Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ekstazy - wątek ogólny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Tabletki/Kapsułki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Wątek: Ekstazy - wątek ogólny (/showthread.php?tid=254)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Czeslawo - 10.07.2024

Odnośnie krążków Panama/Chanii - zależy kto gdzie zmawiał, 

Dobre, ale nie wybitne, a to dlatego, że profil pluszowy kanapwowy, jak muzyczka grała to się człowiek porusza wiadomo, jednak nie "wyrywa z kapci" w mojej ocenie nie są mega mocne takie - max. 8/10.

Jest to opinia kilku osób zaprawionych w tych sprawach. 

Jeśli ktoś szuka emki, to prosze bardzo, bez fajerwerków, ale solidnie.

RE: Ekstazy - wątek ogólny - kej9 - 12.07.2024

ktos jadl moze mda + mdma?

RE: Ekstazy - wątek ogólny - LOBO - 13.07.2024

(10.07.2024, 22:52)Czeslawo napisał(a): Odnośnie krążków Panama/Chanii - zależy kto gdzie zmawiał, 

Dobre, ale nie wybitne, a to dlatego, że profil pluszowy kanapwowy, jak muzyczka grała to się człowiek porusza wiadomo, jednak nie "wyrywa z kapci" w mojej ocenie nie są mega mocne takie - max. 8/10.

Jest to opinia kilku osób zaprawionych w tych sprawach. 

Jeśli ktoś szuka emki, to prosze bardzo, bez fajerwerków, ale solidnie.

No wiesz to zalezy czy Ci "zaprawieni w bojach" to jedli 2 dni temu czy tydzien lotow na emkach i zazyli Paname i dlatego byla nie za mocna...czy zrobili to jak nalezy po 2-2,5 miesiacach odstepu od serotogenikow ;-)

Bo jak slysze o zaprawionych w bojach to przychodzi mi an mysle jeden uzytkownik ktory czesto uzywa tego terminu a nawet naduzywa Big Grin i nie jest to komplement

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Czeslawo - 13.07.2024

LOBO 
Zaprawionych, a nie porobionych. Smile
Wiem, o co Ci chodzi, nie nie byli "wyprani", zarzucają pixy "od świeta" ale mają doświadcznie nie wchodząc w szczegóły.

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Rweqerew333 - 23.09.2024

Jest sens zarzucać po zabawie z 4-cmc? Ile odczekać?

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Lifeisbrutal - 23.09.2024

Rweqerew333 Moim zdaniem nie ma sensu zarzucać od razu po zakończeniu baletów na 4cmc. Jak dla mnie mdma nie poklepie tak dobrze. Najlepiej odczekać z tydzień jak nie dwa tygodnie minimum pomiędzy jednym a drugim euforykiem. No, ale jak już musisz zarzucić to odczekaj chociaż z 4 dni, ale nie bądź rozczarowany, że mdma klepie słabo.

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Czeslawo - 19.10.2024

(23.09.2024, 10:05)Rweqerew333 napisał(a): Jest sens zarzucać po zabawie z 4-cmc? Ile odczekać?

Pytanie ile zabawa trwała i jakie ilości tego 4-CMC były ?

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Mglus808 - 19.10.2024

Jakiś czas temu przypomniałem o ekstazy ?? Co to tak w ogóle jest ?? Czy chodzi o substancje aktywne czy o stan świadomości ?? Skąd wziął się termin ekstazy skoro chodzi o mdma ?? Może jest to pojęcie jakieś bardziej ogólne ?? Jak poczuć prawdziwą ekstazę ??

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Rweqerew333 - 20.10.2024

Mglus808 ale to jest wątek o pigułkach. 

Ekstaza to stan intensywnego uniesienia, który raczej nie występuje w normalnych warunkach. 
Trzeba być chyba jakimś mnichem wprowadzonym w stan medytacji i jedności ze światem.

W kontekście piguł odnosi się do intensywnych uczuć euforii, empatii i bliskości z innymi.

RE: Ekstazy - wątek ogólny - Czeslawo - 20.10.2024

(15.02.2024, 18:32)horsii napisał(a): Wyskoczyl mu z nerwów. Ile się mozna wkurwiać jakimis ukraińcami...

@"Twilight Sparkle" my nie obalamy, my przeprowadzamy - jak w tytule - specjalną operację serotoninową. Żadne ćpanie. Idzie świetnie. xD

Jak ta specjalna operacja serotoninowa, zakończona czy dalej w trakcie ?  Podobno kultowa