Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? (/showthread.php?tid=2563)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Mef123 - 07.03.2024

@"Twilight Sparkle" 
No więc tak miejąć szesnaście lat zacząłem brać amfetaminę ziomek przyniósł piątkę do szkoły i poszliśmy na pierwszego snif ado kibla wygrzało zajebieście dał mi sztukę futru i powiedział mi, żebym uważał na siebie oczywiście jako świeżak nie wiedziałem, co jest pięć z tematem wiec zjadłem tego dnia jeszcze dwa węgorze wróciłem do domu nie przespałem nocy patrzyłem się w sufit, wyczekując na spadającą gwiazdę xd nocka minęła poszedłem zmięty do szkoły niestety nic nie jadłem, bo nie miałem apetytu w skole zjadłem jeszcze zero cztery tego tematu i się zaczęło zyszedłem bocznym wejćiem ze SQL udałem się do domu serce to mi kołatało, że ja pierdolę ręce się trzęsły, a włosy stały nawet na jajch panika razy kilo w drzach do domu tata pyta się, czy wszystko jest okej ja, że nie i przyjechała karetka tak spędziłem siedem dni w szpitalu w dużym mieście po tej przygodnie rzuciłem wszystkie używki na rok i przeszło zioło i chodzenie uratowało mi pikawę i tak się potem rozkęciłem alko i dupy ze sklepów stacjonarch dodam, że to było moje pierwsze spotkanie z amfetaminą cieszę się, że tak się to skończyło szkoda, że tylko na sylwka nic nie piłem był żal w serduszku, ale dziesięć lat minęło, a ja mam pakiet doświadczeń uważajecie i słuchajcie się rad kolegów oraz innych trzecich osób momim zdanie powinny być lekcje o edukacji narkotykowej, żeby nikomu się nie stała krzywda, ale w tym systemie to raczej można sobie tylko pomarzyć o tym.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - horsii - 07.03.2024

Rozkurwiłem sobie nieźle wątrobę. No ale tak to jest jak sie codziennie przez tygodnie przyjmowalo doboowo 4-5krotnosc średniej dawki smiertelnej wodzianu choralu. Podobno kultowa   W jednym badaniu ktos tam spadl z rowera po 8g,u mnie pach 20-30. Dumny z siebie nie jestem.  Podobno kultowa

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - kot_kreskowy - 07.03.2024

Nerka coś czasami mnie bolała ale na szczęście przeszlo po kuracji fitolizyną.
Co ciekawe bolała tylko po chlorach.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 08.03.2024

I w związku z tym dbasz jakoś teraz bardziej o serce? Badasz się czy coś?

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - kot_kreskowy - 09.03.2024

@"Twilight Sparkle" 
No bada, bada... 
Bada metamfetaminę, bada pvp, bada kanna syntetyczne  Podobno kultowa
Badań nie ma końca, terapia trwa...
Kurwa, brałem prysznic i znalazłem coś czego znaleźć na pewno nie chciałem.
Czy hemoroid może sie pojawić po zbyt częstym stosowaniu rcków per rectum?

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 10.03.2024

Może panie kocie, kasztanów trza nazbierać. Nie takich z dupy tylko z drzewa takiego kasztanowego. 
PS współczuję ;___;

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - kot_kreskowy - 10.03.2024

@"Twilight Sparkle" 
I co z tymi kasztanami?

Ludziki nam robić czy kulki analne?  Podobno kultowa

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 10.03.2024

kot_kreskowy a jak wygodniej będzie panu zaaplikować panie kocie. Z ludzikami może być ciężko. Zazwyczaj z kasztanów robi się wyciąg albo moczy się dupę w naparze (nasiadówka). Można też zrobić maść jak jest się ambitnym zielarzem xDD Ewentualnie kupić gotową żaden wstyd.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Lifeisbrutal - 10.03.2024

kot_kreskowy Wydaje mi się, że może być od per rectum choć znawcą nie jestem no, ale skoro nos może się rojebać typu chrząstka ukruszyć czy tam złamać ( znam taki przypadek) to równie dobrze z pobytem mogło się coś odjebać. Na pewno maść i to jak najszybciej żeby nie było gorzej z takimi rzeczami nie ma żartów.

Lifeisbrutal komu się ukruszyła chrząstka w dupie i jak? Chcę poznać historię tego wydarzenia xD