Pregabalina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Pregabalina (/showthread.php?tid=1269) |
RE: Pregabalina - Bogdan Boner - 15.10.2024 Fejka w aptece. Człowieku co ty gadasz xD RE: Pregabalina - Wissdomm - 16.10.2024 Jak u was wygląda sytuacja z oddychaniem po większych dawkach? Wieksze dawki mam na mysle 800-1000mg. Jestem paranoikiem bo z jednej strony jest mi dobrze a z drugiej kminie czy mi zaraz serducho nie jebnie RE: Pregabalina - Inferno - 16.10.2024 (15.10.2024, 17:06)Bogdan Boner napisał(a): Fejka w aptece. Człowieku co ty gadasz xD No normalnie, lekarz na recepcie dodaje kod "LĆ" oznaczający lekoman ćpun i w aptece Ci placebo dają , serio nie wiedziałeś? horsii a to dobrze, że mówisz rzeczywiście po pregabie można mieć drgawki. No ale zrobię to w ten sposób że będę je stopniowo odstawiał albo nie dopuszczał do końca opakowania ostatniego Wissdomm ja to nie odczuwam. Mnie to lekko one uspokajają a jak już biorę dawki jak wczoraj 8 tabsow i popiłem kilkoma piwami i setką to jedynie lepiej się spało, nie przebudziłem się w nocy ani razu jakoś od X czasu. Ten alkohol to był odczuwalny do tego z 2 wiaderka też ale jakoś szczególnie działania Pregaby nie odczuwam. Biorę bo biorę. Czasami sam się zastanawiam po co. RE: Pregabalina - Wissdomm - 19.10.2024 Jebana prega, zarzucilem dzisiaj nawet nie wiem ile bylo spoko i nagle oglsdajac serial mnie wyjebalo jakbym mial zaraz zedlec 🫠 RE: Pregabalina - Czeslawo - 19.10.2024 (15.10.2024, 16:06)Inferno napisał(a): Jakiegoś fejka mi chyba dali w tej aptece kurwa bo wziąłem znów dziś 8 tabletek 150mg i nic już z nudów poszedłem po te browary i pije 3 piwko. Gdzie nie piłem z 6-7 dni. To się nazywa tolerancja na lek/substancje. Ważne abyś nie "schodził" z pregaby np. gabapentyną, ziomeczkowi tak lekarz zaproponował i jest teraz wjeb*ny w jedno i drugie. RE: Pregabalina - horsii - 25.10.2024 (16.10.2024, 17:30)Wissdomm napisał(a): Jak u was wygląda sytuacja z oddychaniem po większych dawkach? Wieksze dawki mam na mysle 800-1000mg. Jestem paranoikiem bo z jednej strony jest mi dobrze a z drugiej kminie czy mi zaraz serducho nie jebnie Bralem dawki do 2000 mg i nie narzekalem na serce. Miałem co prawda takie delikatne "drgawki", jakby miesnie dłoni mi kurwa na chwilę podskakiwały. Ale nic z sercem. RE: Pregabalina - DGEloV - 07.11.2024 Mnie dawka 1g poprostu kładła do spania ale bez żadnych skutków ubocznych pregabalina jest typowo głównie przeciwpadaczkowa/przeciwlękowa ale troche przereklamowana RE: Pregabalina - Inferno - 08.11.2024 (25.10.2024, 17:40)horsii napisał(a): Miałem co prawda takie delikatne "drgawki", jakby miesnie dłoni mi kurwa na chwilę podskakiwały. Chodzi Ci o coś takiego (ja np. po Ketrelu jak wezmę 500-800mg) to jak się przebudzę na szluga , trzymając go same mi się palce otwierają. Taki jakby przykurcz(paraliż?) na chwilkę. Ciężko cokolwiek zrobić bo te ręce takie niewładne są. RE: Pregabalina - Bogdan Boner - 16.11.2024 Chodzi Ci może o akatyzję czy to coś innego? RE: Pregabalina - horsii - 16.11.2024 Inferno nie, po prostu takie drgania mięśni, to ramię, to noga. Jakby coś kurwa pod skórą podskakiwało, i za chwile przestawało. Nie wiem jak to opisać. Nie na tyle intensywne żeby mi przeszkadzały w robieniu czegokolwiek, że jakiś paraliż - ale wystarczająco martwiące żeby nie dorzucać więcej i wkurwić sie po co tyle brałem. A co do spania, to ja po samej pregabalinie nie zasypialem nigdy w zyciu, nawet po duzych dawkach. Chyba zasługa rozjebania sobie denka benzodiazepinami, chociaż pregaba z GABA ani A ani B nie ma za wiele wspolnego.. Podobne doznania miałem jak wypiłem dużo za dużo 1,4-BDO albo przykurwiłem dużo za duzo 4-fluoro phenibutu. |