Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Organista - 29.10.2025

Witam, po jakim czasie od zamówienia jest sens dopytywać o status w przypadku tego vendora? Bo w regulaminie nie znalazłem nic odnośnie przewidywanego czasu realizacji a nie chce niepotrzebnie zawracać gitary.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Czeslawo - 29.10.2025

Organista 
Nie dostaniesz nr przesyłki tylko od razu info o danych do odbioru (jak już paka będzie w gołębniku). Wink

Dodatkowo masz zapis na stronie  High-LifeMarket :
Zamówienie zostanie wysłane w ciągu 2 dni roboczych od momentu zaksięgowania wpłaty, z wyjątkiem nietypowych sytuacji. 
Nie podajemy dokładnej daty dostawy.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Fidel - 29.10.2025

(29.10.2025, 12:41)SztywnyMisza napisał(a): High-LifeMarket  Wprowadz jakies kanna w prochu Podobno kultowa

Dokładnie tak jak mówiłem cały czas o to walczę 

(29.10.2025, 13:03)Forsik1910 napisał(a): i mocniejsza wersje maczany jakas by sie stestowalo
(nie,nie chce mi sie robic , ja chce jarac a nie robic )

Masz rację liczyłem tego wszystkiego że wychodzi na to że skoro 1 g adb -270zl kosztował także z tego można było zrobić 40 dopka który by kosztował za 20 g 80 zł

I to jest fakt, wszystko przeliczyłem i też nie zawsze mam okazję zrobić jestem gdzieś nie w domu tylko jestem mu gdzieś u kogoś i po prostu chciałbym odebrać zapalić sobie na mieście i przyjść do domu i po prostu nie robić tego w rozpuszczalnikach i tak dalej. 

No niestety no zostało wycofane, mam nadzieję że więcej osób się zbierze to coś może zostanie wymyślone dalej żeby to wprowadzić

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - EmStO - 29.10.2025

Dobrej maczany i ja bym sobie czasem przypalił 👿

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - bigpick1212 - 30.10.2025

Czy jest tak, że Vendor wyśle kod odbioru na zwykły mail poprzez privnote? Pytam,bo nie jest to za bardzo opisane w regulaminie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - horsii - 30.10.2025

bigpick1212  Tak, vendor wyśle ci sam na mail który podałeś kody do odbioru, nie robi tego firma kurierska automatycznie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - bigpick1212 - 30.10.2025

(30.10.2025, 20:10)horsii napisał(a): bigpick1212  Tak, vendor wyśle ci sam na mail który podałeś kody do odbioru, nie robi tego firma kurierska automatycznie.

A wiesz może czy mail podany na stronie jest aktualny, bo wysłałem wiadomość i błąd wywala, że nie mogą znaleźć odbiorcy?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 30.10.2025

Było walkowane wiele razy i jest pare stron wczesniej.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - EmStO - 31.10.2025

Czasami trzeba dwa razy powróżyć Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - ChemicznyAli84 - 04.11.2025

latają Wam normalnie paki?ktoś dostał na dniach pakęalbo chociaż miał kontakt z V?Pierwszy raz czekam ponad tydzień, na mailaod wczoraj też brak odpowiedzi, natłok zamówień czy coś poważniejszego?