Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Silence - 02.12.2025

Konrad Curze Samo odstawienie antydepresantow na 3-4 dni moze juz miec oplakane skutki
A co dopiero dolaczajac do tego "zastepowanie" ich 3cmc
Konrad Curze Jesli mowa o kremach do regeneracji to Nozoil, Rinopanteina, Larimax. Najlepiej dzialala u mnie Rinopanteina. Jest tez w sprayu

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 02.12.2025

DarkSonia 
1. Na co dzień pomagają i to jest najważniejsze, ale wiadomo jeśli można bez łykania tabletek (które nota bene są drogie) to tym lepiej.
2. Te 10 gramów to było pół żartem, pół absurdem - po prostu warto ważyć orale, bo o wiele trudniej wyczuć ile to jest dużo a ile to mało.
3. Popatrzę sobie na te moździerze (chyba, że jakiś konkretny polecasz). Wiadomka, że dobrze zmielone mniej wierci i najważniejsze, że lepiej się wchłania. W przypadku orali lubię tylko trochę skruszyć, aby bardziej stopniowo się uwalniała substancja a nie, że wszystko jebnie i dość szybko zniknie.
4. No brało się brudne towary (i to bardziej nieodpowiedzialnie) i wciąż żyję, ale brak większych efektów ubocznych jest kolejnym dowodem jakości Escobara.
5. Tabletki wziąłem, aby sobie ułatwić następny dzień (w trakcie ekscesów może magnez wziąłem kiedy trzęsące się łapy / latająca szczęka przeszkadzały mi to tyle). W trakcie brania nie było żadnej większej zwały fizycznej (poza wymęczeniem organizmu, ale to po długiej sesji i na własne życzenie), bardziej odczuwalne było psychiczne znużenie i brak pomysłu na siebie, zatem czemu nie walnąć krechy, aby znaleźć jakąś inspirację.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 14.12.2025

Jak obecny sporty bardziej speed czy eufo?

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 14.12.2025

jest dobry balans... "z mojego pkt widzenia tj odczucia" bardziej w stronę speeda gdyby na siłę coś podkreślić.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 15.12.2025

[Obrazek: IMG-20251215-155053.jpg]

[Obrazek: IMG-20251215-155114.jpg]

Aktualne 3cmc. 

Ostatnio robiłem hindusa od esco. 

Ten chyba inny trochę. 

Zbita struktura jak krzemienie xD 

I pachnie mi kocimi sikami.

Oczywiście nic  nie sugeruje ani nie hejtuje. 
Bo  2 lata temu w pewnym dużym mieście taki sam jadłem i kopał dobrze. 

Jutro testy 3 szczorow to coś dopisze 😎

Sory że słaba jakość zdjęć ale telefon rozwalony, zdjęcie robione mikrofala xD

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 15.12.2025

jeśli chodzi o zapachy 3CMC Szatan69  to ogólnie wszystkie są jakieś popierdolone  Big Grin można rzec... tragedia.
ten sorcik może nie pachnie jakoś MOCNO intensywnie, ale... pachnie ( czy tam śmierdzi sobie )
ale działanie rekompensuje ten szajsik, bo trójeczkoa TOP.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 15.12.2025

Próba smaku na język gorzkie mocno takie 3cmc

Jutro testy zobaczymy 😎
Jak zawsze tylko gołąb wpadł i zajebałem. 
Byłem steptycznie nastawiony.
Ale towar klepie. 

Jestem zajechany po pracy i wjechało bardziej eufo 
Brak chęci na walenie konia niż zawsze Sad
ale to może zmęczenie po pracy.
 Co jak by nie patrzył to kurde nie sądziłem że tak kopna 2 krechy 2 x 200mg

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 15.12.2025

mówiłam, że TOPka... no i z ketonami tak jest...
ostatnio nawet pisałam [ w temacie 4MMC ), że po pracy zmęczona sobie machnęłam i było spoko...
przespałam się kilka godzin, zjadłam sobie coś... i było dużo dużo dużo lepiej mocniej i intensywniej
do nich ciałko musi być ogarnięte w końcu one żerują na ukłądzie nagrody, a skądś te rezerwy się brać muszą  Big Grin

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 15.12.2025

Śmierdzące 3cmc? Właśnie zawsze 3 cmc nie miało praktycznie żadnego zapachu w przeciwieństwie np. Do jebiacego 4cmc. 

Dam znać jak jutro odbiorę i powącham XD ale nie przekonuje mnie jakoś to pozytywnie.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 16.12.2025

Oczu nie powiększa, ruchac się nie chce. Z  speedem słabo. 
Niby klepie ale takim zmęczeniem,
 strucie w chuj nie wiadomo czy faza jest od substancji czy od strucia bóg wie czym. Typowy Lubelski i warszawski flex oby w czachę jebało.  Juz się zastanawiam czy to nie koci żwirek podobnie jebię. 
W nocy zjadłem z 1.5 grama a czuje się gorzej niż zjadłbym 20 g