zawiera to co zamawiałem.
Wziałem na próbę MDMA, Feta sucha oraz Cherry Cocolino.

Pamiętam Legalne Cherry Cocolino z 2010 od SmartShopa. Kupiłem te od High Life bo zapragnąłem przetestować czy
 będzie choć troszkę podobne.Jednakże na przetestowanie tych specifików przyjdzie mi trochę poczekac.

Narazie trafiają do słoiczkówz silica gel I czekają na swój czas.Po testach napewno napiszę recenzję.

Sklepy takie jak High-Life to prawdziwe Skarby Narodowe.  Big GrinCool

[Obrazek: signal-2026-01-10-13-18-14-742-020222-1.jpg]

[Obrazek: signal-2026-01-10-13-18-26-873-020136-1.jpg]

[Obrazek: signal-2026-01-10-13-18-21-665-020158-1.jpg]

[Obrazek: signal-2026-01-10-13-18-38-054-020117.jpg]

RE: High-Life.market - Temat główny - Sniffiarz97 - 10.01.2026

Siemka, jestem po miesiącu odwyku od forum, pytanie czy paki latają jak zwykle 2-3 dni? Coś muszę wziąć i mnie nosi

RE: High-Life.market - Temat główny - odjutraniepale - 11.01.2026

Nie można przejść do platnosci podczas zamawiania SadSad

RE: High-Life.market - Temat główny - Desmez - 11.01.2026

U mnie tak samo, nie zostaje nam nic innego jak czekać :c

RE: High-Life.market - Temat główny - High-LifeMarket - 11.01.2026

Bramka płatnicza wróciła - można bez problemu zamawiać.

RE: High-Life.market - Temat główny - Tomasz528i - 13.01.2026

Jaki czas realizacji?

RE: High-Life.market - Temat główny - Sniffiarz97 - 13.01.2026

Wszystko zależy w jakim czasie zamówisz. Sam zamówiłem sobie dyszke tematu nie dawno i również czekam. Generalnie 2-5 dni roboczych chociaż każdy z nas wie jak te dni się przedłużają. Zamawiam już po raz enty i średnia realizacji to 3 dni

RE: High-Life.market - Temat główny - Tomasz528i - 13.01.2026

Dzięki za informację. Złożyłem ***** zamówienie, tylko nie jestem pewny czy wszystko dobrze przeszło, bo status płatności jest cały czas Pending, z portfela zeszło, a status się nie zmienia. Orientujesz się czy tak ma być, czy to jakiś błąd?

RE: High-Life.market - Temat główny - Epsiakos - 13.01.2026

Czasami niektóre transakcje potrzebują czasu, zależy od coina itd itp.
Sprawdź sobie po id transakcji w blockchain i będziesz wiedział czy już dotarlo

RE: High-Life.market - Temat główny - DrakoMalfoy - 13.01.2026

(13.01.2026, 15:05)Tomasz528i napisał(a): Dzięki za informację. Złożyłem ***** zamówienie, tylko nie jestem pewny czy wszystko dobrze przeszło, bo status płatności jest cały czas Pending, z portfela zeszło, a status się nie zmienia. Orientujesz się czy tak ma być, czy to jakiś błąd?

Ogólnie jeżeli ci chodzi o bramkę płatności u highlife to jeżeli pośrednik uciął sobie w trakcie wysyłki btc jakąś prowizję i docelowo dotarło mniej niż powinno nawet minimalnie jakieś grosze to automat ci nie potwierdzi wpłaty. 

Ale nie martw się tylko czekaj na maila z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia jeżeli nie pomyliłeś adresu to wszystko jest w porządku. 
10 raz miałem już taką sytuację a o grosze nikt się nie będzie upominać.

Potwierdzenie to zazwyczaj bardzo późną nocą 1-2 dni od momentu wysyłania waluty. Na podany e-mail