![]() |
|
CZARNA LISTA SAMPLARZY - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: CZARNA LISTA SAMPLARZY (/showthread.php?tid=2365) |
RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - LOBO - 11.12.2024 (10.12.2024, 17:38)Mglus808 napisał(a): A po chuj jakieś przerwy od substancji ? Jeśli ktoś miał to może ująć w opinii ale ogólnie każdy leci więc test jest nawet bardziej miarodajny gdy ktoś jest w ciągu.. Mglusiu przeczytaj to co napsiales kilkanascie razy....podejmij chwile glebokiej refleksji i wyciagnij odpowiednie wnioski...;-) przerwy miedzy MMC BMC itd. z gatunku ...minimalnie 2 tygodnie...wtedy juz bedzie mozna odczuc profil dzialania odpowiedni...oczywiscie im dluzej tym lepij... Natomiast serotonina jest tak dziwacznym tworem...ze odstep czasu miedzy 1 a 2 zazyciem...w przypadku np. MMC okolo 2 tygodnie przerwy robi robote i zeruje niemalze tolerancje...w przypadki MDMA ok 2 miesiace, a w przypadku LSD/psylocybiny juz wystarczy tylko ok okolice tygodnia ;-) RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - EmStO - 11.12.2024 W przypadku LSD tydzien przerwy jest ok substancja jest wyczowalna ale 2 tygodnie robi lepsza robote wiem z wlasnego doswiadczenia. RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - martio_vp - 11.12.2024 Zauważyłem, że niektórzy samplerze niezależnie od tego jakie gówno dostaną to opinia pozytywna. Skąd to wiem? Bo zaufałem a potem żałowałem. Od razu zaznaczę, że jak ktoś bez końca miesza substancje to taka recenzja jest do ... Miejsca bez promieni słońca. RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - kurvvisko - 11.12.2024 martio_vp weź pod uwagę, że na każdego wszystko działa inaczej. RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Inferno - 11.12.2024 Proponuję zmienić nazwę na ŻÓŁTA LISTA SAMPLARZY Jeden się kłóci mądrzejszy z drugim xD Okej na forum w działach do tego przyznconych - o danych substancjach A nie udowadnianie kto ma rację czy powinien tak testować sample czy po 1 2 tygodniach. Kurwa nie sklep nic do tego nie miał. A Wy wojnę tu robicie Vendor pewnie też zdania że mixerów opinia musi być
RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Leśny_koteł - 11.12.2024 (11.12.2024, 12:32)martio_vp napisał(a): Zauważyłem, że niektórzy samplerze niezależnie od tego jakie gówno dostaną to opinia pozytywna. Skąd to wiem? Bo zaufałem a potem żałowałem. Konkretniej trzeba. Kto? (11.12.2024, 12:32)martio_vp napisał(a): Od razu zaznaczę, że jak ktoś bez końca miesza substancje to taka recenzja jest do ... Miejsca bez promieni słońca. To zależy co miesza. Bo czy jeśli zmieszam NEPa z mefem, później klefa z nepem a na koniec mefa z klefem i zapije to wszystko kefirem z amfetaminą to czy opinia na temat fermentacji kefiru będzie miarodajna?
RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Inferno - 11.12.2024 Przecież tu jeden za drugim trzeciego miesza już
RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - EmStO - 11.12.2024 (11.12.2024, 12:32)martio_vp napisał(a): Zauważyłem, że niektórzy samplerze niezależnie od tego jakie gówno dostaną to opinia pozytywna. Skąd to wiem? Bo zaufałem a potem żałowałem. Od razu zaznaczę, że jak ktoś bez końca miesza substancje to taka recenzja jest do ... Miejsca bez promieni słońca. Swieta prawda a potem kupisz taki sort i niedaj boze wieksza ilosc i co z tym zrobic ? kibel ? Wepchac komus ? To juz by bylo swinstwo i narkomania ! RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Inferno - 11.12.2024 EmStO w2k14-17 to takich dostałem z 7 może, może 5 z dwóch popularnych sklepów. Z jednym była tylko spora bo inni też wzięli i nic nie było Wtedy to się na ciull to kładło przynajmniej xl mnie Bo miałem 11g za 80zl i to nie było na 2 dni jak teraz,. RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - LOBO - 11.12.2024 (11.12.2024, 12:05)EmStO napisał(a): W przypadku LSD tydzien przerwy jest ok substancja jest wyczowalna ale 2 tygodnie robi lepsza robote wiem z wlasnego doswiadczenia. No to tez zalezy od tego jak kazdy sie prowadzi...sen aktywnosc dieta suplementacja etc...w psychodelikach dochodza jeszcze kwestie mentalne...to nie tak jak u mefista ...ze dziala zawsze profilowo wedlug okreslonego schematu czyli powiedzmy plusz plus pobudzenie W LSD wpływ na faze ma twoj stan psychiczny w danym momencie...i gra role w tripie jaki bedzie...nie jets to takie mechaniczne a pplynace i elastyczne ;-) |