![]() |
|
Out of business 2k23 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Out of business 2k23 (/showthread.php?tid=1375) |
RE: Out of business 2k23 - voice.of.voiceless - 23.04.2023 RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 24.04.2023 @"PUDZILLA" NAC i ligandrol muszę obczaić. PRL właśnie zle dziala na mnie, boli mnie głowa tylko, mam nerwa i nic nie poprawia. Ale z nootropami tak jest, że każdemu coś innego spasuje. Z ćwiczeń fizycznych ja stosuję basen, ale z uwagi że pracuję teraz jako kierowca od poniedziałku do piątku, to nie zawsze mam czas na regularne uczęszczanie. Ale wczoraj byłem i dostałem boosta do nastroju i energii 🌞🌞 Tobie również życzę jak najlepiej oraz powodzonka. Na błędach trzeba się uczyć, bo każdy je popełnia. RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 02.05.2023 Halo, jezdem, przegrałem bitweeeeee 💥 Ćpałem 3cmc wieczorową porą w sobotę oraz niedzielę. Niestety towarek uzyczono mi za free i to jakby odjęło moje wyrzuty sumienia 😓😓 Skonsumowano ok. 3g w sobotę i jakieś 1,5g w niedzielę. Jestem zawiedziony działaniem, jedyne co powodowało dorzutki to ogarniający mnie smutek przy każdej zwałce. Po sniffie od razu uczucie mijało i to było dla mnie zaskakujące działanie. Dla ludzi niepoukladanych emocjonalnie może być to zguba. Na szczęście ja już uporządkowany xD Strasznie zdychałem między sobotą a niedzielą. To samo po niedzieli, wstałem dopiero dziś rano. Mam jeszcze różne spostrzeżenia na świeżo spisane, ale tu chyba nie będę wrzucał. Dzięki odmiennemu stanowi świadomości mogłem sobie dużo przypomnieć z czasu ćpanie, więcej niż to jest możliwe normalnie będąc trzeźwym. Fajek nie zapaliłem, ani nic, upadłem jedynie w ketonach. Lecę dalej i bogatszy w doświadczenia. Dużo mam jeszcze do przeanalizowania. Pozdrawiam. ![]() A i w sumie było spoko przez 164 dni, ten wynik należy teraz podwoić lub najlepiej sprawić, żeby rósł w nieskończoność. Dużo rzeczy uświadomił mi ten nawrót i jakie wyidealizowane podejście do ketonów mam w głowie, a czym one tak naprawdę są. Trza się nie dać robić w huia mózgowi i voila. RE: Out of business 2k23 - Maniek - 02.05.2023 Każda przerwa w ćpaniu jest na wagę złota, więc te 164 dni to i tak bardzo dobry wynik. RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 02.05.2023 Maniek Dziękuję i obiecuję, że na tym nie poprzestanę 🙉🙉🙉 RE: Out of business 2k23 - fiodor - 02.05.2023 Wynik jest godny pozazdroszczenia, mało któremu z Nas tu zaglądających udało by się taki osiągnąć... Poza tym takie błędy pomagają wystrzegać się/unikać ich na przyszlosc powodzenia mordko
RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 03.05.2023 Dziękuję fiodor Chciałbym tu spisać jakieś spostrzeżenia, ponieważ ogólnie rzecz biorąc, mocno się zawiodłem na działaniu kryształu. Po pierwsze, nie było tego wystrzału czy euforii po przywaleniu. To znaczy - nastrój coś się podnosił, ale nie było to tak zauważalne jak w przeszłości. Co sprawiało względną radość to dociąganie, czyli szybka zamiana ogarniającego człowieka smutku w dobry humorek. To ostra manipulacja emocjami i typowo nalogowa. Jeszcze co najbardziej zapamiętałem, to jak przegrałem na grze hazardowej jakieś 2 stówki i oczywiście poczułem stratę, żal, złość na siebie. Szybka krecha przekreśliła te uczucia. Pojebana akcja xD No dobra, ale zabawa się skończyła i co? Żal, poczucie porażki i wielkie WĄTPLIWOŚCI. Czy nie zjebalem se łba? Czy teraz wpadnę w ciąg? Czy stracę nad sobą kontrolę? Jak bardzo spadła mi pewność siebie? Czemu mi ciągle smutno? Dlaczego wszystko odbieram teraz tak personalnie? Czy zaprzepaścilem wszystkie efekty 6-miesiecznej abstynencji? Dziś 3 dzień bez ketonów i jest lepiej. Ale część z tych pytań na początku dawała odpowiedź twierdzącą. Martwiłem się o siebie. Jeśli takie wrażenia ma dawać ćpanie, to ja to dupce. RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 03.05.2023 Co wróciło pt. I Senność. Jadupce, znowu muszę więcej spać. Kofeinki biorę całkiem dużo, bo 3 x 200mg dziennie, ale jak tylko trzecia dawka przestaje działać to ogarnia mnie ta chujowa senność. Spałem 11h, wstałem o 7.00. Jest prawie 18:00, a ja już padam na ryj. Do tego skończył mi się modafinil i zamówię więcej dopiero na następny weekendzik, gdy wrócę z traski do domu. Co wróciło pt. II Stany lękowe. No to jest gruba przesada. Po obiedzie tak mnie złapało, że nie mogłem wysiedzieć. Do tego mała kłótnia w domu i myślałem, że padnę. Ale załatwiłem to, co chciałem załatwić i mogłem nieco odetchnąć. Mógłbym na uśmierzenie tych stanów powrócić do noopeptu, ale ilość skutków ubocznych mogłaby mnie przytłoczyć i nie chcę tego robić. Te lęki wracają kilkukrotnie w ciągu dnia. Można oczywiście zacząć działać mimo nich i nie widzę wtedy spadku w wydajności, jednak są one uciążliwe. Całe szczęście, że nie wróciła mi jakaś fobia czy coś, ale do tego musiałbym dać w palnik o wiele mocniej i dłużej, niż miało to miejsce. RE: Out of business 2k23 - C84S - 03.05.2023 WoW!!! - można brać przykład z Ciebie! Szacun. HIVE FIVE
RE: Out of business 2k23 - C84S - 03.05.2023 Według mnie powinieneś zaakceptować to, że jesteś jaki jesteś i dobrze Ci z tym, a chujowe myśli powinny zniknąć. Akceptacja jest kluczem do wszystkiego. Spróbuj. Oczywiście to jest proces... |